Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona chce bym dał jej porządne lanie paskiem na goły tyłek !

Polecane posty

Gość gość

Znamy się już 1,5 roku, miałem co do niej poważne plany, a ta dziś jakby zerwała się z choinki melduje mi jak w temacie, pytam co ją ugryzło, to mówi, że męczy się w tym związku, nie daję jej wszystkiego czego pragnie, co ją podnieca i czego jej brak, a bez tego trudno funkcjonować! No, normalnie szok! Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, ktoś mi poradzi co jest? Czy to jakaś choroba? Zboczenie? Jak może ją takie coś podniecać? Skąd to się bierze? Spotkał się ktoś z czymś podobnym? Myślę co z nami dalej i jestem bezradny. Pomóżcie

Jesteś miękka klucha. Powinna od Ciebie odejść, skoro boisz się, kluseczko, strzelić jej porządnie na goły tyłek. Kobieta musi czuć satysfakcję z seksu. Jeśli ją to kręci - zlej ją.

Na początku lekko, żeby poprawić ukrwienie, później można mocniej. Nie powinny zostać siniaki albo blizny. No i cały tyłek powinien być równomiernie czerwony. Powodzenia.

Gość gość
Nigdy nie uderzyłem dziewczyny. Chyba nie potrafię. Dlaczego teraz to mówi, tyle razy rozmawialiśmy o tym co nam sprawia przyjemność, nigdy wcześniej o tym nie mówiła. Sam nie wiem, czasem mnie wkurzała, miałem wrażenie, że robi to celowo, ale nawet przez myśl mi nie przeszło by dać jej lanie, myślę o wszystkim co było i analizuję, czy gdzieś coś przeoczyłem? Porozmawiam z nią jak to przetrawię, jest najfajniejszą z dziewczyn mimo to

Gość gość
Natura sama wybiera co jest dla niej dobre...tak było kiedyś, całkiem niedawno jeszcze.Dziś wybiera za Ciebie i za Twoją dziewczynę system. System wymaga żebyś obił dóópsko swojej kobiecie, jutro będziesz jej musiał dać w ryj, porobić siniaki pod oczyma, udławić penisem. Ogólnie powinna chodzić ze strupami i bliznami i z korkiem w dóópie. Wtedy system będzie zadowolony i ona też. A jak tego nie zrobisz to będziesz pedau, chyba że masz Lambo, i rękawice bez palców to będziesz gej. 🖐️

Gość gość
Lej w gołe pppuupsko ,klapsiki są podniecające w gołą pupi nie,uwielbiam,a potem wycaluje i wyliże,odlot