Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

yhy

Polecane posty

Gość gość
Pisalem ci ze to kur/wiarz

Gość gość
Ale taka jest kolej rzeczy. Trzeba pobzykać zanim się ustatkujesz. Dwadzieścia lat to chyba niezbyt dobry wiek na to, by się wiązać i zobowiązywać. Dopiero jak zacznie mu brzuch rosnąc i libido słabnąć się obudzi A do tego czasu hmmm co ci będę pisała... Moja córka mogłaby ten topik założyć, ale ja przeżyłam dokładnie to samo! Co prawda w moich czasach nie było facebuka ale były telefony stacjonarne:D i też knuło się takie intrygi i ponosiło te same ofiary.

Gość gość
Widzisz studzia, trzeba bylo nie olewac tych zaproszen :)

Gość gość
Za co ty go tak kochasz się zastanawiam? Za ładne oczy?

Gość gość
znajdz sobie faceta bez zobowiązań, który nie ma dzieci z poprzednich związków, każdy mówił Ci że to kur/wiarz i ja też

Gość gość
przyjal zaproszenie, so what ?? ty tez roznymi facetami z forum gadasz i on ci afer nie robi z tego powodu

Po co mi następny facet? Od tej pory facet dla mnie to maszyna do pieniędzy :) Nic innego od mężczyzn nie oczekuję, bo czego? Miłości? KUrwa miłości od faceta?!! Przecież te dwa słowa się wykluczają. Nawet ich penisy nie są mi potrzebne do szczęścia, bo kupię sobie tyle wibratorów ile będę chciała!

Gość gość
Studzia nie mow tak, faceci sa wspaniali, mowie w ich imieniu :)

Gość gość
Studzia pomódl się o to byś spotkała na swej drodze faceta o którym naprawdę marzysz. Zanim jednak o to poprosisz to zastanów się jaki on ma być. Wnioskując po twoich postach i topikach w których się udzielasz-nie wiesz jaki powinien być idealny dla ciebie mężczyzna.

Przyjął zaproszenie, bo widocznie był ciekawy co mam w profilu. Pewnie chce rozwijać tę znajomość. Pewnie jutro napisze :(

Gość gość
Twój facet studzia jest kiepskim ojcem i kiepskim partnerem. A ty masz wypaczone podejście do mężczyzn bo godzisz się na bycie zabawką niektórych z nich(nie każdy facet ma kochankę i nie każdy chciałby mieć)

Ja wiem jaki powinien być mój ideał :) Nawet kiedyś pisałam o tym. Zaraz znajdę i wkleję.

Gość gość
Facet który nie trzyma się rodzicielki swoich dzieci i nie mieszka razem z nimi to d**ek 37lat i taki głupi? To już nigdy nie zmądrzeje! Poza tym on już tak ma! Nie ustatkuje się i będzie się bronił rękoma i nogami żeby móc zmieniać partnerki do końca życia.

Gość gość
znajdź innego jesteś za fajna dla niego, stary pryk i takie siano w głowie łeee

Spytał zdziry czy dzisiaj pracuje. Kurwa, wiedziałam, że mnie zdradzi, wiedziałam. Dla mnie to już zdrada, po co pisać z nieznajomą? Żeby ją poznać! Napiszę mu dziś takiego smsa, że mu w pięty pójdzie.

Gość gość
Studzia, potrzebujesz teraz dobrego ogóra

Gość wredny małpiszon
Skąd ja to znam. Mój ex też takie numery mi odwalał. Co gorsza, pisał z moimi przyjaciółkami. 🖐️

Gość gość
spotkaj sie z nim, ja tak zrobilam, i zanim tam poszlam to powiedzialam o tym wszytskim znajomym,wiec nie mogl nic sciemnic i na mnie zwalic, byl spalony

Nie wiem czy pisać dalej z nim jako ta podstawiona kobieta :O chociaż chyba zaryzykuję...może w końcu dowiem się prawdy, dowiem się jak bardzo mnie k***a kocha.

Gość gość
poudawaj jeszcze troche, niech zaprosi Cie na randke :classic_cool: zobaczysz czy ruuchanie ci zaproponuje:classic_cool:

Gość gość
zalezy mu tylko na ******iu, dlaczego nas nie sluchasz ? :D

Gość gość
Ona zdzira,a dlaczego?to chyba on kawał k/u/r/w/y....

Nie, nie zrobiłby mi tego ! Nie wierzę w to 😭 Pisze do 'zdziry' z nudów i tyle.