Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie naturalne

Polecane posty

Gość gość

Czy stosuje ktoś z was mieszanki ziół w leczeniu? Słyszałam, że różne mieszanki są bardzo dobre w leczeniu raka i chciałam się wdrożyć w temat

Gość gość
Ja stosuję różne mieszanki na anemię i kosmetyki naturalne. Zamawiam to wszystko z sklepie zielarskim - moja zielarnia. Mają tam też leki wspomagające walkę z rakiem, myślę że warto spróbować, medycyna naturalna to najlepsza forma walki ze wszystkimi dolegliwościami

Gość gość
poczytaj forum różańskiego, luskiewnik, tam znajdziesz wszystko co konkretnie chcesz

Gość tutti12
Ja z kolei zamawiam tam kosmetyki, więc zioła to nie tylko leki, ale również wspomaganie w walce o zdrowy wygląd naszej twarzy

Gość Teresa1980
Ja skorzystałam z tego sklepu z polecenia z innego tematu na forum, a dotyczacym własnie wspomagania leczenia raka. Mają tam bardzo duzo preparatów typu graviola, amigalina, Bi.bran http://mojazielarnia.pl/2443-biobran-250-50-tabletek.html, a takze układają specjalne mieszanki z ziół - ta zielarnia w sumie się spacjalizuje w tym temacie bo sie okazuje jest blisko szpitala onkologicznego wiec pacjenci z takimi problemami są codziennie