Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam schudnąć ?

Polecane posty

Gość gość

Od razu mówię, że nie chce być chuda jak patyk, chce mieć kobiecą sylwetkę :) Aktualnie ważę 70 kg przy 165 cm i najwięcej tłuszczu mam na brzuchu :( Myślicie, że jak schudnę 15 kg to będzie dobrze?

Gość gość
masz blond wlosy ?

Gość gość
przy 60 powinnaś już się czuć dobrze, ale nie zaszkodzi zejść do tych 55

Gość gość
watpie, zebys schudla skoro musisz sie pytac na forum ile... moze najpierw za cel wez sobie 7 kg ? a pozniej zobaczysz ? i tak juz skora pozostanie brzydka ....

Gość prawictwo pospolite 125
Przy twoim wzroście ( 165 cm ) najbardziej kobieca sylwetka jest przy około 52 kg ..

Proces odchudzania czy ogólnie kształtowania sylwetki najlepiej mierzyć za pomocą lustra.

Gość gość
to ja nawet nie chce pytać ile się według was powinno ważyć mając 157... 40? 35?

Gość gość
Nie, nie jestem blondynką. Mam długie, ciemne, kręcone włosy.

już ci odpowiedzieliśmy 46 kg to będzie za mało , 55 kg za dużo powinnaś ważyć między 51 a 52 kg

prawictwo, jak ty bredzisz... widziałeś sylwetkę autorki? te tabelki i cyferki niewiele i nieczęsto mają wspólnego z rzeczywistością

to ja nawet nie chce pytać ile się według was powinno ważyć mając 157... 40? 35? mylisz się .. Jesli masz 157 cm , to idealna waga dla tego wzrostu wynosi dokładnie około 49 kg dla 165 cm to będzie około 51-52 kg a dla 170 cm około 52-53 kg

52 kg dla 170 cm to jest chuda szkapa. dodaj do tego jeszcze piersi o rozmiarze powyżej A to w ogóle będzie oświęcim

wysoka dziewczyna która ma około 175 cm wzrostu powinna ważyc około 55 kg tak to mniej więcej wygląda

Gość gość
Czyli według Was najlepsza waga dla mnie to 52 kg. Ostatnio na pewnym forum przeczytałam wypowiedź pewnej dziewczyny, która ważyła 52 kg przy 167 cm i pisała, że chce przytyć 3-4 kg, bo jest zbyt chuda, więc myślę, że 52 to troszkę za mało.

Słuchaj .. Anja Rubik ma 179 cm wzrostu i waży 52 kg Według mnie , jest za chuda bo idealna waga dla niej według moich obliczeń wynosi około 57 kg czyli powinna przytyc 5 kg

"wysoka dziewczyna która ma około 175 cm wzrostu powinna ważyc około 55 kg" x dla ciebie zapomniałeś dodać. a ja np nie lubię jak kobieta ma chudsze udo niż ja rękę

Gość ona bez cycków
sama po sobie zobaczysz. wszystko zależy od rozmieszczenia tłuszczu. ja np. noszę górę S i miska A, a dół L, bo mam wielką doopę. chcę zejść z tym dołem do M. podejrzewam, że nie miałabym cycków nawet jakbym upasła tyłek do XL. ważę 57 wzrost 163

Gość gość
prawik ty pseudo znawco kobiet i i ch wymiarow wywalaj z temtu. a ty autorko jak masz troche oleju w glowie to nie pytaj sie na forum publicznym tylko zmien w sobie to co ci sie nie podoba. 70 kg przy takim wzroscie bardzo roznie rozklada sie na figurze bo wszystko zalezy od typu sylwetki i proporcji to jeszce nie jest tragedia gorzej by bylo jakbys wazyla 170 kg ,nie sluchaj tych kretynow pseudo znawcow ktorzy c***isza tylko rob swoje bo ci co pisza to sadzac po wpisach maja nasrane tak ze az glowa boli... 42 kg to wazy moj syn ktory ma 13 lat a nie dorosla kobieta i ma twoj wzrost a dziecko wchodzi w wiek dojrzewania teraz dopiero. zycze duzo zdrowego rozsadku jezeli jestes dorosla osoba chyba ze masz 14 lat to inna inszosc jest.

Co co Rubik to jak dla mnie jest straszna. Sypianie z taką kobietą to chyba już nekrofilia. Anemia wypisana na twarzy i ciągle jedna mina na zdjęciach z otwartą paszczą.

tak wygląda to wedlug moich obliczeń 179 cm - 56- 57 kg 175 cm- 55 kg 170 cm - 53 kg 165 cm - 52 kg 157 cm - około 49 kg ja podaje idealne wagi , Czyli takie przy których kobieta nie wygląda jak anorektyczka i nie przypomina Wieloryba

Gość gość
prawictwo. a ty zdajesz sobie sprawę z tego że cycki i du/pa ważą swoje? ktoś może mieć jedno większe drugie mniejsze, albo oba wielkie albo wszystko płaskie mimo wysokiej wagi

I dlatego pisałem o piersiach większych niż A. Wystarczy że taka laska przy 170 cm ma piersi D to już to jej dodaje 2-3 kg. takie tabelki nic nie znaczą. wg bmi ja byłem otyły gdy miałem kratkę na brzuchu