Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

W 2015 Slayer wydaje nową płyte i mnie to bardzo cieszy

Polecane posty

nowa plyta zapowiada sie nieźle, mimo braku Lombardo i Hanemanna w składzie. to pierwszy opublikowany utwór z nowej płyty :) https://www.youtube.com/watch?v=k0gVs_UcxKY Jak oni to robią, że pomimo przeciwności potrafią zachować swój orginalny styl? :) A jak kogoś ten temat denerwuje, to niech sobie zaparzy jakąs herbatke na uspokojenie, czy coś :)

Gość gość
twoj ryj to sraka od 1994 wiesz?

Gość bialy czerwony niebieski
na uspokojenie zaparzam sobie ziola ojca klimuszki bardzo ciekawe zestawy :classic_cool:

Gość gość
won szmytu new york skinhead hatecore front! new york skinhead hatecore front!

Gość gość
sluchanie metalu od 2015 uznane jest za jednostke chorobowa

"Nie znasz się na muzyce" Jesli nie znanie sie na muzyce polega na słuchaniu dobrej muzyki, zamiast tego disco polo, które podałes, to wole sie nie znać :P

"sluchanie metalu od 2015 uznane jest za jednostke chorobowa " chyba tylko w tym szpitalu w którym przebywasz :D

Gość gość
gufno ci wycieka z musku ssalas dzisiaj kupsko?

Gość gość
disco polo>metal

Gość gość
A 19 stycznia nowy Marduk :classic_cool:

Gość gość
Kasiu zrob mi loda.

Gość gość
Normalne 90% społeczeństwa uważa za wrzaski i darcie ryja.Pozostałe 10% to ludzie z zaburzeniami osobowości/psychicznymi.

"Normalne 90% społeczeństwa uważa za wrzaski i darcie ryja.Pozostałe 10% to ludzie z zaburzeniami osobowości/psychicznymi. " metal jest muzyką trudną w odbiorze. Nie odpowiada ci - ok, ale dlaczego obrażasz jej fanów? Nie rozumiem takich ludzi jak ty.

Gość gość
a dlaczego ty obrażasz fanów trochę lżejszego metalu od tego, który ty słuchasz? tzn każdego innego rodzaju metalu, który nie należy do gatunku black/thrash/death ?

Zresztą dlaczego odnosisz sie tylko do wokalu, który tez jest bardzo zróżnicowany, a nie do warstwy instrumentalnej muzyki metalowej? To cecha ludzi o słabym słuchu muzycznym, bo tylko wokal rozróżniają 🖐️

Gość gość
jak już mówiłam w temacie który olałaś - mnie jarają tylko tatuaże kinga :P Muzyka jakoś nie bardzo

"tzn każdego innego rodzaju metalu, który nie należy do gatunku black/thrash/death ? " słucham oprócz tego jeszcze folk metalu, klasycznego heavy metalu itd. Mało o mnie wiesz. daj link gdzie niby tak obrazałam kogoś. :)

Gość gość
nie podam linku, bo nie pamiętam gdzie to było, ale jednak szydziłaś z osób słuchających np. sabatonu, soad-u, judas priest i innych tego typu

Gość gość
soad jest dobre judas priest tak samo

Gość gość
Marduk to gów/no.

Gość gość
Kasia, akurat ma gość rację. Jechałaś po wszystkich którym podobały się dane zespoły, że nie wspomnę o twoich tematach o guns'n'roses

z Judas Priest nie szydze, bo szanuje ten zespół, a fanke tego zespołu obrazilam tylko raz, gdy nie sprowokowana przeze mnie bez powodu powiedziała obraźliwe bzdury, ze Death(legendarny zespół, twórca gatunku death metalowego) to darcie mordy, i że z słuchania czegoś takiego sie wyrasta, a dobry metal to np. Judas Priest. :)