Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość gapiących się ludzi

Polecane posty

Gość gość

Często łapię wzrok ludzi... gapią się, jak na eksponat.. Dzisiaj łaziłam z bratem po centrum handlowym i ludzie patrzyli się jeszcze bardziej. Nie chcę tego, mam tego dość. Nie wiem, o co im chodzi, może o to, że mam dziwną twarz.

Gość gość
albo jesteś w jakiś sposób oryginalna albo jesteś przewrażliwiona i po prostu sobie wkręcasz stawiam na to drugie

Gość gość
Myślisz, że nie myślałam o tym, że sobie wmawiam? jasne, że tak ale niestety naprawdę sporo ludzi często się na mnie gapi (nie mowie oczywiście że wszyscy), ostatno nawet w sklepie babka aż chamsko mi się na twarz patrzyła... aż ją miałam zapytać 'no i na co się patrzysz?' a moja matka nieraz jak idziemy razem, to mówi 'na mnie to się nikt nie spojrzy, a na ciebie się chłopy gapią' ale jej akurat za bardzo nie słucham

Gość gość
No ponoć mam.... ale to raczej taki typ że jednemu się spodoba, drugiemu nie. Raz mi jakaś babka w sklepie mówiłą że wyglądam jak modelka, byłam w szoku, bo do typu urody modelingowej to mi daaleko..

Gość gość
no to masz odpowiedź nic na to nie poradzisz ludzi nie zmienisz możesz zmienić tylko siebie swój stosunek do tego jak ludzie postępują dawaj fotę lubię oryginalną urodę ;)

Gość gość
Na mnie też się gapią, ale już mi to nie przeszkadza tylko śmieszy. Zazwyczaj odpowiadam im patrząc zdecydowanie w oczy aż zaczynają uciekać wzrokiem jak króliki.