Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanke lepiej sie dyma?

Polecane posty

Gość gość

Raz: na kochanke szukacie laski ale charakter, osobowosc Was nie interesuje? Dwa: realizujecie z nia wszystkie fantazje, ktorych zonie/partnerce nawet nie zaproponujecie? Trzy:Wolicie seks z zonami czy tymi czasowymi kobietami? Cztery:Patrzycie na swoje stale partnerki inaczej po udanym seksie z kochanka? Taka ankietka:D

Gość gość
Moja kochanka jest z/a/j/e/b/i/s/t/a dupa,do tego cholernie inteligentna, starsza o kilkanaście lat. I zdecydowanie kręci mnie nie tylko jej ciało,ale również umysł. Moja zona to kłoda i świętoszka,seks z nia ..o ile w ogóle jest, jest nudny i przewidywalny. Lod nie.mineta nie..Kochanka jest gorąca. Po spotkaniu z nią jestem wyluzowany,nie chodze jak chmura gradowa i moge patrzeć na ślubna bez niechęci.

Gość gość
Ja mam 33 lata,ona 47 . Masz racje ,robi dobrze żonie, dzięki kochance w ogóle z nią wytrzymuje. Mam w domu matkę,kucharke,sprzątaczke...tylko nie kochankę.

Gość gość
Ja jestem po 40 i kręci mnie 10 lat młodszy, jest cholernie inteligentny i to mnie szalenie podnieca, wiem,że ma na mnie ochotę, ale ja się boję tej różnicy wieku, ciało już nie idealne, choć jestem zgrabna. Gdy o nim myślę jestem podniecona.

Gość gość
47 lat i z******te cialo sie wykluczaja. Nie wierze, ze cycki stercza, na brzuchu kaloryfer i zero ogolnego ulegania grawitacji i wiotczeniu. Jest to jednak naturalne i normalnemu facetowi nie przeszkadza. Dlaczego nie odejdziesz od zony, skoro to kochanka trzyma Cie przy zdrowych zmyslach?

Gość gość
Pani 40tko....to jest ankietka, nie odpowiedzialas na pytania.Btw...skoro chcesz go przeleciec to czmu sie roznicy wieku boisz??:D

Gość gość
Podczas naszego pierwszego seksu ,szukalem szwów po operacji, takie ma cyckiMyslalem ze silikony..Jest szczupła i drobna,uprawia sport.,biega. wiec nic nie wisi. Mam male dziecko,chce żeby pełna rodzinę miało.

Gość gość
Tak kochankę lepiej się dyma Tez mam starsza i podoba mi się w niej wszystko Żona, moja rówiesnica nie dorasta jej do pięt Teraz wogole nie mam ochoty na żonę, raz w miesiącu to jest max.. Robie z kochanka wiele, tych rzeczy nie robiłem i nie zrobię nigdy z żoną Również lżej mi patrzeć na żonę po spotkaniu z kochanka

Gość gość
A Wy w jakim wieku jestescie? Interesuje mnie jeszcze czy jesli kochanka Was nie zadoala, to zmieniacie na inny model, mowicie jej to prosto z mostu?Jak to jest?

Gość gość
Modle się ,żeby chciała być ze mną jak najdłużej. Żeby ograniczenia jakie mam ,związane z rodzina jej nie zniechecily.

Gość gość
co do tematu: w pewnym sensie nic dziwnego. w koncu po cos sie ja bierze. :D

Gość gość
Mozna je brac tylko celem spuszczenia z krzyza.

Gość gość
gość dziś Prymitywny człowieczek:(

Gość gość
To zazdrosna zoneczka kłoda tłusta

Gość gość eduardo
Ja dymam moja po pracy w drodze do domu,przetre tylko cipke chusteczka przed i jest git.Korzystam bo daje za darmo inaczej bym musial placic prostytutce za wszystkie figury i pozycje.

Gość gość
Ja mam kochanka, ale przespałam się z nim dopiero, gdy coś do niego poczułam i byłam pewna, że jemu również zależy na mnie. Seks jest nieziemski, ale my się kochamy, tyle, że mamy rodziny i ja nie mam zamiaru tego zniszczyć. Jest cudownie, nikt nie cierpi, spotykamy się wszyscy razem całymi rodzinami, pomagamy sobie wzajemnie, nikt nic nie wie i tak musi zostać:)

Gość gość
gość eduardo dziś Jesteś żałosną ci/pą, mdli mnie na myśl o takich palantach, nieudacznikach życiowych, fuj:(