Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka PRAWDAA

Ludzie ze wsi którzy dużo zarabiają prawie nigdy nie mają potrzeby dzielenia się

Polecane posty

Gość Taka PRAWDAA

z biednymi

Gość gość
Tak w ogóle to dotyczy to plebsu

Gość gość
Taka jest kúrwa jébana w düpę prawda

Gość gość
Taka prawda

Gość gość
A ty autorze jak bardzo dzieli sz się z biednymi???????

Gość wiesniaczka
Ja jestem ze wsi i niestety to prawda.

Gość gość
ciekawe dlaczego mam się z kimś dzielić. Biednymi jest się z wyboru , a ja nie będę na nikogo zasuwać, bo mam milion sposobów na spożytkowanie kasy ciężko zarobionej.

Może dlatego że jak ktoś sobie urobił ręce w gnoju to bardziej docenia te pieniądze niż ludzie którzy odziedziczyli pieniądze po rodzicach? x A tak swoją drogą jestem ciekaw jakby się wiodło ludziom na wsi jakby ogół podatników nie łożył na ich dopłaty i KRUS

Gość gość
To już trzeba być debilem, żeby mieszkanie na wsi kojarzyło się tylko i wyłącznie z rękoma urobionymi gnojem i krusem, na który łoży wielki zusowski patriota

Gość gość
A ja się chętnie podzielę z ludźmi, ale nie moimi zarobkami, tylko moją bardzo ciężką pracą. Czemu nie?

Gość gość
Dużo zarabiać nie znaczy być bogatym. Bogaci mogą sobie pozwolić na datki charytatywne. Robią to głównie pod publikę, budują swój wizerunek by inni ich bardziej podziwiali. Szczerej dobroci w 80% w nich nie ma. Dotyczy to głównie celebrytów, ludzi popularnych w kraju. A już najbardziej łapie chwyt w którym to taki łoży na cele charytatywne nie ujawniając się publicznie aż do momentu gdy podstawiony dziennikarzyna robi z nim wywiad i ujawnia jaki to on dobry człowiek, że wspomaga różne instytucje charytatywne nie afiszując się publicznie, a ten gra skromnego twierdząc że woli działać skrycie. I tak właśnie Ci dobrzy ludzie kreują swój wizerunek .