Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki laptop kupic

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym żeby: -matryca : matowa -ekran : dość duży -dobrej jakości zdjęcia z wbudowanej kam. -w miarę możliwości lekki, cienka obudowa ale solidna -cena do 1500 zł (może być używany)

Gość gość
a moglibyście konkretny model, to bym sobie sprawdziła..Tak jak powiedziałam matryca musi być matowa lub półmatowa, a obudowa matowa tzn żeby za mocno się nie błyszczała. Cena 1200- 1600 zł, może być droższy, poszukam używanego ;)

Gość gość
della nie da aktualizowac do 8,1 wysiada komputer mozna poczytac do w sieci

Gość gość
raczej wiencej nazbieraj do 2,5t mozesz oczywiscie kupić lenowo ktury sie rozsypie po gwarancji

Gość gość
Ja za 3200 kupiłem macbooka air 13,3" i na nic innego bym go nie zamienil. Jest lekki, poręczny, szybki, jest genialnie wykonany. System jest masakrycznie prosty(trzeba się do niego przyzwyczaić po Windowsie). Przede wszystkim nie traci tak na wartości. Ja kupiłem komputer 2 lata temu za 2600, a teraz jest wart z 500zł. Macbook za dwa lata będzie wart z 2000

Gość gość
To który kupić :/

Gość gość
podałem Ci konkretne modele ( gość 2014.12.30 ), jeżeli chcesz nowy, to w tym budżecie lenovo b5400. jak możesz dołożyć to polecam hp 4540s , mam już ponad 2 lata, dobry serwis, baterię dwa razy wymienili bez problemu. tylko, że już trudno go dostać, bo wypuścili 450. moja rada to kupować lapka na zintegrowanej grafice (hd 4000 lub hd4600), pocesor i3 z oznaczeniem M na końcu.

Gość gość
najlepszy jest Prestigo lufet 3123 ma procek amd cztery rdzenie karta graficzna gforce7xx i 8gb ram ostatnio cena w media expert 890 zl

Gość gość
Plebis.eu oferuje fajne laptopy.

Musisz zastanowić się do czego będziesz go używać - do pracy, gier, do korzystania głównie z internetu? Osobiście polecam przeczytać ten artykuł http://www.morele.net/wiadomosc/lekki-laptop-jaki-najlepszy-jak-wybrac/1488/ i wybrać jakiś lekki, zwłaszcza, że technika w tej dziedzinie bardzo przyspieszyła i co chwila pojawia się jakieś nowe trendy.