Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mon96

dziewczyny czy któraś z was straciła cnote z czarnoskórym

Polecane posty

Gość gość
Polki potem wracają z aidsem po stosunkach z Murzynami i jeżdżą od szpitala do szpitala.

Gość gość
Jak jakas sekta, chodza po domach i nawracaja. Niech jeszcze ulotki zaczna rozdawac :D :D

Gość gość
znasz takie dziewczyny z polski które były rasistkami jak przyjechały a potem dały się przekonać i rodziły czarnym dzieci? czy ty miałaś takie znajome?

Gość gość
20:33 ty masz 15 lat ?

Gość gość
19

Gość gość
tak myslalem ze to dziecko pisze :D

Gość gość
Głupi topik. A czy jaka ułomna jestem, garbata, koślawa czy pasztet otyły, żeby szukać czarnoskórego i z nim tracić cnotę. Swoją straciłam z kolegą z klasy w liceum.Rok zresztą chodziliśmy i było z***biście.Teraz pracuję, zaocznie studiuję, mam super chłopaka i co więcej trzeba.Jest spoko. Traćcie błonkę z kim chcecie ale żeby się chwalić, że akurat z Murzynem, w czym rzecz? Mnie nie kręcą.

Gość gość
mialam kilka takich kolezanek i nie raz o takich slyszalam. bylo nawet takie powiedzenie ze najlepsze lekarstwo na rasizm to czarny czlonek. szczegolnie ludzie z polski maja jakies rasistowskie zapedy

Gość gość
dlaczego zakladasz ze trzeba byc jakas ulomna zeby to robic akurat z czarnym? to jest nie w porzadku bo sama widzialam ze to biali chlopcy maja zazwyczaj brzydsze kobiety

Gość gość
Dlatego piszę że trzeba być " niezbyt urodziwą" żeby z Murzynem szukać pocieszenia bo pewnie żaden fajny chłopak nie był tobą zainteresowany. Ja jestem zgrabną babką i mam super chłopaka, a jakbym nie miała to jedno wyjście gdziekolwiek i mogłabym mieć każdego. Zresztą w wakacje byliśmy razem na Rodos i na disco tylko postura mojego chłopaka zamykała twarze innych. Schwarzenegger z młodszych lat i on różnią się tylko twarzą. Kawał chłopa z mojego tygryska.

Gość gość
a ja tlumacze ze te "niezbyt urodziwe" sa wlasnie z bialymi, a czarni tam gdzie mieszkalam mieli ladniejsze kobiety :) gratuluje jesli udalo ci sie znalezc ciekawego faceta wsrod bialych chlopcow

Gość gość
Pierwszy raz z czarnym to byłby strasz wstyd dla dziewczyny.

Gość gość
gość 21:02 a gdzie mieszkasz?

Gość gość
teraz w polsce ale pracowalam kilka lat w anglii i zamierzam tam wrocic

Gość gość
piszesz że najlepszym lekarstwem na rasizm jest czarny członek ale jak taka rasistka ma się o tym przekonać jak nawet się do murzynów nie zbliża

Gość gość
murzyn moze sie zblizyc do niej :))

Gość gość
ale skoro jest uprzedzona to będzie go trzymać na dystans

Gość gość
Ja zauważam , że wszystkie fajne dziewczyny z mojego otoczenia mają fajnych chłopaków, niektóre wręcz zajebistych. Te " mniej urodziwe" różnie, ale widuję też kilka par, gdzie chłopak ciacho a dziewczyna"taka sobie". Rzecz gustu. Z drugiej strony, nawet jak fajna dziewczyna z Murzynem, to czy pod czupryną ma wszystkie klepki ok? Po co jej kolorowy? Fajna zawsze sobie niezły towarek wyłowi, niech te bez powodzenia startują do Murzynów.Murzynki takie nieforemne, biodrzaste i dupiaste, to oni pewnie lubią właśnie takie przy kości.Zresztą sami prędko się zapuszczają w tłuszcz. Murzyn koło 40 - stki to przeważnie grubas. Rozklikałam się. Róbta co chceta, moja bajka to mój supermen , blondasek kochany a wy bawta się w inną bajkę. Oby morał był pomyślny i oby z pupą w ognisku nie wylądować.

Gość gość
hej, tak. mialam wsrod znajomych grupke takich kobiet ktore preferowaly tylko czarnych, trzymaly sie razem i uswiadamialy swoje znajome i ogolnie kobiety o roznicach miedzy bialymi i czarnymi facetami. mieszkalam blisko nich tylko pol roku bo pozniej sie przeprowadzilam, ale czasem sie kontaktujemy. juz wtedy chwalily sie ze dzieki nim przybylo duzo mieszanych malzenstw i dzieci z nich Dlaczego one to robiły?

Gość gość
jak to niech te bez powodzenia startuja do murzynow? rozumiem ze zyjesz w polsce i wsrod bialych chlopcow, przejelas ich myslenie. ale z tego co wiem na zachodzie jest z tym mniej wiecej tak jak w anglii. a tam dziewczyna ktora ma powodzenie to ta ktora jest z czarnym. nie podoba mi sie ze w polsce jak dziewczyna jest z murzynem to traktuje sie ja jakby byla gorsza, w anglii jest na odwrot bo tylko dobre dziewczyny moga byc z czarnymi

Gość gość
ona zmyśla

Gość gość
nie zmysla, to prawda ze dużo z nich wybiera te biodrzaste, ale mysle ze bardziej podswiadomie, wybieraja takie ktore nadaja sie do rodzenia dzieci

Gość gość
jeśli jest tak że z murzynami wiążą się najładniejsze kobiety to czarna rasa będzie zdobywać przewage nad białą a to chyba niedobrze?

Gość gość
21:49- piszesz ze nie podba ci sie rasizm Polakow,a ty .... robisz dokladnie to samo. Pelna hipokryzja :)

Gość gość
w anglii juz zdobyla jesli chodzi o zwiazki czy rodzenie dzieci, polki przoduja w rodzeniu tam dzieci i przedewszystkim rodza je czarnym. nawet jesli to czemu niedobrze?

Gość gość
Co to znaczy że zdobyla jesli chodzi o zwiazki czy rodzenie dzieci? Co masz na myśli?

Gość gość
22:15 chcesz powiedziec,ze w Anglii jest wiecej par/malzenstw mieszanych niz jednolitych? Mam na mysli cala spolecznosc angielska.

Gość gość
chyba jej chodzi o związki polek z murzynami a nie wszystkich białych kobiet

Gość gość
nie mowie o calej spolecznosci ale o nowych malzenstwach a mieszanych jest bardzo duzo i o tym ze ze zwiazkow bialych ludzi rodzi sie teraz mniej dzieci niz ze zwiazkow imigrantow