Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepsza chuda a szkaradna czy troszke grubsza a bardzo ładna ?

Polecane posty

Gość gość

lepsza taka brzydka co ma np. 42-50 kg czy taka co ma np. 63-66 a bardzo ładna ?? :)

Gość gość
Lepsza szczupła i ładna niż gruba i brzydka . I żeby chuj na c***u stanął inaczej nie będzie.

Gość gość
Gruba i ładna to oksymoron. Chyba ze te 66 kilo należy do pani o wzroście 180 cm.

Gość gość
No pewnie,ze grubsza. Szkarada jest szkarada,niezależnie czy chuda czy nie.brrrrrr..

Gość gość
zalezy od gustu, oglądałem program zamian żon i jedna miała nadwagę ale bardzo ładna blondynka, włosy, śliczna buzia i druga chuda z wielkim nosem garbatym i ten własciciel chudej żony powiedział że ta blondi jest brzydka i nie dorównuje jego żonie :D I jak ta chuda siedziała przy ognisku to jej jakis owad do nosa wleciał i sie trzepała, nawet owady wciąga tym wielkim kulfonem garbatym

Gość gość
63-66 kg to nie zawsze gruba,nie przesadzajmy. Dużo od budowy zależy.

Gość gość
Dareczku pedale ciebie nikt o zdanie nie pyta . w*********j c***o

Gość gość
Hahahahaah ja ważę 70 kg przy wzroście 178 i wg kafeterii jestem okropnym kaszalotem <3 Tylko fakt, że ćwiczę na siłowni i mięśnie swoje ważą i wyglądam nie raz lepiej od odtłuszczonych koleżanek ważących po 60 kg się nie liczy. Liczą się cyferki <3 Po drugie pupa i cycki też swoje ważą, kształtna kobieta nie będzie ważyła tyle co jeszcze deskowata nastolatka... A na kafe siedzą pedofile najwidoczniej i lubią deski :)

Gość gość
Ja mam duży biust pośladki i mięśnie bo ćwiczę i jakoś ważę 52kg a grubaski kafe nazwą mnie anofekfyczka

Gość gość
Zależy ile masz wzrostu 52kg naprawdę dużo nie mówi. Po drugie anoreksja to choroba psychiczna. Jadłowstręt psychiczny inaczej mówiąc... Nawet jeżeli masz lekką niedowagę to co z tego? Lepsza lekka niedowaga niż 10kg nadwaga :P

Gość gość
Mam 60kg i 165cm wzrostu, nie jestem gruba autorko, mój wskaźnik bmi to ideał, a wy jesteście ostro porąbani skoro dla was jestem "trochę grubsza". ludzie na ulicy mnie zaczepiają i mówią ze mam ładną figurę. Internet i media wyżarły wam mozgi,niestety czasami bywa

"Dareczku pedale ciebie nikt o zdanie nie pyta . w*********j c***o" x To otwarte forum i każdy może się wypowiedzieć.

Gość gość
Ty nie bo jako pedzio nie jesteś kompetentny.

Gość gość
s********j

gość dziś - a ile masz wzrostu? bo co innego 52kg przy 160 cm a co innego przy 170 ;] gość dziś -> dla mnie masz normalną wagę taką jaką powinnaś mieć.

Gość prawictwo pospolite 125
druga lepsza .. Dlatego ze 63 -66 kg to nie jest duża nadwaga..

gdyby brzydka miała 48 kg a ładna 78 kg to odrzuciłbym obie Ale ponieważ ładna ma 65 kg to jej nie odrzucam

Co nie zmienia faktu , że najlepsza waga dla kobiety o wzroscie 165 cm wynosi około 52 kg a dla 170 cm około 53 kg

Gość gość
Dla niektórych kobiet najważniejsze rzeczy w życiu to być szczupła i mieć dużo pieniędzy hahahahaha

Gość gość
dla grubych nic nie jest ważne, dopóki nie wprowadzą opłat za bilet żeby grubaski płaciły więcej ;)

Gość gość
Wole się przyjaźnić z grubaska czerpiąca radość z życia niż z chuda dla której chudosc*****eniądze są najważniejsze

Gość gość
jak grubsza może być bardzo ładna? a chuda zawsze jest szkaradna. Ładna to może być szczupła dziewczyna

Gość gość
>>>i wyglądam nie raz lepiej od odtłuszczonych koleżanek<<< x ha ha ha, padłam :D:D:P

Gość gość
taka w srodku