Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam stąd 4 osoby, prywatnie, zobaczyliśmy się i poznaliśmy

Polecane posty

Gość gość

I powiem wam jedno - to forum to taka ściema, że szok. Wszystkie te 4 osoby w realu okazały się być kimś innym niż się tutaj podawały, wszystkie mają poważne problemy z garem (depresje, alkohol, narkotyki, leki, o czym oczywiście nie napisały wcześniej), wszystkie mają równo poryte życie prywatne, zawodowe zresztą też. Wszystkie okazały się być fałszywe i zakłamane. 4 osoby, nie znają się, nie wiedzą, że ja znam te 3 pozostałe. Przypadek? Nie sądzę, pewnie 90% z was właśnie tak wygląda.

Gość gość
hehe, ja poznałam dwie - identycznie jak u ciebie. dlatego z nikim juz tu prywatnie nie pisze, kiedys tak bylo ale juz dziekuje. psychole i porabancy sami, ot co.

Gość gość
Przecież większość ludzi na swiecie ma problemy. Psychiczne, prywatne, zawodowe. Każdy jest na swój sposób psycholem, więc czemu się czepiasz. Ty taka idealna? Zero problemików? Zero deprechy, problemów z rodzinką, praca?

Gość gość
Ja jestem inny

Gość gość
Nie, ja nie z tych, co zero problemików. Ale jak się z kimś pisze prywatnie 2 lata, po czym następuje spotkanie, to trochę zdziwienie może ogarnąć jak się okazuje, że całe jego opisywane przez te 2 lata życie to fikcja. Nie uważasz? Trzeba było albo nie umawaić się na spotkanie, albo znaleźć sposobność - bo takich było trylion - aby napisać prawdę :o 🖐️

Gość gość
powiem takie cos chyba ja tu jestem uczciwym facetem chcesz autorko mnie poznac muj nr gg 7179864

Gość tomorrow angel
Bo tak z grubsza wygląda świat, a nie tylko kafe. Policz sobie jaka jest globalna wartość sprzedaży alkoholu + narkotyków + różnych leków dotyczących chorób psychicznych, depresji etc., + nieoszacowana wartość leków z apteki używanych jako narkotyki. Ten świat jest dość smutnym miejscem i każdy "orze jak może".

Gość tomorrow angel
Ludzi kłamią, ponieważ boją się.

Gość gość
Każdy ma jakieś problemy, ale Ty nie potrafisz człowieka zaakceptować. Chciałabyś żeby ludzie byli jak Ken i Barbi.

Gość gość
autorko a zreszta widac po tematach na forum ty przynajmniej szczerze piszesz atematy bbezsensowne takie jak np czy dobrze sikam przesie sie z kolega mojej mamy itp tematy na 100 tematów tylko 2 sa normalne to o czyms swiadzy podaje muj gg 7179864

Gość oona70
A ja poznalam tu tajnego faceta,jest moim przyjacielem. Może i kochnka uda sie znaleźć ..tutaj,

Gość gość
Facet ile ty masz lat,mój ..k/u/r/w/a. a nie MUJ matole

Gość gość
po tematach widać ze to nieudacznicy i bende cie bronił i 3 temat sexs

Gość gość
Ja bym nie chciał poznać kobiety z kafe. Przychodzę tu tylko po to żeby poczytać te wypociny, bo sprawiają że doceniam siebie. Ja nikogo nie obrażam, nie ubliżam, nie poniżam. A tu kobiety robią to nagminnie.

Gość gość
Bende..gimbazo????BĘDĘ

Gość gość
a ja bym chciał poznać autorke bomoże to być fajna kobieta muj nr gg 7179864

Gość gość
tfuj. Walisz byki, autorka takimi gardzi, dla niej trzeba być idealnym, jak z filma.

Gość gość
błendy robie ale jestem normalny i po tym nie oceniajcie mnie bo jestem wartosciowym facetem

Gość gość
autorka widać ma się za idealną, ocenia tylko innych, niedziwne nikt jej nie lubi, zacznij od siebie, pewnie te 3 osoby sa więcej warte niż ty