Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

W 2015 Slayer wydaje nową płyte i mnie to bardzo cieszy

Polecane posty

Cynic szanuje Judas Priest a o Iron Maiden mówi że to przestarzała masówka dla dziadków, nie mogę :D

Gość gość
soad to taki nie do końca metal, wiadomo, wiele osób w ogóle tego nie nazywa metalem i rozumiem ich, ale judas priest czy sabaton są spoko

Ale guns`n`roses naprawde mnie drażni w kazdym aspekcie, nie moge słuchac tego wycia rudego, i jest faktem ze to nie jest metal, za to jest to ulubiony zespół ludzi, którzy na muzyce metalowej/rockowej znaja sie slabo, a uwazają sie za wielkich fanów :)

Gość gość
i właśnie dlatego ludzie nie mają oporów nazywać twórczości Twoich ulubionych zespołów darciem mordy - bo ty dla gustu innych też nie masz za grosz szacunku.

Gość gość
kasia kasia zna sie na muzyce jak gornik na czekoladzie nie oceniaj innych bo polowa forum cie nienawidzi kiedys ktos ci jeszcze fp*********i na co ci to

"i właśnie dlatego ludzie nie mają oporów nazywać twórczości Twoich ulubionych zespołów darciem mordy - bo ty dla gustu innych też nie masz za grosz szacunku. " Nie jestem taką megalomanką, by sądzić że to dlatego, zwłaszcza że z bluzgami na muzyke metalową czy nazywaniem fanów metalu brudasami spotykam sie od bardzo dawna.

nie mówiąc już o tym idiocie co w moim poprzednim temacie napisał o slayerze "Te dziady jeszcze żyją?". Co ludzie chca osiągnąć takimi wpisami? Jak można oceniac muzyke pod wzgledem jej wieku, zamiast wartości artystycznej? Co to za kryterium?

Gość gość
a czym jest growl i różne dzikie okrzyki jak nie darciem mordy właśnie? :classic_cool: oczywiście nie każdy black metalowy zespół to darcie mordy, taki np. venom czy satyricon - nie, tu jest normalny wokal, ale jednak większość zespołów metalowych to mniej lub bardziej głośne wydzieranie się, co za różnica jak to nazwać

Gość gość
Kiedyś ten termin był używany tylko w stosunku do punków

Gość gość
Satyricon jest z******ty z najnowszego albumu utwor phoenix mi sie podoba

Gość gość
gdybyś nie była taka chamska na początku ludzie też normalnie by odpowiadali.

Gość gość
jednak większość zespołów BLACK metalowych*

Gość gość
Nie slucham tego utworu tylko dlatego ze kasiaszatanistka go wstawila :) ona mi obrzydza metal, udawadnia ze ten styl wcale nie jest taki wspanialy

"gdybyś nie była taka chamska na początku ludzie też normalnie by odpowiadali. " Ludzie zawsze dziwnie i chamsko reagują na metal w internecie, niezależnie, czy sie jest samemu chamską czy nie 🖐️

Gość gość
Bo ludzi irytuje takie darcie gęby !