Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej samotnych matek zenada

Polecane posty

Gość gość
18:26 Daruj, ale nie bede czekać z seksem do momentu aż stwierdzę, że to ten jedyny i chce mieć z nim dziecko. Nie nie bede. I nie zamierzam urodzić kolejnego dziecka i wychowywać sama dwojeczki. Jak facet bedzie tym, którego szukam i ja bede ta, której szukał on to weźmiemy ślub a wtedy odstawie tabletki i będziemy starać się o dziecko. Nie pozwolę sobie na kolejna wpadkę po kilku miesiącach związku. Ludzie uczą się na bledach. I to nie moje dziecko jest bledem tylko było nim powołanie go na świat przez przypadek w nieodpowiednim momencie.

Gość gość
twoja sprawa. jak dla mnie to błędem jesteś ty i twoje myślenie. zdrówka życzę, a twoim kolejnym facetom udanego seksu bez zobowiązań.

Gość gość
Jak czytam takie tematy aż mnie nosi.. Ja byłam też samotną matką - ale z wyboru. Ojca dziecka zostawiłam jak dziecko miało 2 lata, po kilku miesiącach poznałam odpowiedniego faceta. I teraz jesteśmy małżeństwem i jestem w ciąży. Dziecko ma 7 lat i ma normalną rodzinę. A to że jestem młoda nie oznacza to że jestem gorsza.. Każdy znajdzie swoją 2 połówkę. I nie, nie pobierałam zasiłków - jestem z zamożnej rodziny i nie musiałam. Mojej ciąży nikt z waszych podatków nie odczuł :)

Gość gość
rodzice pomogli, to się wymądrzasz. ale i tak nie rozumiesz, o co chodzi w tym temacie, a skoro Cię nosi, to Cię ruszyło. jak widać nie bez powodu.

Gość gość
No widzisz. Każdy sobie jakoś poradzi. Ja po urodzeniu dziecka dostałam środki od rodziców (xxxx zł) i tyle - dali mi czas na wyprowadzkę rok i zorganizowanie sobie życia. Pomogli jednorazowo ale jednak. Temat mnie irytuje bo "j***ecie" wszystkie kobiety za to co kiedyś zrobiły. grunt to, że opiekują się dzieckiem.

Gość gośćaaa
tak czytam te komentarze i nie tylko i nie rozumiem tej nienawiści w stosunku do samotnych matek, ktos tu pisze nic nie mamy do samotnych matek ale skoro napłodziły to niech nie narzekają :) Ale człowieku przecież wszystkie te tematy o samotnych matkach są zakładane nie przez samotne matki tylko ludzi którym one przeszkadzają :) Jestem samotna matka mam dwoje dzieci, popełniłam błędy w życiu źle wybrałam miało być fajnie wyszło inaczej trudno. Wzięłam się w garść i zaczęłam wszystko od nowa:) Od nikogo nic nie chcę, radzę sobie sama i żyję sobie spokojnie, a tu mi jakaś mała popierdówka wyskakuje i szczeka że jestem roszczeniowa, że narzekam, że mam się odwalić od wolnych mężczyzn a wybierać dzieciatych po przejściach :)Bo co mi zrobisz? zabronisz? hahahahahahahahahaha

Gość gość
Jako uczciwy, zaradny, znający swoją wartość mężczyzna jestem zniesmaczony faktem, że w tym kraju brakuje odpowiedniej dla mnie partii na żonę. Ubolewam nad faktem, że istnieje grupa mężczyzn, która w swojej niepohamowanej chuci zrujnowała życie wielu kobiet i wciąż rujnuje kolejnym. Ubolewam nad faktem iż ci mężczyźni obdarzeni są takim rzadkim darem przekonywania do siebie kobiet jedną po drugiej. To właśnie przez nich normalni, uczciwi, nastawieni na rodzinę faceci nie mają z kim tej rodziny założyć. Do samotnych matek nic nie mam, ale generalnie nie związałbym się z osobą mającą dziecko. Wpychanie się w czyjeś życie "na trzeciego" to nie jest styl prawdziwego dżentelmena. Pozdrawiam.

Gość gośćaaa
Jasne, chyba nie masz pojęcia kto to jest dżentelmen :)

Gość gość
niestety smutna prawda, puszcza się taka nie zabezpiecza się, a później płacze jak ją facet wykorzystał i zostawił. a przecież sama godziła się na taki układ. żenujące!!!

Gość gość
dali rok na wyprowadzkę, bo co mieli zrobić? i tak się wstydu najedli, to pomogli ci szybko dojrzeć, skoro nie pilnowałaś sie.

Gość gość
Tak tak. Kazda samotna matka to puszczalska dzi*ka :) oczywiście :)

Gość gość
Dla kobiety "porządny facet" to ten co wyłoży kasę na jej bachora :D Ale reszta facetów postrzega takiego faceta jako osła i frajera Nikt nie chce mieć opinii osła i frajera na mieście Poza tym co to za przyjemność posuwać używany towar

Gość gość
Porządna kobieta ma dzieci z mężem, a nie z kochankiem!!

Gość gość
o tototot, brawo!

Gość gość
ale wy jesteście tępi zużyty towar? ha ha ha ha a te bez dzieci to dziewice? niogdy w związkach nie były? Myslę że większość z was niestety jest po prostu złośliwa nie wiem dlaczego chcecie dokopać, samotna matka to nie piszczalska która ma dziecko z kochankiem czy z przygody, samotna matka to często rozwódka która rozstała się z mężem bo nie wyszło, bo może musiała i nie gadajcie że widziała co brała, bardzó łatwo sobie siedzieć na kafe i oceniac, nikr z was nie wie tak na prawdę co się wydarzyło co przyżyli inni ludzie. A co z wdowami, któe straciły mężów przez choroby czy tragiczne wypadki? Tez puszczalskie? Jesli czujecie radośc z takiego głupiego dokuczania ludziopm po ciężkic doświadczeniach to ja nie chce miec z wami nic wspólnego :) Wiążcie sięmiędzy sobą niedzieciaci i dajcie nam żyć nikt wam nie każe się z nami wiązać, z resztą to my byśmy nie chciały kogos takiego kto ma takie płytkie poglądy :) A kobiety które tu tak jada to chyba się boją że im towaru zabraknie i dzieciata im sprzątnie kawalera sprzed nosa hahaha

Gość gość
Co innego ciężki doświadczenia, a co innego zachodzenie w ciążę w wieku 20 lat z tym "jedynym". Rozróżnijmy trochę. Nie wiem, stara nie jestem, ale widać na kafeterii na tyle stara, żeby z pierwszym facetem nie próbować dziecka sobie robić. Może miałam rozsądnych rodziców, którzy mi powiedzieli co to antykoncepcja, może rozum we łbie ;) Do samotnych matek absolutnie nic nie mam, bo moja mam też się rozwiodła i praktycznie sama nas z bratem wychowywała.

Gość gość
Jak kobieta się puszcza to zostaje samotną matką

Gość gość
widzę, że osoba o godz. 06:10 to kolejna prosta niunia, która nie umie czytać ze zrozumieniem. w tym temacie nie chodzi o śmierć, czy wypadki facetów, więc zacznij czytać, zanim się włączysz do dyskusji.

Gość gość
Do tepaka z 15:17 Ten temat jest o matkach samotnych wiec dotyczy każdej kobiety, która sama wychowuje dzieci. Autor tematu nikogo tutaj nie wyszczegolnil. Wiec uderza również w te kobiety, które są wdowami. Żadnej kobiecie nieznajomej, która sama prowadza dziecko i nie widuje się jej z mężczyzna na czole nie pisze, ze jest wdowa rozwodka czy puszczalska dziw*ka.

Gość EjdżTiSiEmEjt
Że też mi się jakaś taka nie trafi... Zająłbym się, utrzymał, nie zostawił samej... Ale nie, bo ja odpowiedzialny i uczciwy, to muszę być sam :P

Gość antypuszczalski
gardzę takimi pannami,co na imprezie się puściły,a później płaczą,że są samotnymi matkami.Znam 19 latkę,która ma 3 letnie dziecko,to z lekka żałosne,co nie?

Gość gość
prosta niunia :) Niech i tak będzie, ja tam znam swoją wartość wiem, że na kafeterii i innych forach nie ma co dyskutować z podłymi ludźmi oczywiście, że ciśnienie potrafią podnieść głupie podłe teksty i nie zamierzam udawać że mnie to nie dotyka osobiście, tylko kim trzeba być żeby czuć radość z dokopania komuś, ja nie potrzebuję dokuczać ludziom żeby się czuć lepiej i szczerze szkoda mi tych którzy tutaj ujadają nie wiedzieć z jakiej przyczyny, musicie być bardzo nieszczęśliwi, współczuję wam na prawdę. Może nie macie się do kogo przytulić?

Gość gość
kolejna idiota z 15:55, która w toku dyskusji nie zauważyła, o czym mowa :D dobrze, że nie masz dziecka, geny nie zostaną przekazane :D

Gość gość
Bo Polki to desperatki byleby chłopa mieć. Mało zaradne bluszcze. Faceci to brzydale korzystajacy z usug darmowych typu seks, pranie i podanie papu na stól...

A może ktoś z Was pomyślał, że ta samotna matka została oszukana przez szanownego tatusia? Że może odeszła bo był nieodpowiedzialny? Że może to nie jest jej wina tylko s********a któremu łatwiej uciec niż się rodziną zająć? Głupi to jesteście Wy..

Gość gość
bla bla bla bla i co wam to da? ha ha ha ale ujadacie na szczęście jesteście za siatką hi hi hi i nic więcej nie możecie :)

Gość gość
i całe szczęście, że nie musimy się z nimi męczyć.