Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stworzylybyscie zwiazek z 35 letnim mezczyzna ktory nigdy nie byl w zwiazku?

Polecane posty

Gość Sztab Karpowa
Bo to dotyczy obu plci

Gość gość
Można brać wszystko, byle się w bachora nie wdupczyć, bo to kanał.

Gość mia79
Gorszy może być tylko 40letni kawaler. Spotkałam go randkujac w sieci. Przez cala randkę opowiadał o sobie- jakim jest wyjątkowo dobrze wychowany z manierami i szacunkiem do kobiety. Tylko ja,ja i ja. I tenze sam dżentelmen, zakończył znajomość.. Telefonicznie :) Zasranny tcorz uhh

Gość dupniety_na_umysle
Nie wpadłaś mu w oko widocznie.

Gość gość
Po pierwszej randce miał cię zaprosić na drugą i na niej powiedzieć że Cię nie chce?

Gość gość
albo haczyła zębami przy lodzie

Gość mia79
Spotykaliśmy się miesiąc. Prawie codziennie z jego inicjatywy. Mówił nawet o pierścionki heh. Baby są jednak ślepe i dają się ponieść ładnym słownik. Teraz moja dewiza to: czyny,nie słowa!

Gość gość
kobiety nie chcą takiego faceta a dlaczego ? a no dlatego, że po 1 pewnie nie ru/chał po 2 kobiety lecą na zakazane owoce czyli żonatych, księży itp. po 3 nie był tzw. sprawdzony przez inną i nawet facet, który maltretował dziewczynę będzie od niego lepszy bo był w związku

Gość gość
Mnie nie obchodzi co myślą kobiety i czego wymagają. Jestem sobą, a nie plastusiem którego można zmieniać wedle upodobania. Nie pasi jednej 35 letni facet który nie ma doświadczenia? Ok, inna go weźmie. Więcej jest samotnych kobiet niż facetów.

Gość gość
no i słusznie

Gość gość
No proszę, ile się o sobie dowiedziałem. Dziwak, narcyz, wygórowane wymagania, egoista niedbający o innych... Zareczam ze wśród facetów po 30 jest masa normalnych gości. W moim przypadku pokutuje mała zasobność portfela i utrudniony kontakt z kobietami. Po za tym ze jestem przystojnym, opiekuńczym, pomocnym facetem i nie jest to przejaw narcyzmu ale opinie znajomych. Wymagań tez nie mam z kosmosu. 5-7/10 w zupełności wystarczy

Gość gość
gość dziś hahahahha określanie kobiety numerem już świadczy jaki z ciebie mężczyzna !! :D

Gość gość
Dla prawdziwej kobiety to byłoby interesujące wyzwanie.

Gość gość
gość 2017.05.28 Normalny. Parzący na wygląd. Tym bardziej że sam ma nie najgorszy

Gość gość
Prawdziwa kobieta wejdzie z takim w związek. Tylko niezaradne roszczeniowe księżniczki będą takich unikać

Gość gość
Kobiety są dziwne tolerują alkoholizm, gwałty, molestowania, przemoc, pedofilie itp. ale nie tolerują bycia kawalerem i prawiczkiem. Dziwny jest ten świat.

Gość dupniety_na_umysle
Ale jaja. Odnalazłem swoje posty sprzed 4 lat. Wtedy nawet nie marzyłem o związku, a teraz jestem od roku żonaty. Kto by pomyślał. A co kobiety mi odpisywały możecie przeczytać.

Gość gość
Czyli uwielbiają *********-c-z-y