Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość888912

Mam 14 lat i jestem jeszcze dziewicą czy jestem zacofana?

Polecane posty

Gość gość888912

No i moje kolezanki juz to robily, no a ja jeszcze nie, nawet loda zadnem chlopakowi nie robilam i nie chce narazie. Nie mam chlopaka, tzn gdybym chciala to bylo i jest wielu chetnych ale ich nie kocham wiec to bezsensu. Wiem ze prawnie sex jest od 15 lat ale i tak wszyscy to robią wczesniej no i jak mowilam moje kolezanki maja juz to za soba a ja chyba jakas zacofana jestem :( tzn całuje sie z chłopakami i przytulam ale na sex nie jestem jeszcze chyba gotowa czy to normalne czy jest ze mna cos nie tak? Bo np moja matka dziewica przestala byc chyba dopiero w wieku 20 lat to ją w dzisiejszych czasach by hyba wysmiali no ale moim zdaniem to bardzo cenne jak ludzie czekaja z tym do slubu. W sumie to ja nie zamierzam ale chce to zrobic dopiero tak w wieku 16,17 lat a nie teraz

Gość gość888912
Przepraszam za literowki i orty ale sie spieszylam i jestem na telefonie a klawiatyra mi czasem nie chce dzialac i polyka litery xd

Gość gość
I dobrze,czekaj az będziesz gotowa. Nie patrz na innych.To twoje życie i sobie zrobisz krzywdę nieprzemyslana decyzja. Nawet loda?dziewczyno.....Lod to również sex.

Gość gość
słabe prowo 0/10

Gość gość
Taki life...dzieciaki teraz wszystko robią publicznie,facebooki ,twittery.Ale co im się dziwić, jak dorośli nielepsi.

Cześć 14-latko :) Powiem Ci tak: nie ma co się spieszyć. Lepiej poczekać na kogoś, na kim będzie Ci zależało, niż puścić się z pierwszym lepszym. Twoje koleżanki są zwyczajnie puste. Bądź od nich mądrzejsza i szanuj się - nie ma powodu, byś musiała do czegokolwiek się zmuszać.

Gość gość
To wspaniale,ze jesteś dziewica i powinnaś stracić cnotkę z przyszłym mężem,a teraz do nauki w szkole jak skończysz 18 lat to porozmawiamy.

Gość gość
Dobrze ze piszesz! Skoro uważasz, ze warto z tym poczekać, to znaczy , ze jestes wartościowym człowiekiem. Ja straciłam jak mialam 18. Moje kolezanki mialy po 13. :) moglam skupić sie na nauce a nie na fi....