Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mnie jakos pocieszy

Polecane posty

Gość gość

dzis mam gorszy dzień...w ubiegłe świeta,zostałam porzucona po 3 latach przeze faceta, w sumie to juz prawie zapomniałam, ale teraz na końcwke roku dostałam kosza od fajnego faceta...(rycze) niedawno dowiedziałam sie od ginekologa,ze mam wadliwe jajniki,nie wiem czy zajde w ciąże. 4 stycznia kończy mi sie umowa,w sumie to jest mi tam ciezko i mało zarabiam,ale nie wiem kiedy cos znajde. od 10lat nie moge pozbyc sie pryszczy. nie mam zadnej przyjaciółki... mam patologiczną matkę... lecze sie u psychiatry sna prawde staram sie byc dobrą osobą,pomagam kazdemu jak moge,zawsze miła...ale czy to do mnie wróci...nie wiem;[

Gość gość
Uszy do góry

Gość gość
staram sie,ale ja juz nie wiem co robie zle,ze tak jest

Gość gość
To znaczy ze nowy etap życia się zaczyna, nowy facet, albo i nie, wtedy czas na własny rozwój. Leczysz się to i się wyleczysz. Rodziców sobie nikt nie wybiera, bo wiekszosci by nie wybrał. Zamiast być mila dla innych, bądź mila dla siebie, zrób sobie jakąś przyjemność, kosmetyczka, zakupy itd, od razu poczujesz się lepiej.

Gość Natalia Iwanowna_Siwiec
nie znam wiekszej przyjemnosci od orgazmu :classic_cool:

Gość gość
Głowa do gory. Wszystko sie ulozy!

Gość gość
nie martw się, wylądujesz w rynsztoku ale to nie koniec świata, nie jednym udało odbić się od dna, oczywiście znam też takich, którym się nie udało, skończyli zapijając alkoholem, sprzedając własne ciało za gorący posiłek tudzież , później łapali jakieś choroby weneryczne i inne świństwa, skóra pokryta łuskami i inne badziewia, później szukali miejsca w schroniskach by się ogrzać, w zimie zimno tak spać na dworze, ale twoja umowa w styczniu wygasa, a to przecież prawie koniec zimy, a na wiosnę cieplej się rodzi... także nie zamartwiaj się, i tak dobrze trafiłaś :)