Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej samotnych matek zenada

Polecane posty

Gość gość
To nie ja wylewam brudy tylko te puszczalskie kobiety zwane samotnymi matkami. Jak kobieta jest porządna to nie zostaje panną z dzieckiem! Tylko puszczalska nią zostaje a te twoje żale na facetów mogą wynikać z tego, że sama pewnie lecisz na buraków i źle mówisz o mężczyznach oraz próbujesz z puszczalskich zrobić porządne to Ci się nie uda!

Gość gość
rozsadna kobieta dziś faceci szukaja tylko kucharki, sprzataczki ido lozka, to cwane istoty, do tego oczywiscie jak najtanszym nakladem sil i finansow, takze mlodym kobietom radze wymagac, bo czym skorupka za mlodu nasiaknie... prawdziwego mezczyzny i dobrego ojca dla dzieci dzis ze swieca szukac, wiekszosc liczy tylko na darmowe bzykanku i zero zoobowiazan, jesli juz to zysk powinien byc wiekszy niz koszt,no coz.. kobiety tez zmadrzaly, bo ile wiekow wyzysku mozna zniesc w braku swiadomosci??!! xxxxxx Jak mnie młoda kobieta skreśla bo nie mam kaloryfera na brzuchu to co mam sobie myśleć? :D :D

Gość gość
jestem szczesliwa matka i zona, a moje fantazje erotyczne spelniam od wielu lat z moim mezem, tobie zycze ZMIEN MYSLENIE, bo aktualne podejscie do tematu wieje FRUSTRACJA :D :P

Gość gość
ozsadna kobieta dziś faceci szukaja tylko kucharki, sprzataczki ido lozka, to cwane istoty, do tego oczywiscie jak najtanszym nakladem sil i finansow, takze mlodym kobietom radze wymagac, bo czym skorupka za mlodu nasiaknie... prawdziwego mezczyzny i dobrego ojca dla dzieci dzis ze swieca szukac, wiekszosc liczy tylko na darmowe bzykanku i zero zoobowiazan, jesli juz to zysk powinien byc wiekszy niz koszt,no coz.. kobiety tez zmadrzaly, bo ile wiekow wyzysku mozna zniesc w braku swiadomosci??!! xxxxxx Jak mnie młoda kobieta skreśla bo nie mam kaloryfera na brzuchu to co mam sobie myśleć? smiech.gifsmiech.gif ze czas ruszyc d*** i isc na silownie :P ;P :D

Gość gość
Jta dziś a nie możesz pojąć, że ktoś może nie chcieć ślubu? ja nigdy nie chciałam, po co mi to?? bo tak trzeba?? Nie, dziękuję i już!!! xxxxxxx Z szacunku do partnera, żeby podnieść jego status społeczny.

Gość gość
To nie ja wylewam brudy tylko te puszczalskie kobiety zwane samotnymi matkami. Jak kobieta jest porządna to nie zostaje panną z dzieckiem! Tylko puszczalska nią zostaje a te twoje żale na facetów mogą wynikać z tego, że sama pewnie lecisz na buraków i źle mówisz o mężczyznach oraz próbujesz z puszczalskich zrobić porządne to Ci się nie uda! NIE ZNAM ani jednej panny z dzieckiem. W jakim srodowisku ty sie obracasz?? Patologii?

Gość gość
głupie Ci*** najpierw robia a pozniej mysla co to teraz bedzie:) a faceci dzieciatych nie chca:) i sa to panienki drugiego sortu, ja dzieci miec nie chce faceci coraz gorsi a sama nie chce wychowywac,wole z zycia korzystac podrozowac,myslec o sobie swoich potrzebach

Gość gość
To musi być straszna przykrość dla dziecka jeśli jego matka zwiąże się z facetem który traktuje ją jako kobietę drugiego sortu .. takie dzieci często wyrastają na damskich bokserów psychopatów morderców sadystów

Gość gość
przeraża głupota i tępota bab w tym temacie. ciągle mają jakieś teoryjki o życiu. jakoś jak facet jest dupkiem, to wszystkie narzekacie w innych tematach, jacy to faceci źli, a tutaj się bronicie, że "to może nie to" i ludzie popełniają błędy. jakie głupie te baby. ciągle się wybielają, jak się zwiążą z bucem, bo im macho zaimponował, a potem że to jego wina, bo nieodpowiedzialny. jak ktoś ma rozum, to widzi na całej kafeterii, że zawsze robicie z siebie idiotki, byle tylko się wytłumaczyć. zawsze facetów wina. macie, co chciałyście.

Gość gość
zadna wina facetow-daja na lewo i na prawo komu tylko chca trzeba sie troszke zastanowic CZY CHCECIE RODZIC DZIECI,I tyle co ja sie tu naczytam o facetach,tylko narzekacie,ja nie wiem jak tak mozna brody prac publicznie na forum.FACECI WCALE NIE SA TACY ZLI ja znam facetow i wszyscy byli i sa w porzadku,nie roskladam nog pierwsze nocy i nie rodze dziecka 40 tygodni po stosunku .Wy samych siebie nie szanujecie ,I nie szanujecie facetow,tak sie napewno wami zmeczyli wcale by mnie to nie zdziwilo! DO CHLOPAKOW -uwazajcie z kim sypiacie,zawsze z gumka na wacku!nie plodzic juz wjecej tych niechcianych bekartow. Zeby nie wiem co facet zrobil to i tak wam bedzie malo i bedziecie niezadowolone,bo ktos tam w innym miescie ma wjecej od was.Jestescie zdziry i leniuchy!:-P

Gość gość
Jesteście śmieszni. Oficjalnie jestem panną z dzieckiem i lepsze to jest dla mnie niż bycie z "ojcem" mojego dziecka. Proponował mi małżeństwo jak byłam w ciąży, ale nie zdecydowałam się, potem odeszłam. Miałam kilu adoratorów, narzeczonego, a teraz planuję ślub i juz nie bede samotną matką. Wszystkie moje koleżanki-samotne matki z czasem znajdują kolejną miłość. Więc nie wylewajcie tu waszych frustracji, bo pewnie w realu to nawet nie chcą was samotne matki. Trzeba mieć odwagę, żeby zakończyć toksyczny związek.

Gość gość
No bo pewnie faceci stoją w kolejce żeby pracować na cudze dziecko. Tylu ich jest że starczyło dla ciebie i wszystkich twoich rozwiedzionych koleżanek i jeszcze zostało żebyście mogły sobie wybierać.

Gość żona_półsieroty
Powiem Wam coś kobiety: zróbicie WSZYSTKO, aby na dziecko zdecydować się z ODPOWIEDNIM mężczyzną. Mam w otoczeniu osobę, która nie przemyślała decyzji o dzieciach z TYM konkretnym facetem, ba, nawet ślub zrobiła od niechcenia a potem zaraz się rozwiodła. Dlaczego? Bo zegar tykał, miała już 30 lat i poczuła, że czas na dzieci. Dwa, że czuła się samotna. Jaki jest tego rezultat? Nie potrafi po 30 latach wypuścić dzieci spod swojej kontroli, wtrąca się im w związki, włazi w życie z butami, nienawidzi każdej dziewczyny syna, bo odbiera jej "skarb". O bardzo BARDZO negatywnych skutkach nieposadania ojca zwłaszcza przez chłopca, rozpisywać się nie będę. Ale rosną tacy na albo maminsynków, albo bawidamków, albo damskich bokserów. Ewentualnie na gejów. Polecam książkę psychoterapeuty Wojciecha Echelbergera "Zdradzony przez ojca". Prawda jest konkretna: matki, które wybrały tak beznadziejnych ludzi na ojców swych dzieci, same miały ze sobą problem i zamiast go naprawić, postanowiły sprawić sobie nowy prezent : dziecko. Jak nowe buty czy torebkę. Nie patrzyły na to, że dziecko będzie miało skrzywiony obraz mężczyzny, nie będzie wiedziało jaką rolę w rodzinie pełni mężczyzna. Patologia rodzi patologię. Pamiętajcie o tym zanim znowu spłodzicie dziecko z nieodpowiednim facetem. To MOŻNA sprawdzić, a nie od razu lecieć do łóżka.

Gość gość
żona_półsieroty Powiem Wam coś kobiety: zróbicie WSZYSTKO, aby na dziecko zdecydować się z ODPOWIEDNIM mężczyzną. x I tu problem, że te, które samotnymi matkami uprawiały seks z kim popadnie

Gość gość
ale wiesz to nie chodzi o to, że ta pani była samotną matką, tylko o jej podejście do dziecka. Znam wiele maminsynków wychowanych w pełnych rodzinach. P.S. dziecko ma dobre alimenty i nie szukam kogoś, kto je utrzyma, poza tym ja pracuję, mam nieruchomości, mój facet też

Gość gość
Nigdy bym nie sprowadziła obcego faceta do domu , tym bardziej ze mam córeczki . Nigdy nie wiadomo , jest tylu pedofilów .

Gość gość
Nie ma to jak zapach świeżej córeczki o poranku :)

Gość gość
Banda zacofancow ! Najlepiej to by było według was zeby życie wyglądało jak w średniowieczu. Czyli kobieta była służąca na bankiecie życia mężczyzny. Bez względu na to czy ja bije czy chleje czy poniza w odosobnieniu czy na oczach dzieci co gorsza. To tamte kobiety były głupie bo tkwiły w takim gownie po uszy razem z niewinnymi dziećmi ! I znam kilka osób juz dorosłych, dzieci z takich domów, nigdy bym nie pozwoliła aby moje dziecko przeżywało traumę za sprawa tatusia a potem naplulo mi w mordę. Bo te osoby pretensje maja do swoich ograniczonych umysłowo matek - inaczej ich nazwać nie można ! Teraz kobieta żadna normalna zdrowa i szanują a siebie i kochająca swoje dziecko nie pozwoli na to aby wychowywalo się w toksycznym domu ! To jest odwaga i dbanie o dobro dziecka ! A w dzisiejszych czasach tatusiowie są weekendowo czy mieszkają z tymi dziećmi czy nie. Bo pracują tyle, ze jak wracają to dzieci spia ! wychodzą też jak spia ! Wiec niech mi tu nikt nie pier**li, ze jakieś dziecko wie jaka jest rola ojca w domu ! Bełkot ! Znam dziesiątki takich rodzin, gdzie jak przychodzi do weekendu to jest niczym święto rodzinne, celebrują kazda wspolna chwile ! Współczesne kobiety maja na tyle odwagi, zeby wyrwać się z toksycznej relacji i nie przejmują się takimi ludźmi jak większość tutaj ! Bo maja wysrane na wasza opinie, kierują się dobrem swoim i dziecka, są niezależne i nie pozwolą sobie na lincz ze strony takich ludzi jak wy ! Ot co !!

Gość gość
Ktoś wam wreszcie zamknął mordy hahah :D i prawidłowo :)

Gość gość
Mi nikt nie zamknął "mordy" i osobiście nie znam ani JEDNEGO normalnego psychicznie dziecka w rozbitej rodziny, popytajcie psychologów.

Gość gość
Pytanie do samotnych matek: przed spłodzeniem dziecka NIE BYŁO ŻADNYCH OZNAK, ZE TO NIE TEN FACET??? NIE WIERZĘ, brednie, kłamstwa, widziały gały co brały.

Gość gość
Jak Wy ten seks uprawiacie?? Gumki wam niedobre? Mi się jeszcze w ciążę nie zdarzyło zajść a seks uprawiam od lat codziennie. W związku, z moim facetem.

Gość gość
Odezwała się jakas madra nie mając pojęcia o czym pisze :) sama idź i popytaj pedagogów i psychologów o takie dzieci :) dziecku jest wszystko jedno gdzie mieszkają jego rodzice. Najważniejsze aby miały stały kontakt np. z ojcem, który mieszka osobno. Ja osobiście znam kilkoro takich dzieci i są to zdrowe psychicznie i normalne dzieci, szczęśliwe i wesołe ! To od rodziców zależy a głównie od matek jakie będą te dzieci a nie od tego czy jakiś k***s kreci się po domu czy też nie. Gowno wiecie a się wypowiadacie. Banda oszołomów :D

Gość gość
Banda zacofancow ! Najlepiej to by było według was zeby życie wyglądało jak w średniowieczu. Czyli kobieta była służąca na bankiecie życia mężczyzny. Bez względu na to czy ja bije czy chleje czy poniza w odosobnieniu czy na oczach dzieci co gorsza. To tamte kobiety były głupie bo tkwiły w takim gownie po uszy razem z niewinnymi dziećmi ! I znam kilka osób juz dorosłych, dzieci z takich domów, nigdy bym nie pozwoliła aby moje dziecko przeżywało traumę za sprawa tatusia a potem naplulo mi w mordę. Bo te osoby pretensje maja do swoich ograniczonych umysłowo matek - inaczej ich nazwać nie można ! Teraz kobieta żadna normalna zdrowa i szanują a siebie i kochająca swoje dziecko nie pozwoli na to aby wychowywalo się w toksycznym domu ! To jest odwaga i dbanie o dobro dziecka ! A w dzisiejszych czasach tatusiowie są weekendowo czy mieszkają z tymi dziećmi czy nie. Bo pracują tyle, ze jak wracają to dzieci spia ! wychodzą też jak spia ! Wiec niech mi tu nikt nie pier**li, ze jakieś dziecko wie jaka jest rola ojca w domu ! Bełkot ! Znam dziesiątki takich rodzin, gdzie jak przychodzi do weekendu to jest niczym święto rodzinne, celebrują kazda wspolna chwile ! Współczesne kobiety maja na tyle odwagi, zeby wyrwać się z toksycznej relacji i nie przejmują się takimi ludźmi jak większość tutaj ! Bo maja wysrane na wasza opinie, kierują się dobrem swoim i dziecka, są niezależne i nie pozwolą sobie na lincz ze strony takich ludzi jak wy ! Ot co !! XXXXXXXXXXXX Kobieto, ale nam cały czas chodzi o to, że to WY DOPROWADZIŁYŚCIE do tych patologicznych toksycznych związków przez wybranie NIEODPOWIEDNIEGO faceta. Widać, że nie czytasz tematu, bo nie odpierasz najpoważniejszych zarzutów. Żenujący jest też twój pogląd o CIĘŻKO PRACUJĄCYCH MĘŻCZYZNACH. Widać, że jesteś jakąś blacharą, która myśli że pieniądze spadają z nieba albo rosną na drzewach. Ciężko pracujący facet to akurat bardzo dobry przykład dla każdego dziecka. Trzeba być mega-fujarą żeby myśleć inaczej!

Gość gość
Tępa dzido wyzywasz mnie od blachar a czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :) chodziło mi o to, że ojcowie są weekendowymi tatusiami bez względu na to czy zamieszkują pod tym samym adresem co ich dzieci czy też pod innym ! W związku z czym żadnemu dziecku krzywda nie dzieje się z tego powodu, ze ojciec mieszka gdzie indziej i wpada do niego w weekend czy zabiera do siebie kapujesz teraz ? No tak bo facet ma na mordzie wypisane co mu siedzi we lbie. Na początku każdy gra i wszystko może być różowo i wspaniale nawet latami, dopoki sie nie pojawia komplikacje takie jak zwykła wpadka. I nagle sie okazuje, ze facet nie chce dzieci, albo nie chce teraz albo sie wystraszy i ucieka. I to niby jest do przewidzenia tak ? No rzeczywiście. To tak samo jakby powiedzieć, ze maz Kstarzyny W powinien był wiedzieć z kim sie związał i ze ta zamorduje ich córeczkę.

Gość gość
Nic dziwnego, w dzisiejszych czasach faceci to nie faceci a jedynie ich namiastka. Co drugi to albo niedojrzały albo niedowartościowany. Z takim mężczyznami nie da się żyć. Zawsze będą jakieś problemy stwarzać.

Gość gość
A i wiem, ze pieniądze nie rosną na drzewach. Sama pracuje, zarabiam na utrzymanie mieszkania auta oraz swoje i mojego dziecka :) i nie szukam faceta, dobrze mi samej. Alimenty dostaje od ojca dziecka a i owszem. Płaci dobrowolnie i widuje się z małym kiedy chce. Dziecko jest szczęśliwe, ułożone i radosne. Bo ma kochających rodziców dziadków i ciotki.

Gość gość
gość dziś Nic dziwnego, w dzisiejszych czasach faceci to nie faceci a jedynie ich namiastka. Co drugi to albo niedojrzały albo niedowartościowany. Z takim mężczyznami nie da się żyć. Zawsze będą jakieś problemy stwarzać. X Jest pełno wartościowych mężczyzn i możesz sobie takiego wybrać a nawet poderwać bo mamy XXI wiek ale ty kretynko i tobie podobne oczekują, że wszystko samo się zrobi. Same WYBIERACIE sobie mężczyzn i ojców dzieci! Jeśli się puszczasz zostajesz samotną matką bo żaden mężczyzna nie zwiąże się z puszczalską. To, że Wy WYBIERACIE nieodpowiedzialnych dupków to wasz wybór a reszta to konsekwencje WASZYCH WYBORÓW. Nazywanie wszystkich mężczyzn dupkami tylko dlatego, że samej WYBIERŁO si dupków mija się z prawdą bo w takim razie jakim cudem inne kobiety nie są samotnymi matkami, nie są bite, nie są poniżane, nie są zdradzane? Cud? Nie! One wybrały normalnych mężczyzn a nie dupków. Myślały głową mimo swędzenia w kroku. Ty i tobie podobne myślicie kroczem i później ponosicie tego konsekwencje.

Gość gość
Heh póki co mój przebieg wynosi 1 :D był ro ojciec mojego dziecka. Jedyny facet, z którym spalam :) ależ jestem puszczalska o jo joj :D no grzech hahah Owszem dziecko jest z wpadki i co z tego ? Ważne, ze zapewniamy mu wszystko co trzeba a, ze nam nie wyszło ? Trudno :) nie zawsze pierwszy związek jest udany i jest trafionym wyborem, wezcie się ogarnijcie ! Uczucia wygasły, zaczęły się kłótnie o kazda p*****le. Zbyt mloda i piękna jestem zeby się męczyć w sztucznm udawanym związku na oczach dziecka :) dzieci nie są głupie, one wszystko czuja i słyszą. I można udawać szczęśliwych a dziecko i tak bedzie wiedziało, ze to ściema !

Gość gość
Jestem kobietą i mówię teraz w swoim imieniu: moim zdaniem wpadka to takie pierniczenie, z reguły jest taka wpadka winą kobiety. Bo przepraszam bardzo, to w NASZYM ciele będzie rozwijało się życie, NIE WIDZIAŁYŚCIE że facet nie nałożył prezerwatywy? Stosunek przerywany świadczy o waszym IQ rzędu 10 punktów, tępe to i myśli, że niemożliwe jest zajście w ciążę ze stos. przerywanego, gdzie już w czwartej klasie podstawówki o tym jest na biologii. Tak jak moja znajoma, zaszła w ciążę z przerywanego stosunku i wielce zdziwiona, jak to się stało. Banda tępych pał! WINĘ ZA WPADKĘ PONOSI GŁÓWNIE KOBIETA, TO WY CZESTO ŁAPIECIE KOGOŚ NA DZIECKO A TU D**A. Mówię to jako kobieta :) Jeśli zachodzicie w ciążę bez antykoncepcji i się dziwicie - jesteście tępe. Jeśli "zapominacie" zażyć tabletki, też jesteście tępe. Mojemu partnerowi się jeszcze nigdy nie zdarzyło by gumka pękła!!! Jak wy uprawiacie ten seks????