Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestsobiefacet

Nieodpowiedzialny seks

Polecane posty

Kobietki! Zapewne więszkość z Was ma kochanków, albo zdarza się zaliczyć mały skok w bok z mało znanym gościem. Miałyście jakiś hardcore z tym związany? Nie wiem np. szybki seks w toalecie bez zabezpieczenia, a potem np. pozwoliliście swojemu partnerowi życiowemu na finał w środku w celu zatarcia śladów? Opisujcie swoje historie, przeżycia, które spowodowały, że ciśnienie podskoczyło, a serce miało wyskoczyć :) Pozdrawiam!

Gość gość
Topik dla mitomanów? :D

Gość byl sobie czlowiek
ile kosztuje wynajecie snajpera?

Gość brzydka_a
Nie wiem czy hardcore, ale mialam cos podobnego :) Z racji, ze lubie i podniecaja mnie przelotne zwiazki, uprawialam seks z kolega z uczelni, ujezdzalam go, a on biedak nie byl w stanie mi powiedziec ze dochodzi - i bach, caly ladunek wpadl do mojej cipki. Troche przerazona, bo musialam jakos to ukryc przed moim narzeczonym, wiec stwierdzilam, ze bardzo chce z nim uprawiac seks dzis i dzwonilam i pisalam, aby pojawil sie jak najpredzej. Przyjechal wieczorem, pieprzylam sie z nim pol nocy byl bardzo zadowolony, gdy mogl konczyc we mnie :) Pare miesiecy pozniej urodzilam coreczke, nie wiem czy jest kolegi czy obecnego meza ale to nie wazne. Po urodzeniu mala biegala po ogrodzie, a ja obrabialam przyrodzenie Panu z Ubezpieczenia (chcial mi polise wcisnąć) i wpadła mi ta moja córunia, ale chyba nie wiedziala co robie bo jak szybko weszla, tak szybko wyszla... orgazm gościa był potężny, nie byłam wstanie tego połknąć...

Gość gość
Bajek ciąg dalszy...

Gość gość
piszcie....jak macie ...

Gość gość
Mojemu chłopakowi nie lubie robić loda, ale w pracy na wyjazdach sluzbowych zawsze znajde jakiegoś chętnego aby mu o********.

Gość gość
Brat mojego meza zrobil mi dziecko. Tylko raz poszlam z nim na całość, zawsze mi się podobal... ale nas poniosło. Było mi tak dobrze, że krzyczałam "spuść się, zrób mi dzieciaka" i załadował mi cały magazynek. Dopiero potem mnie gryzło sumienie

Gość gość
Parę lat temu chciałem się kochać z kobietą która miała potwierdzobą przez lekarza niepłodność, ale jakimś trafem...albo opaczność boska nie doszło do seksu...po dwóch miechach okazało się że jest w ciąży z mężem, jak sobie pomyślałem że jakbym wtedy się z nią przespał to na wymioty mnie zrywa.

Gość gość
Bym coś napisała ale wy tak źle oceniacie piszących prawdę,że nie chcę być wyzywana od mitomanek z paluszkami w c......e.

Gość gość
Napisz , wierzymy że to prawda !!!

Gość gość
Kolejny zbok