Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mon96

dziewczyny czy któraś z was straciła cnote z czarnoskórym

Polecane posty

Gość gość
tu jest ważne wiele czynników np. średni wiek takiego macierzyństwa, ilość dzieci w związku, ilość par bezdzietnych itp., itp. ty podajesz tylko jakieś szczątkowe obserwacje a trzeba patrzeć na całokształt

Gość gość
Kobiety, ktoś tu was bezczelnie ogłupia lub robi prowokację. Ja przez 4 lata mieszkałam w Londynie , na Islington,Londyn Wewnętrzny.Tu widok kolorowego to zazwyczaj w roli kelnera, robotnika czy szofera, mieszane pary czy małżeństwa sporadyczne, jak deszcz na Saharze.Polacy pracują w bankach,administracji lub też jako robotnicy.Sporo bohemy artystycznej. Nie wiem , gdzie mieszkają te kobiety tu się tak zaciekle udzielające w obronie czarnych,może na Newham lub innych peryferiach.Tam gdzie kolorowych jest dużo, gdzie mieszkają drobni cwaniaczki,robotnicy fabryk czy portu, kupa bezrobotnych.Tam rzeczywiście spotyka się dużo stosunkowo małżeństw i par mieszanych.Białe kobiety bez szans na lepszą pracę, awans, bez aspiracji, często tam osiedlają się i wiążą z czarnymi czy arabami lub hindusami.Ale też jest to obszar handlu narkotykami, prostytucji i innych ciemnych interesów. Nie dajcie mieszać sobie w głowach.Przecież ja tu czytam wypowiedzi takich dziewczyn z półświatka. Tam wszyscy kopulują z wszystkimi.To opisują londyńskie bulwarówki.Dziś jest z tym , jutro z tym.Jedno dziecko ma z imigrantem z Nigerii, drugie z imigrantem z Pakistanu a trzecie sama nie wie z kim.Wynajmuje najtańsze mieszkanie i żyje z socjalu.A na forum opowiada jak jej happy i inne wciąga, nieświadome dziewczyny gdzieś z prowincji. Ja przebywałam w środowisku, gdzie Polki były adorowane przez dobrze sytuowanych, dobrze rokujących i rozwijających się perspektywicznie Anglików, Amerykanów, Australijczyków, Kanadyjczyków.Sporo było tego typu par i zawieranych małżeństw.One będą miały ekskluzywne życie dzięki swoim zawodom, umiejętnościom i urodzie. Te z peryferii , w związkach z kolorowymi, w dużym procencie,być może w większości,będą tych związków żałowały, chociaż do tego nie przyznają się a wręcz odwrotnie. Wszem i wszędzie będą twierdziły, że wybrały najlepiej. Ciężko przyznać się do pomyłki. Życie.

Gość gość
jeszcze mieli na to za malo czasu, ale to dzieki nim i arabom w krajach takich jak anglia, szwecja czy francja poprawila sie sytuacja demograficzna

Gość gość
tu jest ważne wiele czynników np. średni wiek takiego macierzyństwa, ilość dzieci w związku, ilość par bezdzietnych itp., itp. ty podajesz tylko jakieś szczątkowe obserwacje a trzeba patrzeć na całokształt Dokładnie ona nie potrafi polemizować z rzeczowymi argumentami tylko rzuca pojedyncze hasła

Gość gość
albo unika dyskusji

Gość gość
Co z tego ze demografia sie poprawila skoro wzroslo bezrobocie,zadluzenie,przestepczosc, konflikty na tle religijnym etc.? Szwecja staje sie krajem trzeciego swiata wlasnie przez kolorowych imigrantow!

Gość gość
gosc 23:41 przyznam ze w ladny sposob napisalas -pewnie napisales- ten tekst ale nie zdolasz nim oszukac polek, one wyjezdzaja z polski i same sie przekonuja, to juz nie te czasy zeby udalo sie narzucic im myslenie ze biali sa najlepsi. wystarczy przejsc sie po wiekszych miastach zeby zobaczyc duza ilosc mieszanych par. dalej nie rozumiem jaki cel macie w pisaniu zlych i wymyslonych opini o czarnoskorych. do tego probujesz zrobic ze mnie jakas patologiczna osobe, nawet w imie prawdy nie chce tego znosic

Gość gość
gosc 23:51 wyjedz do tych krajow i sam sie przkonaj zamiast szerzyc nieprawde. szczatkowe informacje bo nie mam zamiaru kogos na sile przekonywac, jesli ktos chce - jest internet. mozna znalezc statystyki itp. jesli zostaly mi zadane pytania to ja staralam sie w dosc jasny sposob na nie odpowiedziec

Gość gość
ile jest przeciętnie dzieci w takich związkach?

Gość gość
Hahaha kobieto ty juz zupelnie tracisz glowe w tym swoim fanatyzmie. Poogladaj telewizje,poczytaj w internecie co sie dzieje na swiecie. Co chwila walki spowodowane przez imigrantow. To tez jest wymyslone? Moze wydarzenia w Paryzu byly rezyserowane? Az mi ciebie tak po ludzku szkoda, kiedys przejrzysz na oczy,rozowe okulary sie potluka i wtedy bedziesz plakala,oby nie byla za pozno.

Gość gość
Podaj zrodlo, tylko KONKRETNE tych statystyk, bo poki co tylko o nich mowisz! Nie chcesz nikogo przekonywac,a na sile wmawiasz swoje poglady. Ty juz calkowicie zatracilas glowe i nawet nie potrafisz zrozumiec kilku zdan napisanych przez siebie.

Gość gość
siedzisz przed komputerem i tylko karmisz sie tymi rzygowinami. wyjdz z domu, moze pojedz do jakiegos kraju i sam sie przekonaj jak tam jest zamiast mieszac ludziom w glowach! nie mowie ze wszyscy imigranci sa bezproblemowi bo muzulmanie stwarzaja problemy ale mowilismy o czarnoskorych facetach!!

Gość gość
najlepszym sposobem na was jest nie wchodzenie z wami w dyskusje, bede odpowiadac tylko normalnym osobom, nie bede udowadniac ze mam racje. bylam w anglii 5 lat i duzo zobaczylam, nie mam zadnego interesu w tym zeby klamac, dziewczyny byly ciekawe to im odpowiedzialam jak tam bylo. nie zamierzam znosic atakow na moja osobe tylko dlatego ze nie jestem rasistka jak wy, to moja ostatnio odpowiedz na tego typu posty. a teraz rasisci mozecie sie wzajemnie lizac po k****ach, wam zazdrosnym bialym chlopcom chyba juz tylko to zostaje jesli sie za siebie nie wezmiecie

Gość gość
Co takiego wyjątkowego jest w murzynach że mają takie powodzenie u białych kobiet i wolą one się z nimi wiązać i dawać im potomstwo?

Gość gość
Rasistka wyzywa innych od rasistow, kabaret po prostu :D Uciekasz od dyskusji,a tym samym przyznajesz nam racje. Twoj jedyny argument to "bo tak", "nie macie racji", "wiem lepiej", "nie znasz sie" i to byloby na tyle. Tylko potwierdzasz to co napisala kobieta powyzej,ze z czarnoskorymi wiaza sie kobiety z nizin spolecznych, nie majace wyksztalcenia.

Gość gość
gosc 00:09, tlumaczylam wczesniej, proponuje poczytac temat

Gość gość
nie wiem gdzie tłumaczyłaś? myślałam że masz coś w temacie do powiedzenia...

Gość gość
Co niby tlumaczylas? Twoje wypowiedzi to jeden wielki belkot. Piszesz dwa zdania,a w dwoch kolejnych zaprzeczasz temu co pisalas wczesniej. Co raz bardziej mi ciebie szkoda...

Gość gość
podaj choc jeden przyklad w ktorym sobie zaprzeczylam. ktos wam placi za udawanie idiotow i klamanie?

Gość gość
myślałam że masz coś ciekawego do napisania w temacie na którym się znasz... chyba się myliłam...

Gość gość
twoj komentarz z 00:04 - piszesz o nas ze jestesmy rasistmi, po czym kazesz bialym chlopcom ssac kuta...Co to jest jak nie objaw rasizmu z twojej strony? I niemal kazda twoja wypowiedz tak wyglada.

Gość Srbin
Nie trzeba być czarnym,żeby mieć branie u Polek,wystarczy mieć ciemną karnację i brązowe oczy oraz być zadbanym :).

Gość gość
pisalam wystarczajaco duzo, odpowiedzialam na pytania kobiet na kilku stronach, chcecie mnie zbesztac i ponizyc w oczach innych czytelniczek ale tylko ostatnia idiotka moze sie nabrac na to co robicie, kazdemu zainteresowanemu proponuje przeczytac kilka ostatnich stron w ktorych odpowiadalam innym kobietom. nie bede sie denerwowac i prowadzic tej glupiej dyskusji z zazdrosnikami - mozna to wywnioskowac po tym jak atakujecie czarnoskorych oraz mnie, jestem przekonana ze te posty pisze 1-2 mezczyzn ktorzy nawet pod kobiety sie podszywaja. przekonaliscie mnie calkowicie zeby sie nie wiazac z bialym!! piszcie co chcecie. a twoj przyklad swiadczy o twoim poziomie inteligencji, co ma rasizm do ssania? i na dodatek wyrwane z kontekstu! chodzilo o to ze rasistom zostaje juz tylko bawic sie we wlasnym gronie bo ze swoja zazdroscia zadnej kobiety nie zdobeda. zrozumie to kazdy czlowiek ktory nie jest uposledzony. polecam kazdemu przeczytac ten temat i samemu wyciagnac wnioski!

Gość gość
to co tam pisałaś (jeśli to twoje posty były) to bełkot dziecka z podstawówki, niestety, czegoś się tam naczytałaś, coś nazmyślałaś, całość nie ma rąk i nóg, ośmieszasz tylko skądinąd ciekawy temat, niestety

Gość gość
Co chwila w tym temacie uderzasz w strone bialych facetow i to nie jest twoim zdaniem rasizm? Namawianie do nienawisci rasowej podlega pod paragraf i za takie cos moglabys miec nieprzyjemnosci. Widzisz jaka jestes ograniczona, wmawiasz sobie ze tu pisze 1-2 osoby bo nie potrafisz zniesc mysli,ze jest wiecej osob ktore sie z toba nie zgadzaja. Typowy objaw braku tolerancji. Wiec spojrz na siebie najpierw,a dopiero potem zarzucaj innym rasizm i nietolerancyjnosc.

Gość gość
Krótka piłka. Podaj gdzie i ile czasu mieszkałaś w Anglii, skoro twierdzisz 5 lat i tak dobrze znasz tam panujące stosunki. Miejscowość, gmina,dzielnica. Nie musisz podawać swoich danych. Daj mi NIN brytyjski a przekonam się z kim rozmawiam. Powiedzmy do 10 rano będę wiedziała mimo przebywania obecnie w PL, dzięki swoim kontaktom, czy jesteś wiarygodna. Łącznie z tym, czy byłaś tam n.p. zamieszana w różne niecne sprawki. Wchodzisz.

Gość Srbin
00:29 Stvarno sam srećan,da Vi Poljakinje ste tako tolerantne ze strance . Kiedy przybyłem do Polski,nie musiałem nawet zbytnio się starać,nawet nie będąc murzynem.Jedyne co wystarczy,to trochę ciemniejsza karnacja i brązowe oczy uroda troche inna niż sie to tyczy Polaków i już można osiągnąć to co się chce.

Gość gość
00:34 no i wydygala nam sie dziewczyna :D

Gość gość
nic wam nie podam, skoro jestescie w stanie pisac takie rzeczy o mnie i o czarnych to bylibyscie w stanie zrobic mi realną krzywdę, to moja OSTATNIA odpowiedz kierowana do osoby ktora to wypisuje

Gość gość
Czyli przyznajesz racje kolezance powyzej. Jestes zwykla sciemniara, i po co ci to bylo :D