Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETA W ISLAMIE

Polecane posty

Gość gość

Wpisz w youtube " kobieta w islamie"( niestety, gdy umieszczam link to jest to uznawane za SPAM) Proszę zapoznać się jak traktowana jest kobieta w islamie. Jest to inna kultura, niepasująca do naszej, a jeżeli niepasująca do naszej to prędzej czy później konflikty wynikają, tworzą się napięcia i następuje walka. A piszę to dlatego ponieważ są tacy co wydają postanowienia o budowaniu kolejnych meczetów w Polsce( czyli zachęcają ich do zasiedlania). Jak tak można? Przecież Polska tradycja wywodzi się z Chrześcijaństwa. Tolerancja nie znaczy całkowitą uległość! Nikt nie zabrania im tutaj przyjeżdżać przecież, ale dlaczego od razu tworzyć im meczety?! Proszę nie zapominać kto jest w tym kraju gościem, kto jest gospodarzem. Gość jeżeli dobrowolnie udaje się do gospodarza to przyjmuje zasady ustalone przez gospodarza. Muzułmanie gdy zasiedlają dany teren i gdy rosną w siłę to zaczynają narzucać swoje reguły i jest tak zawsze, czego przykładem są niektóre miasta Europy, które są całkowicie uległe wobec tej patologicznej ideologii jaką jest islam- agresywnej ideologii wobec człowieka wierzącego w coś innego niż islam. Oczywiście w Polsce nie możemy do tego dopuścić, ale za to już odpowiedzialny jest po części każdy z nas. Ocknij się!

Gość Przeciwnik islamizacji Europy
Gdy byłem zalogowany to nie mogłem umieścić tematu, nie wiem dlaczego?

ocknęłam się o co mogę w tej sprawie zrobić? dodam, że nie jestem posłem, senatorem, radnym, premierem, prezydentem, burmistrzem ani nawet sołtysem słucham zatem :)

Gość gość
kompletne bzdury ,nie masz zielonego pojecia o normalnych muzulmanach-kazdy czlowiek ma prawo wyznawac i praktykowac wlasna religie .nie myl terrorystow z muzulmanami.

Ewo, po prostu mówić jak jest, czyli nie chrzanić głupot że jest to religia pokoju. Sprzeciwiać się gdy będą chcieli zasiedlać ten kraj i narzucać swoją ideologię. I oczywiście głosować na ludzi którzy też zdają sobie sprawę z powagi problemu, a jest taka partia, ale to musisz już sama się zainteresować, ponieważ nie chcę wyjść na naganiacza. Cześć, bo na chwilę tylko.:)🖐️

Gość gość
kompletne bzdury ,nie masz zielonego pojecia o normalnych muzulmanach-kazdy czlowiek ma prawo wyznawac i praktykowac wlasna religie .nie myl terrorystow z muzulmanami. x X X Islam- święta wojna Na szczęście Szwecja zaczyna się powoli budzić :) za nią pójdą inne kraje :)

od mówienia to tylko gęba boli i nie ma żadnego pożytku sprzeciwiać się? a ktoś mnie pyta, czy ja chcę meczet budować, czy nie? jeszcze nie zapytał glosowac na odpowiednich polityków? a którzy to? przed wyborami każdy mówi jedno, a zaraz po mówi drugie, a robi trzecie

Oczywiście nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale prawie każdy terrorysta to muzułmanin. Zapoznaj się z tym co wyczyniają wyznawcy islamu w imię allaha na Chrześcijanach. Wpisz na przykład: "Holocaust Chrześcijan", to tylko wierzchołek góry. Oczywistym też jest że zdarzają się i dobrzy( w naszym rozumieniu) muzułmanie. W ich rozumieniu, na przykład pokój na ziemi zapanuje dopiero wtedy gdy zapanuje islam wszędzie. No i wycinają każdego innego w celu wprowadzenia pokoju na świecie. Więc gościu zapoznaj się konkretniej z tematem.

Gość gość
dziecko ja nie musze niczego "wpisywac ",zyje w kraju gdze mam do czynienia z kazda religia i kultura -nie masz zielonego pojecia o swiecie, rusz tylek z domu i zobacz co jest propaganda a co prawda.

Ewo, to bardzo dobrze że narzekasz, ale nie zapominaj też o działaniu. Żebyś wiedziała, samym narzekaniem niewiele zmienisz. Na tacy nie podam, bez przesady, to nie jest taki niemożliwy wysiłek by znaleźć odpowiednią partię. Przeanalizuj każdą i zobaczysz że trafisz na tę o której piszę. Miłego.🖐️ Gościu, a czytałeś koran? Zobacz do czego prowadzi pozwolenie wyznawania islamu. Po prostu, dowody: miasta europejskie opanowane przez wyznawców islamu, jak wyglądają?

nie napisałam, że narzekam napisałam, że narzekanie nic nie daje nie jestem politykiem i nie będę zajmować się polityką, więc żadnej partii też szukać nie będę to teraz może jakiś konkret, jak mam się sprzeciwić KONKRETNIE tu i teraz islamizacji Polski czekam bo gadać i pisać na kafe może każdy, tylko to nic nie daje proszę o konkrety

Niestety teraz jest taki system, że żeby coś zmienić to musisz udać się na głosowanie. Przypominam że poprzez głosowanie można zmienić na lepsze albo na gorsze. Jeżeli chce się zmienić na lepsze w dłuższej perspektywie czasu to jest jedna partia która tego dokona inne zmienią na gorsze. Jeżeli zależy Ci na dobru siebie, bliskich, ogólnie tego kraju, to czy chce Ci się, czy nie chce, to po prostu musisz trochę się zainteresować i głosować na tych ludzi z tej partii. Ale tak jak napisałem, musisz się trochę poświęcić i zainteresować tematem. Też nie interesowałem się polityką, też nienawidzę polityki, ale niestety lepszego wyjścia na obecną chwilę nie widzę.

Gość gość
Zebys zobaczyla jakniektore kobiety muzulmanki zyja w luksusach to sama chciala bys byc na ich miejscu, mieszkam w norwegi na dzielnicy gdzie jest ich multum, widze! Ogromne domy, samochody, obwieszone zlotem, faceci do pracy a one chodza po marketach kupuja, wymalowane, wypachnione , wow

O! A w Norwegii wreszcie zalegalizowano boks zawodowy . Dasz wiarę, że wcześniej był nielegalny? Dobrze, mieszkasz w Norwegii, a konkretniej w jakimś tam miasteczku i co widzisz? Widzisz czubek swojego nosa i odnosisz to do całego świata. Dokształć się ignorancie. Zapoznaj się: http://youtu.be/sBYX7kk_Sq4

z tego, co się orientuję, to w najbliższym czasie nie ma żadnego głosowania dalej cierpliwie czekam na propozycje jakiegoś KONKRETNEGO działania w temacie

Ewa, po prostu w każdej rozmowie gdy ktoś Ci będzie chciał wmówić jaki to islam jest pokojowy i dobry, to uświadamiaj że tak nie jest, a wręcz przeciwnie jest to agresywna ideologia, która ma na celu narzucenie zachowań nakazanych przez mahometa. I jakim zagrożeniem jest islam gdy wyznawcy tej ideologii są w większości.Gdy człowiek zdaje sobie sprawę z zagrożeń to już nie jest taki obojętny, więc uświadamiaj. Po prostu stop islamizacji. Po co się pchają do nas, jeżeli tam mogą praktykować islam bez żadnych problemów? Jeżeli trzeba będzie z nimi walczyć wręcz, to już my mężczyźni zajmiemy się tym i wypędzimy tę hołotę. W Polsce to dopiero się zaczyna, ale zobacz co już się dzieje we Francji. Takie są skutki złej pojmowanej tolerancji.

na szczęście mamy ciekawsze rozmowy wśród rodziny czy znajomych niż politykowanie poza tym obracam się w kręgu osób o podobnych poglądach, więc nie ma tu potrzeby uświadamiania czy agitowania i dalej nic KONKRETNEGO, oprócz gadania typowo polskiego gadania-gderania czyli tak, jak myślałam...

Gość gość
precz z islamem

Gość gość
ej dlaczego te muzułmanki z Arabii Saudyjskiej siedzą w więzieniu za prowadzenie auta? przecież Arabia Saudyjska nie jest rządzona przez terrorystów, tylko zwykłych muzułmanów a i dlaczego ta Europejka, która została zgwałcona zamiast dostać pomoc prawną państwa została skazana za seks pozamałżeński? proszę o odpowiedź osoby, które piszą o prawie do wyznawania swojej religii :)

Gość gość
Zgłoś› Ewa333333 dziś na szczęście mamy ciekawsze rozmowy wśród rodziny czy znajomych niż politykowanie poza tym obracam się w kręgu osób o podobnych poglądach, więc nie ma tu potrzeby uświadamiania czy agitowania i dalej nic KONKRETNEGO, oprócz gadania typowo polskiego gadania-gderania czyli tak, jak myślałam... Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni x X X Ewa ty z Pasierbek masz ciekawsze sprawy do robienia niż rozmowa :)

Gość gość
Kto z was ma arabska Zone w pdf,w calosci?

Gość gość
Makumba kim byl w islamie?