Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

yhy

Polecane posty

Gość gość
Odpisac, czy przyjac to jeszcze nic zlego. Gorzej że teraz wychodzi z inicjatywa.

Gość gość
ty jesteś jakaś rąbnięta zostawisz faceta bo przyjął zaproszenie? to jest chore.Ja i mój facet przyjmujemy zaproszenia od rożnych ludzi oczywiście tych którzy dzielą naszą pasję i nikt z tego powodu nie robi scen.Bez zaufania nie ma związku.Masz niskie poczucie własnej wartości skoro tak histeryzujesz.

Gość gość
hahaha i jeszcze bęcwalica zastanawia się czy się domyślił, że to ona ten facet to rzeczywiście taki paszczur i menel że żadna nie mogła go zaczepić?

Gość gość
Chyba trochę przesadzasz. Facet nic złego nie zrobił sposób w jaki pisze tez nie świadczy o zbytnim zainteresowaniu.

Gość gość
Zaproponuj mu seks układ. Zobaczymy czy się zgodzi :D

Gość gość
Studzia, tez uważam ze jego zachowanie jest podejrzane ale nie może takie cos przekreslac związku. Może to on robic np w trosce o swoje ego, póki co tej jego inicjatywy jest niewiele.

Gość gość
Nie przyjął zaproszenia facet z którym jesteś? w czasach gdzie przyjaźń i miłość jest rzeczywista wtedy gdy jest potwierdzona na FB możecie się buntować ile chcecie ale tak niestety jest.Przykre ale prawdziwe. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam i swój związek r*********m dlatego że on nie chciał statusu.A skoro nie chciał tzn : że szukał "szczęścia" a w moim życiu nie ma miejsca dla męskiej d*****.Więc skoro nie ma ciebie w znajomych powiedz mu ze nie ma go też w twoim życiu.Co to w ogóle za argument że będziesz go szpiegowała? co ma do ukrycia?

Gość gość
Biedna Studzia, paranoi dostaje.:( Ukochałbym.:classic_cool:

Czy możliwe że chce się dowartościować poprzez te pisanie ze 'zdzirą'? Może poczuł się lepiej z myślą, że jakaś pipa się nim zainteresowała, że chce go tak bardzo poznać? Faceci chyba lubią zainteresowanie innych kobiet, jak te patrzą na nich z pożądaniem...czują się wtedy bardziej męscy? Może to o to kurna chodzi.

Gość gość
Twoj facet to smiec

"Więc skoro nie ma ciebie w znajomych powiedz mu ze nie ma go też w twoim życiu" hahahha pierwszy raz dziś się tak uśmiałam :) dobre, ciekawe jak by zareagował na to :classic_cool: Kiedyś dałam mu już ultimatum. Albo imprezka z kolesiami albo mnie już więcej nie zobaczysz. Został wtedy, ale był naj****y więc nie wiem czy to było szczere.

Gość gość
taki z niego samiec jak ze mnie matka teresa zwykły kombinator /męski dzi..... wek...żeby swojej kobiety nie mieć w znajomych ja bym czegoś takiego nie przetrawiła.Przyjecie do znajomych i status związku albo niech spiernicza ,zobaczymy co więcej dla niego znaczy ty czy FB.

Gość gość
Status zwiazku priorytet dzisiejszych czasow :D:D hahaha

Man, czy uważasz mnie za osobę pomyloną, obłąkaną? Ty w sumie wiesz więcej niż inni forumowicze co wczoraj sie działo :D Chciałabym zobaczyć Twoją minę jak to czytałeś :classic_cool:

Gość gość
jak facet nie jest męską dzi...wką to status skoro i tak korzysta z FB nie jest dla niego problemem (dla moich znajomych nie jest ,ten który jest zajęty ma status) bo niby w czym problem? tylko i wyłącznie w tym że ktoś czegoś szuka.

Gość gość
A jak ktos chce miec pare kobiet albo dziesiatki kobiet albo setki jak ja, to co wtedy ze statusem? :classic_cool:

Gość gość
w tabelce kilka słów o sobie :napisz tani,łatwy męski dziwek z przebiegiem większym od najstarszego samochodu świata :)

Studzia dziś Nie, coś ty...:classic_cool: Na tle innych użytkowników tego forum zdajesz się być zupełnie normalna.;) Pisz gdy będziesz chciała tylko już na inny temat, na temat twojego faceta bardzo dobrze radzą Ci tu pomarańcze. :)

nie ma go na fb, ale pewnie niedługo się zjawi. Napiszę wam co pisał jeśli odpisze.

Daj sobie spokój Tatianko. Zdradza, zdradzał i będzie zdradzał - nie skradaj się tylko wyłóż karty na stół. Zadzwoń, zaskocz i zapytaj. ;)

Gość gość
Szkoda czasu na takiego faceta studzia... Dla mnie to powinnas sie bawic, masz 23 lata a ten stary oblech 40 i dziecko na koncie

Gość Facet Studzi
Byłem wierny jak pies, ale gdy odkryłem, że puszczasz się z Munem to postanowiłem nie być ci dłużny :classic_cool: Rucham teraz gimnazjalistkę z wąską szparką, a nie taką studnią jak ty masz :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Napisz do niego: kocie chcesz cos tam cos tam moja wilgotna i ciasna szparke??

Mam nowe info. Odczytał wiadomość od zdziry o 14.16, teraz patrzę w czat i nie ma tego napisu "wyświetlono 14.16" czyli albo a) usunął wiadomość albo b) z powrotem zaznaczył jako "nieodczytaną" Okaże się to później :) Teraz będzie monitoring 24 na dobę :classic_cool: