Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćRozsądny

Nie rozumiem tego Waszego lecenia na kasę, przecież i tak podpiszę intercyzę

Polecane posty

Gość gośćRozsądny

I jaka będzie to dla Was zaleta, że jeżdżę Porsche Cayenne GTS (to jedno z 3 aut, które posiadam), skoro i tak żadnego wspólnego majątku nie będzie, więc jeśli puścisz się, to zostaniesz z tym, z czym przyszłaś... Więc skąd tyle szumu o tą kasę. Wytłumaczcie mi proszę :)

Gość ckja
No ale co sobie panna pokorzysta przy Tobie to jej :)

Gość gość
one tego nie trybią, wciaz pokutuje wersja ze jak magiczne słowo "zwiazek" to znaczy ze wszystko jest "nasze", no moze poza twoimi gaciami i skarpetkami, bo prac toto trzeba. :D swoja drogą, w razie czego zarzucę takim hasłem, i poogladam sobie minę delikwentki. :classic_cool:

Gość gośćRozsadny
Nie czuję potrzeby Ci tego udowadniać. Jestem inżynierem, produkuję pewne urządzenia. Ale nie taki jest temat tego postu - przyjmij to za pewnik - proszę :)

Gość ckja
A dlaczego zakładasz, że Ci związek nie wyjdzie, będzie rozwód i podział? A może będzie fajnie i będziesz jej chciał nieba przychylił?

Tragedia, jeżeli tak podchodzisz do związku to szkoda mi Ciebie. Dla mnie związek = wspólnota. Może nie szukaj wśród materialistek?

Gość gość
więc jeśli puścisz się, to zostaniesz z tym, z czym przyszłaś... xx a jeżeli będzie na tyle sprytna, żeby się nie puszczać to co ? Jak ci się znudzi kobieta która w dodatku nigdy cię nie zdradziła to myślisz, że dostaniesz rozwód tak od hop ?

Gość gość
mam gdzies twoja kase autorze i tobie wara od mojej

Gość gość
Faceci bardziej lecą na kasę.

Gość gość
"jeżdżę Porsche Cayenne GTS (to jedno z 3 aut, które posiadam)," X chyba po biurku nim jeżdzisz. no ale fajnie, że zbierasz resoraki, spoczko hobby dla chłopca w twoim wieku.

Gość gość
Autorze, najwyraźniej sam jesteś materialistą, że taką wagę przywiązujesz do rzeczy materialnych. Facet który ciągle myśli o kasie, o tym, że tylko czyhają wszyscy na jego majątek i wylicza każdy gorsz wydany na kobietę sam jest materialistą. Skąpstwo to przejaw materializmu więc nie jesteś lepszy od dziuń lecących na kasę.

Gość ckja
chyba nasz autor jeszcze nie był tak naprawdę zakochany :)

Gość gość
Niestety jak dotąd mam wrażenie, że większość kobiet, z którymi byłem, śliniła się właśnie na te samochody, na kasę. Aktualnie jestem sam, bo właśnie odczepiłem jedną taką panią, która ukradkiem dawała innemu. Chciałbym małżeństwo, ale w dzisiejszym świecie trzeba mieć oczy wokół głowy, bo inaczej oskubią i rozdziobią. Moja rozwaga uratowała mnie już nie jeden raz. Porządnych. ładnych kobiet jest jak na lekarstwo - trafić na taką, to jak trafić szóstkę w lotka. Niektórym się tylko wydaje, że jest inaczej. Ja nigdy nie zdradziłem.

Gość gośćRozsadny
Oczywiście to wyżej o porządnych kobietach, to ja pisałem

Gość gość
" Aktualnie jestem sam, bo właśnie odczepiłem jedną taką panią, która ukradkiem dawała innemu." X Samochodami mikropenisa nie nadrobisz...

Gość ckja
ale Autorze- masz rację, ostrozności nigdy dość tak samo zdrowego rozsądku nie obnoś się z pieniędzmi przy poznawaniu kobiet, zachowaj na początku dystans i znajdź perłę zaufaj mi- są fajne kobiety, dla których pieniądze to po prostu środek platniczy, nie cel zyciowy ja też bym chciala mieć rodzinę, ale nie chciałabym byc w niej zależna od mężczyzny z powodu pieniędzy i wolalabym, żebyśmy do pewnych spraw dochodzili razem

Gość gośćRozsadny
ckja, byłem zakochany, niestety jednocześnie zraniony, stąd moje podejście Nie oceniajcie mnie proszę, jeśli nie znacie. Niestety byłem w związku z osobą, która mimo zdrady oskubałaby mnie do 0 jeśli by tylko takie możliwości miała - wiem, bo próbowało, ale jej się nie udało. Więc chyba naturalne, że teraz "dmucham na zime", ale wydaje mi się, że nikogo tym nie skrzywdzę. Uczciwa kobieta zrozumie, że nie chcę mieszać pieniędzy do miłości i jedno od drugiego odgrodzić grubą krechą.

gość dziś :))i pozostaniesz sam , dla kobiet jestes obiektem materialnym:))Szkoda mi ciebie!:(((

Gość gość
MMartha, mało wiesz o życiu, bardzo mało skoro takie rzeczy piszesz

autorze/ widac wlasnie ze nic nie jestes wart/a dla kobiet ;))Bez materialnych zasobow:)))

Gość Afrodinozaur
Najwyrazniej MMartha jest wlasnie laska pokroju tej, o ktorej piszesz - i mocno by sie burzyla, jakbys nie chcial jej zapisac polowy majatku - niestety tak jak wspomniales - takich lasek masa

Gość ckja
bardzo słusznie Rozsadny, oddziel pieniadze od reszty a powiedz mi, dlaczego w takim razie nie poszukasz wśród bogatych kobiet, wtedy te problemy i rozterki znikną

Gość gość
Niestety byłem w związku z osobą, która mimo zdrady oskubałaby mnie do 0 jeśli by tylko takie możliwości miała xxx skoro zamiast głową myślałeś koootasem to do kogo masz pretensję ? lecicie tylko na wygląd, a potem płaczecie, że zostaliście wykorzystani. Jest masa fajnych dziewczyn ale mniej urodziwych. Wy wybieracie perfidne suki ważące 45 kg z dużymi cyckami, które doskonale wiedzą że przy tych walorach mogą z wami robić co chcą.

dmuchasz na zimne, a już w pierwszym poście trąbisz o dobrach materialnych, jakie rzekomo posiadasz. bez komentarza.

Gość gość
jak ktoras wezmie takiego prymitywa to bedzie sie pilnowac, zeby nie bylo sladow zdrad haha

gość dziś wlasnie pisze o zyciu :))Widac ze malo kumasz;)));))) czytaj do skutku az zrozumiesz!^^