Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosny i kontrolujacy

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim chłopakiem juz rok, mam wrażenie ze mi nie ufa bo jest zazdrosny ale mało tego mam wrażenie ze ciągle mnie kontroluje. Potrafimy zrobić aferę z tego ze on zapyta mnie co robiłam przez x godzin na kompie. Zadaje te same pytania oczekuj***ardzo dokładnych odp np takich na jakich stronach byłam.. Ja łatwo się denerwuje i odrazu mnie do wkurza takie ciągle pytania. Potrafi się uczepic nawet lajka pod kogoś zdjęciem kogo nie znamy. Zachowuje się jak dziecko a jest starszy o 3 lata.co mam zrobić? Nie chce go zostawić..

Gość gość
Taki typek, masz przekichane. Wyobraź sobie jak będzie wyglądać Wasze dalsze życie. Weź z nim porozmawiaj o tym, zapytaj czemu tak wszystko chce wiedzieć. Powiedz, że czujesz się inwigilowana. Nie robisz nic dziwnego/nienormalnego, a tym bardziej złego, a każdorazowo masz przesłuchanie. Związek bez zaufania to nie związek.Może Cię pytać o różne rzeczy: jak dzień minął, co robiłaś itd. Ale bez jaj, że masz mu się tłumaczyć na jaką stronę internetową weszłaś...

Gość gość
On twierdzi ze jest ciekawski i lubi wszystko wiedzieć, a mnie to irytuje

Gość gość
Ciekawość ma swoje granice, a typy zazdrosne zazwyczaj są zaborcze i najchętniej zamknęłyby w złotej klatce. Mam przykład w domu. Mój ojciec jest niesamowitym zazdrośnikiem. Aż się w nim nieraz gotuje jak gdzieś mama wyjdzie na impreze firmową np. Nie kontroluje jej, ale ta jego zazdrość sprawia, że i tak mało spotyka się ze znajomymi przez całe swoje życie. Ty masz coś gorszego, bo gość praktycznie rozlicza Cię z każdej godziny. Dasz radę tak żyć długo?

Gość gość
Zostaw go bo sobie zniszczysz życie.

szybko go zapytaj a co on robil i niech opowiada i dokladnie, tak robia faceci ktorzy zdradzaja, sami to robia a maja przekonanie ze partner tez,czysta obsesja i przesrane z takim...