Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslacaowarszawie

Czy kobieta po 30 moze jeszcze zmienic swoje zycie

Polecane posty

Gość myslacaowarszawie

Tak sie zastanawiam, czy w tym wieku nie jest juz za pozno na zmiany... W mojej glowie klebi sie mysl o wyjezdzie do innego miasta, podjeciu pracy i podniesieniu kwalifikacji zawodowych ( szkolenia, kursy). Od urodzenia jestem "mieszczuchem" z zachodniej czesci PL. Obecnie szukam pracy ale ciezko jest w moim miescie o stala posade. Jestem singielka, bez dzieci i nawet kochanka brak :). Wiem, ze nic mnie nie trzyma w miejscu mojego zamieszkania ale jest ta obawa, odnosnie mojego wieku i zaczecia nowego zycia w innym miescie. Co mi radzicie?

Gość gość
ja ci nic nie radze rob co uwazasz za stosowne i na nic sie nie ogladaj

Jak się czujesz na siłach to każdy moment jest dobry a 30 to kwiat wieku jak nie teraz to kiedy ?

Gość gość
Zdecydowanie jesteś za stara na zmiany ;) sorry :)

Gość gość
30 tka to najlepszy czas na zmiany czlowiek jest jeszcze mlody a i madrosc zyciowa ma lepsza juz cos sie przezylo i zna sie siebie lepiej niz majac nascie czy 20 lat.Wie tez sie czego od zycia sie chce i oczekuje

Gość gość
to jest najlepszy momen na zmiany tym bardziej ,ze jestes wolna jak ptak .powodzenia.

Gość gość
Kobieto!! Jesteś nie tylko w dobrym wieku ale też w komfortowej sytuacji!! Bierzesz walize i w droge do Wawy. Nic nie zostawiasz, myślisz tylko o sobie I zaczynasz na nowo, rozdzial swojego życia!! Powodzenia :)

Nigdy nie jest za późno. Ja właśnie przeszłam szkolenie w Biznes Camp - www.biznescamwarszawa.evenea.pl i jestem już w trakcie zakładania firmy. Mam 33 lata i wcale nie czuję się staro, teraz również możesz działać i stworzyć coś swojego. Pozdrawiam