Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwidoczniej kobiety dzisiaj oczekuja ze najpierw wolno im sie wyszalec a potem

Polecane posty

Gość pomaranczlala
A co, nie "wolno" im? :)

Gość gość
tyle osób ci jak głąbowi tłumaczyło a ty swoje i swoje ....

Gość gość
A ty swoje i swoje...

Gość gość
bo to jakiś zniewieściały typ, nieszczęśliwy, bo żadna go nie chcę a on nie potrafi sobą żadnej zainteresować ani chociaż odważyć się zagadać. I bidulek, że dziewczyny mówią nie.Niech czeka dalej albo zostanie sam

Gość gość
Ofiara losu dostosowująca cały światopogląd do swojej dziwacznej sytuacji

Gość gość
Ale po co taka agresja. Zarzuty, że na pewno żadna go nie chciała. Może nie jedna chciała, ale on ich nie chciał? Koleś wie czego chce i jak się postara to będzie to miał. Są kolesie, którym zależy na rodzinie, są też tacy którym zależy na tym, żeby po bzykać. Kobiety, którym zależy na rodzinie inwestują w rodzinę, kobiety którym zależy na przyjemności tu i teraz korzystają tu i teraz. To samo z mężczyznami. Myślę, że założyciel zupełnie niepotrzebnie sugeruje, że kobietom zmieniają się z czasem preferencje. Co będzie później każdy sprawdzi sam swoim życiem.

Gość gość
Olsztyn skończyłbyś juz te swoje dyrdymalki... Juz któryś rok z rzędu gledzisz to samo , tyle osób ci jak głąbowi tłumaczyło a ty swoje i swoje ....

Gość niech arabow
biora te co sie wyszalaly i dadza spokoj normalnym facetom

Gość gość
Mi tez sie nie podoba takie podejscie ze dziewczyna teraz musi sie wyseksic a potem na meza szuka takiego spokojnego i poukladanego goscia z przyszloscia na ktorego wczesniej nie zwracala uwagi bo wazni byli ci napakowani i przystojni imprezowicze gardzevtakimi i jesli dziewczyna nie jest dziewica to ma na mnie zakaz trudno najwyzej umre sam ale za to bogaty i z pewnoscia ze w razie czego mam pieniadze i ten psychiczny komfort z ich posiadania. A co do tego ze faceci wola dziewice to prawda z kim nie pogadacie (mam na mysli meskie towarzystwo) to kazdy facet stary czy mlody powie ze bardzo chcialby miec 20 letnia dziewice.