Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

kobieta kocha być uległa

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

wobec mężczyzny , ale tylko w wypadku , gdy mężczyzna jej się spodoba , a granie roli stanowczej i niedostępnej , jeszcze bardziej podsyca , jej apetyt na niego [cześć]

eeeee.... ta Twoja teoria jest jakaś taka mało kontrowersyjna... kobieta, nie samica? ogólnie obserwuję spadek formy. taki z Ciebie szowinista?! ogarnij się.

Gość kabel do wtyczki
to , ze samica , to chyba oczywiste , bo jakkolwiek napiszę, to liczy się sens , który zawsze Cię przyciąga , prawda ?

Gość kabel do wtyczki
poza tym , mój szowinizm , jest odpowiednio zbalansowany i ustabilizowany względem samic , co pozwala mi czasem spojrzeć na was łaskawszym okiem

Gość kabel do wtyczki
popęd ? nie , to inna sprawa , ale może u kobiet, tak to się nazywa odpowiedniej dawki szownizmu, Dorotko , nie stosuje się tylko w łóżku , bo inaczej byłby za mało mobilny i niepotrzebny

Gość kabel do wtyczki
ochhh miałem nadzieję , ze Cię nie drażnię i to , co piszę, zawsze Ci się podoba i poprawia Twój humor

Gość gość
pewny żonaty facet też tak myślał że dostanie pewną uległą niunię, a dostał taki wp*****l że chodził zapłakany w pracy bo "uległa niunia" się odwinęła" :)

Gość kabel do wtyczki
Dorotko jeśli szukasz zaspokojenia swoich emocji , to nie jest najlepsze miejsce chyba , bo może komuś nie starczy tyle wredności i szowinizmu , co byś chciała

Gość kabel do wtyczki
gość dziś jeśli facet sobie pozwolił , to dostał to , na co sobie pozwolił

Gość kabel do wtyczki
ciężko jest taką samicę zaspokoić , co ma tyle emocji w sobie , a nie ma na kim ich wyładować i póki się ona dobrze nie wyżyje , będzie taka naładowana więcej , więcej i coraz więcej p.s. nie masz tam wokół siebie jakieś chwilowej ofiary ?

Gość kabel do wtyczki
No domyslam się , jak Ci jest lepiej

już to pisałam, ale znaj moją dobroć, przypomnę Ci. nie wyciągaj pochopnych wniosków na mój temat, na podstawie własnych przemyśleń, które odzwierciedlają Twoje ukryte pragnienia i potrzeby.

Gość kabel do wtyczki
nawet Cię nie widziałem , a Ty zaraz o moich ukrytych pragnieniach i potrzebach galopujesz za szybko , tylko na kim ?

nigdzie nie napisałam, że swoje pragnienia i potrzeby opierasz na mnie, więc nie kombinuj.

Gość kabel do wtyczki
Dorotko no weź się rozchmurz , jakieś zakupy albo impreza + faceci i od razu poczujesz się lepiej

nie jestem zachmurzona. na zakupy chodzę, kiedy muszę coś kupić, a zestaw faceci+impreza , choć wierzę, że Tobie poprawia humor, nie jest rodzajem rozrywki, jaki preferuję:-)

Gość kabel do wtyczki
możesz sobie wierzyć w co chcesz , ale poprawianie mojego humoru jest dalekie od imprez , bo tam humoru , to się nie poprawia a jakie preferujesz? pewnie pindrowanie lub lenienie się

Gość kabel do wtyczki
dobrze wiedzieć , ze gotowa na kogoś czekasz, tylko , przed kompem? jak coś to nie przeszkadzaj sobie i nie zawracaj głowy moimi mądrościami , skromnie pisząc

to zdanie dotyczyło rozrywek, jakie wg Ciebie preferuję:-) może to Ty powinieneś się rozchmurzyć?:-D