Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy nie czuję lęku i stresu?

Polecane posty

Gość gość

Np uczestnicy x factorów, the voice of Poland itp. jak oni to robią że wychodzą na scenę, Wiedzą że jury ich będzie oceniać, że cała Polska będzie ich oglądać, może krytykować, jak strzelą gafę to będą pośmiewiskiem na cały kraj, a mimo to jak śpiewają to nawet głos im nie zadrży, a jak rozmawiają z jury to nawet nie są spięci tylko po prostu są sobą. Jak niektórzy to robią? Ja jak miałam zaśpiewać może 20 osobami w szkole to już mi głos drżał.

Gość gość
trenuj przed lustrem a i dieta musi cię zasilić a jeśli masz w genach sporo lęku to jeszcze trza dodać sporo pracy i samozaparcia a jak naprawdę coś umiesz i nie musisz improwizować to tremę da się udusić?no i jak lepiej?

Gość gość
A poza tym jeśli to twój poważny problem to podaj swoją datę urodzenia a napiszę ci skąd bierze się tyle nieopanowania.

Gość gość
Bo sa pewni siebie.

Gość gość
mam 20 lat, nie jest to jakiś problem, po prostu się zastanawiam bo ja czasem przy większej grupie znajomych czuję się nieswojo i nie jestem do końca sobą, a ktoś wychodzi przed tłum i niczym się nie przejmuje, to troche tak jakby uczuć nie miał

Gość gość
MA UCZUCIA ALE NIE JEST NADWRAŻLIWY.

Gość gość
Ja myślę że ludzie mało świadomi nie czują lęku, lub ci którzy mają wszystko gdzieś albo nigdy mocno nie zranieni, którzy dostali od rodziców wszystko co potrzebne było do życia, rozwoju , nauki, którym przekazano to co najważniejsze, którzy znają swoją wartość i nie muszą się wstydzić. Ani nimi nikt nie wzgardził, ani nikt nie zranił są przyzwyczajeni że wszystko im wychodzi i że są dobrzy. Z takim nastawieniem wszystko lepiej wychodzi