Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie sie masturbowac

Polecane posty

Gość poruszenie_W_bokserkach
Dobrze, że do niego wróciłaś, ciepło w nim masz chociaż? :P

Zawsze wracam do swojego łóżka :classic_cool: Ciepło ;) Gorąca kobietka jestem :P

No wiadomo, że do swego zawsze wrócisz z cudzego :D Gorąca kobitko :classic_cool: 😘

Wiadomo, że chcę się zagrzać i zgrzać :classic_cool:

Nie chadzam do cudzych łóżek :P A Ty? Bo jesli tak to wskakuj do mojego. Zgrzejemy się 👄

Ja też nie :P Aleeee Twemu się nie oprę :classic_cool: Zgrzej mię 😘

To się połóż, a ja usiądę okrakiem na Tobie :P Zsunę ramiączka tak, że koszulka będzie się trzymać na samych piersiach :P Pochylę się tak, żebyś ustami zsunął koszulkę i obnażył piersi :P

A potem liż i ssij moje sutki :P Kąsaj tak, żeby moe ciało pokryła gęsia skórka. Chcę czuć jak robisz się twardy. Czuć jak Twoja męskość uwiera mnie w krocze :P

Gdy poczuję, że jesteś twardy zacznę kołysać biodrami i ocierać się cipką o twardą męskość :P

Mrr, będe patrzył na Ciebie łakomie, rzucę się zębami na koszulkę i szybko łapczywie ją zsunę i od razu złapię ustami sutka i zacznę go ssać :P Jednego będe lizał i pocierał ząbkami a drugiego obracal w palcach i porem zamiana :classic_cool: Będę drażnił sutki na zmianę, szybkimi ******* języka a dłońmi pocierał nagie uda i ściskał pośladki :classic_cool:

Myślałem, że masz chociaż majtki :classic_cool:

Mrr uwielbiam to , czuje cciepło Twojej słodkiej kuszącej cipki :classic_cool:

Jak się tak ocierasz daję Ci szybkiego klapsa w tyłeczek :classic_cool:

Mam majtki. Czuję jak robią się wilgotne. Sięgam ręką między uda i wsuwam dłoń za majtki :P Przez chwilę masuję cipkę i wsuwam w nią palce :P Mokro.... Wyciągam palce i rozsmarowuje soki na sterczących sutkach mmm Liżesz je zachłannie 👄

Całuję Twoje usta 👄 Szyję...tors. Czuję jak zrobiłeś się twardy. Zbliżam usta do Twojego uch by wyszeptać Ci do niego, że mam ochotę possać Twojego k****a i zaraz to zrobię. :P Sunę pocałunkami niżej....zahaczam kciukami bokserki i zsuwam je z Ciebie :P Mrrrr

K***s sterczy twardy i gorący. Obejmuję wargami główkę i zaczynam ssać :P Biorę go głęboko do buzi. Masuję zaciśniętymi ustami k****a. Mrrrr :P

O taaaak, zlizuję Twoje soki z sutków, przytykam do nich usta i mocno ssę 😘Odwzajemniam Twoje pocalunki, jak się nachylasz nad moim uchem glaszczę Twój tyleczek a po Twoich słowach czuję fale dreszczy i podniecenia przechodzace przez moje ciało :classic_cool: Obserwuję Twoje usta jak suną po moim ciele coraz niżej, moje podniecenia wzrasta co widzisz gdy zsuwasz moje bokserki :P

Pieszczę go ustami przez chwilę jeszcze. Gdy go wyciągam jest mokry i lśniący od mojej śliny. Pochylam się tak by masować k****a piersiami. Ściskam je i wkładam k****a miedzy nie. Zaczynasz poruszać biodrami i posuwac mnie między piersi :P

Mmm Twoje ruchy głową w górę i w dół masują mego twardego k****a, Twoje wilgotne i gorace usta sprawiają mi ogromną rozkosz! Twardnieje i robi się jeszcze sztywniejszy od Twego masażu, cudowne uczucie odchylam głowe w tył i poddaję się Twoim pieszczotom rozchylam usta i ciężko oddycham od rozkoszy 😘

Taak, sam ściskam dłońmi Twoje piersi i poruszam biodrami a błyszczący od Twojej śliny k***s ślizga się między Twoimi jędrnymi piersiami :classic_cool:

Słyszę jak zaczynasz szybko i głośno oddychać. Podnieca mnie to :P Czuję jak moja cipka zaczyna pulsować. Między udami płonę. Pragnę nadziać się na tego twardego k****a i ujechać go :P

Zanim jeszcze zaczniesz go ujeżdżać proszę CIę żebyś objęła go ustami, a ja zaczynam poruszać biodrami pieprząc Cię w usta, wsuwając go i wysuwając w szybkim tempie :classic_cool:

Obejmuję k****a ustami. zaczynasz poruszać biodrami i pieprzyć mnie w usta. Mocno i głęboko. Dławię się nim aż ślina cieknie mi po brodzie :P Moje podniecenie sięga zenitu. Cipka pulsuje a soki moczą moje majtki. Wsuwam dłoń za bieliznę i zaczynam pieścić cipkę w rytm pieprzenia mnie w usta :P Wbijam w cipkę dwa palce ... :classic_cool:

Pieprzę się palcami ale one nie wystarczą. Pragnę k****a. Moja cipka chce poczuć w sobie twardego k****a :P

Pieprz się palcami gdy ja będę Cię pieprzył w usta :classic_cool: Poruszam szybko biodrami przytrzymując rękoma głowę Wbijam głęboko k****a trzymując go w gardle i dociskam głowę a Ty szybko wbijasz w mokrą cipkę swoje palce, słysze Twoje stłumione jęki, puszczam Twoją głowę wysuwas zk****a który cały mokry ocieka Twoją śliną :classic_cool: Pochylam się do Ciebie i ściągam Twoje majtki, ściskam mocno tyek i daję klapsa :P chcę poczuć Twoją cipkę 😘

Nie wiem czy dotrwam do końca. :P Jestem podniecona i to bardzo. Mam rozbiegane ręce a cipka taka mokra mrrrr :P Gdy zdejmujesz mi majtki to z podniecenia już nie wiem czy chcę się nadziać na k****a, czy wypiąć tyłeczek żebyś posmakował mojej mokrej cipki....:P

Oddam się ufnie w Twoje ręce albo usta :P

Nadziewaj się, ujeżdżaj go mocno :P skacz na nim żeby Twoje piersi skakały razem z Tobą :classic_cool: Szybko :P