Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

Dlaczego niektórzy ludzie obrażają starsze zespoły muzyczne?

Polecane posty

Gość gość
Mam taka psychiczna sąsiadkę, chodzi po klatce i zaczepia ludzi i ciągle p******i to samo, jedna płyta zdarta na okrągło, wszyscy przed nią uciekaja

ja tak nie robie :P Kto chce dyskutuje ze mną, kto nie chce proste :P Ale jak ktoś juz zaczyna dyskutować, to niech odpowiada na moje kontrargumenty 🖐️

No i tak to jest, można dac odpór dobrymi kontrargumentami i tak na nic to sie nie zda, bo tchórz wiedząc że nie ma racji, ucieka z dyskusji 🖐️

dlaczego nie odpowiadasz? Nie wiesz co odpowiedziec na te argumenty, które przedstawiłam?

czekam aż odpowiesz. wypierdziałes swoją durną opinie, odpowiedziałam na nią przy pomocy argumentów, a ty milczysz 🖐️

to bardzo perfidne, że nie chcesz mi dac znaku, że przeczytałeś moje posty. Nie chcesz mi dac tej satysfakcji wynikającej z udowodnienia komuś że sie myli i zwycięstwa w dyskusji.

Gość gość
smierdzisz

Gość gość
umyj sie brudzie

Gość gość
powiedz mi dlaczego metal jest wprost proporcjonalnie zj****y do ilosci sluchaczy a natężenie jego zj****ia narasta w tempie wykladniczym do twoich postow na forum elo zjepie lsd nfz team uj ci w rure smaruj kureeeeeee thc k***a