Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba właśnie ze sobą zerwaliśmy jechać na sylwestra?

Polecane posty

Gość gość
no takie mam właśnie wrażenie, że on jest niestabilny emocjonalnie , pełen kompleksów (choc nie jest brzydki ,ale wiem ,że je ma), bardzo skryty, humorzasty... oczywiscie ma też duzo zalet dlatego z nim sie w ogóle zadałam ,ale to jego skrajne traktowanie mnie od czułości i świetnego humoru do obojętności i powściągliwości są iepskie do zniesienia... nie jest wybuchowy, ani chamski ,ale właśnie taki trudny w sposobie bycia

Gość gość
ale tak to sobie tłumacze ,ze już samo to ,że tyle razy przez niego mialam dołki i płakałam bo np nie odzywał sie 2 dni i nie wiedziałam co jest grane to już znaczy ,że coś było nie do konca tak... jeszcze dlugo mi bedzie ciezko, on mysle ,że zateskni w koncu ,ale juz bedzie za pozno dla niego

Gość gość
Co to za zwiazek, ze plakalas przez faceta? Po diabla z takim byc? Dziewczyno, ty sie ciesz, ze pozbylas sie takiego niestabilnego emocjonalnie faceta i ze juz przez niego plakac nie bedziesz. Glowa do gory. Idz na tego sylwestra i baw sie dobrze. W zadnym wypadku nie pokazuj, ze przez niego siedzialas w domu. To byloby bez sensu!!!

Gość gość
No płakałam i to nie raz... bo co miałam sobie myśleć jak nagle milknał na 2 dni np? albo czasem przyjeżdza i jest miło, wesło i w ogóle, a czasem jest jakiś taki milczący, małomówny, jak inny człowiek... a jak sobie uważa , ja się starałam żeby to utrzymać i mi zależało, jemu zalezało ale wtedy kiedy ja się oddalam od niego, ale ile można stosować takie gierki i podchody, czasem można ,ale chyba nie do konca zycia?

Gość gość
Jasne, ze nie. Wiec daj sobie z nim spokoj, bo to jeszcze gowniarz.

Gość gość
Co chcesz jeszcze przeczytac? To doopek i tyle, traktuje cie jak zabawke, a ty nie wiadomo za czym wzdychasz....

Gość gość
no to Ty jeszcze nie spakowana , fryzjer i kosmetyczka pewnie nie zaliczone kreacja nie przygotowana , bo siedzisz czas tracisz na płacze , jak będziesz wyglądała z worami pod oczyma ,żaden makijaż nie pomoże potem :) ,może w nowym roku poznasz miłego faceta który Cię doceni

Gość gość
z jakiego jest znaku?