Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupić dom czy mieszkanie?

Polecane posty

Gość gość
wybralabym dom, nie ma condo fee i roznych dziwnych zakazow o ktorych posiadajac dom nawet sie nie mysli. Sasiedzi nie sa za sciana, ma sie ogrodek wiec tez ma sie wieksza prywatnosc

Gość gość
Mowimy tu o UK czyli sąsiedzi za ścianą najprawdopodobniej będą. Jednak ja wybrałabym dom. Zawsze to jakaś większa swoboda, no i możliwy ogród. Znajomy co prawda ma ogród na dachu, bo ma mieszkanie ale bardziej w centrum więc coś za coś. My mamy spory ogród, kilka owocowych drzew, staw i jakoś nie wyobrazam sobie mieszkać w mieszkaniu.

Gość gość
Decyzja zapadła najwyższy czas na zmiany :)

Gość gość
Dajesz,poważnie ?A co z tym?

Gość gość
Wszystko tak jak było bez zmian .

Gość gość
W mieszkaniach mieszkaja przegrancy zyciowi ktorych nie stac na dom...tak jak ta cholota w polskich blokowiskach..

Gość gość
taaaal tak jak hołota w blokowiskach w niemczech :O tutaj to domki mają 150 lat jeszcze hitlercio je budował , mieszka w nich już 10 pokolenie i mimo iż ponoć mieszkają w "bogatym " kraju żadnego niemca nie stać nawet na wymianę dachu nie pisząc już o elewacji :) te ciioooty niemieckie nieudaczniki życiowe żyją jak kury na grzędach :) w blokach i tak żyjąc gniją całymi dniami albo w pracy albo w swych grzędach :) brrrrrr..... oby nigdy takie życie nie dotarło do Polski !

dom czy mieszkanie ? - zalezy jaki styl życia preferujesz - nie mam to jak swoje M -> wg mnie dom jest lepszą opcją ;-)

z domem jest tak, że nie tylko w srodku ale i na zewnątrz trzeba robić ale masz wolność i swobode, z kolei w mieszkaniu praktycznie zawsze masz kogoś za ścianą. Dla mnie to krepujące.

Gość gość
Piekny dom w pl 500tys zł, w uk 500tys funtow za domopodobna ruderę, jeszcze jakies pytania?

Gość gość
tylko w PL dobiją cie kosztami energetycznymi

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze warunki oferuje w tym momencie Efekt jeśli chodzi o pośredników w BB. Dbają o dwie strony – kupującego/sprzedającego, a wiem to bo byłem u nich klientów zarówno sprzedającym (mieszkanie) jak i kupującym (dom). Co do konkretnego pośrednika w biurze to ja miałem kontakt z Pawłem Walaszkiem. Oceniam na plus, kompetentny, zawsze pod telefonem, kontaktowy, uczciwy.