Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lajki przy zdjeciach na facebooku. Czy sluszne?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jest sprawa ktora nie do konca rozumiem, chodzi o lajkowanie zdjec na fejsie. Mam na prawde dobre zdjecia, dobrej jakosci w plenerze, jestem ladna i zgrabna kobieta, a lajki przy zdjeciach nie przekraczaja ok 45. Dziwi mnie to bo inne znajome, niekoniecznie ladniejsze ode mnie, ktore zrobia sobie selfie maja nagle duzo wieksza liczbe lajkow np ponad 100. Zaznacze ze nie zalezy mi na tym w zaden sposob, nie placze i nie mam dola z tego powodu. Tylko zastanawia mnie czym to jest spowodowane? Nie raz juz sie spotkalam z tym ze bardzo ladna dziewczyna ma duzo mniej lajkow niz jakis pasztet...

Gość gość
Moze w koncu zajarzysz ,ze nie tylko morda sie liczy ladna i dupa mam znajomych nie sa to modelki a ludzie lakuja i komentuja jak szaleni a wiesz dlaczego sa dwa powody,bo te kolezanki sa lubiane sa to dobre osoby zyczliwe itd a po drugie wstawiaja jedno zdjecie raz na ruski rok a nie jak niektore co chwile ,bo tu byla tam byla i juz fota na fc a po trzecie mam to w d***e mam fc trzy zdjecia i tyle

Gość gość
widocznie są bardziej lubiane i wcale się temu nie dziwię czytając twój post

Gość gość
ludzie sie lituja nad takimi sierotkami z biednymi selfie do tego te, ktore maja po kilkaset lajkow jakiegos biednego zdjecia maja po 700 znajomych, profil publiczny czyli kazdy glupek moze im to zalajkowac

Gość gość
Autorka: no wlasnie ja mam zastrzezony profil tylko dla znajomych, no i wlasnie nie dodaje ludzi ktorych nie znam. Nie dodaje zdjec z cyckami. Moze tu chodzi o lubienie danej osoby...

Gość gość
towarzyskie zobowiazanie, ja ci zalajkuje, ty mi zalajkujesz, nie zalajkowalas? p*****l sie

Gość gość
Ilośc "lajków" w dzisiejszych czasach mierzy twoją wartość .. hahaha, dlatego nienawidze faceboka

Gość gość
autorka: eh ludzie, napisalam ze mam to generalnie gdzies, po prostu zastanawia mnie od czego to zalezy... bo od wygladu raczej nie.