Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenaWiktoria

moja matka wstydu nie ma

Polecane posty

Gość LenaWiktoria

no naprawdę...uciekłam z chaty już któryś raz nie chciało mi sie z nią siedzieć...s***********m do babci a ona ma czelność dzwonić do babci i ni uja sie nie przyzna,że uciekłam tylko mówi: "daj lence jeść, bo bardzo głodna jest" i to tyle...jaj***e

Gość LenaWiktoria
a dziadek jak zwykle lezy pijany i chrapie :(

Gość gość
w jaikim wieku jestes?

Gość LenaWiktoria
ktos tu sie pode mnie podszywa,weź sobie oszczędź... 25 lat mam,ale w domu nie mogę wytrzymać,uciekam stamtąd,bo naprawdę jeszcze gorzej mi się robi...jestem zszargana przez wszelkie nałogi a tam się jeszcze nade mną pastwią matka i jej GACH...

Gość LenaWiktoria
i weź podszyw ci sie nie udał suczo,mój dziadek 21 lat już nie żyje...

Gość LenaWiktoria
Temu gachowi wcale nie przeszkadza że posuwa matkę i córkę na zmianę :(

Gość gość
"....jestem zszargana przez wszelkie nałog..." xxxxxxxxxxxx co to znaczy? wyjasnij

Gość LenaWiktoria
no co, muszę ze starą i jej facetem pic wódę, jarać fajki i marychę itp.

Gość gość
Teź w domu miałam nieciekawą sytuację chociaź nikt nie pił. Byłam szczęśliwa jak się z tamtąd wyniosłam.

Gość LenaWiktoria
LenaWiktoria dziś odp*****l sie ode mnie podszywie,gimbaza ma wolne i szaleje... to znaczy tyle,że jestem narkomanką od około 10 lat ponadto sobie popijam całkiem nieźle a od matki wsparcia oczekiwać nie mogę,bo jest miła tylko przy kimś i na pokaz a co ja przeżywam to swoje wiem.

Gość LenaWiktoriaAutorkaTematu
kolejny zjeb co ma za dużo czasu?!?!?! w moim domu się nie pije,niby kulturka,ale w zamian znęcanie się psychiczne nade mną odkąd na świat przyszłam...z wierzchu matka super się prezentuje,a to co ja z nią mam to moje.

Gość gość
Nie wiem czy cię dobrze zrozumiałam uźywasz narkotyków?

tak dobrze zrozumiałaś...od około 10 lat z małymi przerwami -najwieksza to z pół roku,jestem pod wpływem dragów.

Gość gość
Nie chcę gadać jak twój stary ale to równia pochyła. Co zamierzasz z tym zrobić?

ja nie mam ojca,moja matka ma na mnie wyjebane,ma nowego gacha chyba tylko po to,żeby wkurwiać mnie ze zdwojoną siłą. nie wiem co zamierzam zrobic,chciałam sie leczyć nie raz,byłam na odwyku co nic nie dał,ale no cóż-poszłam pod przymusem...teraz też nie chcę iść pod przymusem,ale wiem,że muszę zacząć się leczyć,bo młodość ucieka mi przed oczami...

Pamiętam do dziś jak po porodzie matka wróciła ze mną ze szpitala i celowo wpakowała mnie do łóżeczka pełnego różowych falban, żeby gnębić mnie psychicznie, bo ja nie cierpię różowego koloru

Gość LenaWiktoria
LenaWiktoriaAutorkaTematu dziś odp*****l sie podszywie poraz kolejny...

Gość gość
Ja kiedyś byłam uzaleźniona od leków nasennych. Leczyłam się w szpitalu 6 tygodni. Wyleczyłam się z nałogu tobie też radzę. gdy pójdziesz do szpitala odpoczniesz od mamusi i jednocześnie się wyleczysz dwa w jednym.

Gość gość
A po cholere w ogole zaczelas brat to swinstwo? kazal ci ktos? A teraz to winna jest matka, tak? Pija i cpaja tylko slabeusze, ktore nie potrafia sobie radzic. To typowa ucieczka od problemow. Jakos nie zal mi cpunow, marnuja swoje zycie na wlasne zyczenie:O

Gość gość
dla ćpunów matki zawsze są złeeeeee

Gość LenaWiktoria
nikt mi ćpać nie kazał,ale jak ma sie 15 lat to sie myśli,że się jest panem świata...moja matka kompletnie się mną nie interesowała,więc nawet niczego nie podejrzewała co ja robię... jestem teraz na studiach,nie bardzo mogę sobie pozwolić w tym czasie na dłuższe leczenie odwykowe,z tym muszę poczekać do wakacji. mam dosyć skomplikowaną sytuacje ze wszystkim...

Gość gość
chyba raczej ci ufała za bardzo a nie że się nie interesowała. jakby się tobą nie interesowała to na 100% wegetowałabyś teraz w melinie z nieślubnym bękartem, a nie studiowała

Gość LenaWiktoria
Przez te dragi złapałam też hiva i nie bede mogla mieć dzieci jak ta idiotka z na wspólnej

Gość LenaWiktoria
jakiego hiva...skoncz te podszywy studiuję,bo mam jeszcze na tyle w sobie samozaparcia,żeby coś robić...studiuję w innym mieście,a teraz przyjechałam na święta jak głupia łudząc się,że może da się z nią normalnie rozmawiać,na szczęście jutro wracam tam gdzie studiuję... ona nigdy ze mną szczerze nie pogadała,uważała,że wszystko jest ok póki grzecznie przynoszę świadectwa z czerwonym paskiem i szkoła się nie do******la,a co robię i z kim no po co jej wiedzieć,latała za facetami jak szalona a ja zawsze byłam w domu człowiekiem drugiej kategorii... dla ćpunów matki zawsze są złe,tak?a co powiesz na bluzganie mnie od dzieciństwa za byle g****o i mieszanie z błotem...np.teksty o tym,że miałam okazję tyle razy cie wyskrobać,ale tego nie zrobiłam to się ciesz,że w ogóle żyjesz a nie jeszcze wymagasz-to uważasz się w normalnych domach dzieciom mówi?

Gość gość
Faktycznie leczenie musi poczekać ale zachęcam cię do leczenia i nie zwlekaj zbyt długo żeby nie bylo za późno. Ja teź zwlekałam z leczeniem ale wreście zdecydowałam się a teraz cieszę się że mam to poza sobą.

Gość gość
Nieprawdą jest źe z hivem nie będziesz mogła mieć dzieci. Istnieje zapłodnienie pozaustrojowe.

Gość LenaWiktoria
Dobra znikam na pół godziny, musze się wysrać

Gość LenaWiktoria
gość dziś Nieprawdą jest źe z hivem nie będziesz mogła mieć dzieci. Istnieje zapłodnienie pozaustrojowe. nie mam hiv... nie chce dzieci. ktoś się pode mnie podszył.

Gość gość
Cieszę się że nie masz hiva zbyt duźo by na ciebie spadło. Z nałogiem mam nadzieje że sobie poradzisz. Jak rozpoczniesz leczenie to otrzymasz profesjonalną pomoc spotkasz dużo życzliwych ci ludzi zobaczysz nie będzie tak źle.

Gość gość
zarejestruj się czy coś bo cięzko sie to czyta, nie wiadomo, która wypowiedź prawdziwa, a która podszyw...