Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stworzylybyscie zwiazek z 35 letnim mezczyzna ktory nigdy nie byl w zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

pytanie do kobiet w przedzale 23-29 lat

Gość gość
Nie, on pewnych zachowań nie nauczył się za młodu i pewnych rzeczy nie przeskoczy w wieku 35 lat. Z doświadczenia wiem, że nie wyjdzie z kimś w takim wieku,kto nigdy nie był w związku.

Gość gość
Zresztą, zobacz, strać czas i potem napisz, że nie warto. Ja próbowałam coś takiego z facetem wtedy 29-letnim i nie wyszło. Koleś jest sam od 4 lat i tak mu dobrze.

Gość gość
dlaczego nie... jesli nie bylby powaznie chory psychicznie, czyli agresywny lub zboczony i w miare zaradny zyciowo (tj nie musi byc bogaty, ale zeby chcial pracowac, a nie siedziec na moim garnuszku) i mial chociaz te 180 cm (bo ja mam 175 cm i chcialabym czuc sie swobodnie fizycznie przy nim)... sama w zwiazku nie bylam, chociaz na randki chodzilam, wierze w idealy, 2 razy zakochana przez kilka lat bez wzajemnosci w osobnikach, ktorzy mnie nie chcieli... wiem, ze zdrowe to tez do konca nie bylo, ale tak juz mam ze wierze w idee i idealy ;)

Gość gość
10.33 komunistka?

Gość gość
Stary kawaler,upierdliwy i marudny.Taki ktoś to sie juz do zwiazku nie nadaje.Nie musicie sprawdzać,wiem to.U mnie w rodzinie był taki przypadek,odradzam.

Gość gość
Ja też mam złe doświadczenia. Mój eks był nawet młodszy, miał wtedy 33 lata. Nie był w poważnym związku, ale jak się okazało miał wiele 'przyjaciólek' w różnych miastach (praca poza domem oraz hobby wiążące się z wyjazdami). Nie rozpisując się nie był gotowy do stałego związku i chyba go nie chciał. Nadal nie jest w związku ale 'przyjaciółki' wciąż ma. Straciłam prawie dwa lata zanim połapałam się z kim jestem. Nie można generalizować, ale akurat "mój" przypadek się raczej nie zmieni.

Gość gość
absolutnie nie komunistka, jak już to marzycielka, trochę filozofująca, trochę praktyczna, na pewno nieidealna ;)

Gość gość
nie, juz bym wolala rozwodnika

Gość gość
Poznałam tez faceta,rozwodnik ale bardzo krótko w zwiazku,jak go poznałam 36lat,o poważnym zwiazku nie myślał tylko udawał na początku.Gorszy był niż małe dziecko.Jak facet za mlodu nie ułoży sobie życia tzn.że jest coś nie tak z nim,zazwyczaj nie można z nim wytrzymac-paskudny charakter,leniwy,skąpy,zdradza.Lepiej się związać z mlodym.

Gość dupniety_na_umysle
Czyli ja już jestem skreślony przez kobiety. :)

Gość gość
Dupniety,przez takie które szukaja poważnego związku to TAK

Jesteś skreślony przez roszczeniowe lampucery, nie kobiety, a to spooora różnica...

Gość gość
Przez księżniczki z kafe to na bank jesteś skreślony, ale w realu są normalne kobiety i z taką szansę masz. Poza tym kto każe ci się przyznawać że nie byłeś w związku?

Gość gość
Do kobiety z godz.14:13, czy ten twój ex nie był przypadkiem sod znaku raka.Miałam bardzo podobny przypadek do twojego,moze to ten sam facet?

Gość gość
To zależy dlaczego nie był w związku, czy jest pierdzielnięty, czy babiarz? Tak samo z kobietami, większość po 30 to wariatki i prawie każda ma kota, są też kobiety roszczeniowe, które uważają że wszystko im się należy,a one nic nie muszą, są puszczalskie, ale są też normalne, skromne dziewczyny którym po prostu zabrakło szczęścia.

Gość kiedyś się uda
Ty przez 35 lat z pewnoscia wyrobiles sobie pewne nawyki, jestes przyzwyczajony do takiego a nie innego zycia. Moze ci byc bardzo trudno przestawic sie na zyciewe dwoje, bo po prostu nie masz pojecia, jak to jest. Wlasciwie zaczniesz nauke zycia z partnerem z ok. dziesiecioletnim poslizgiem. To bardzo duzo, zwlaszcza, ze wobec faceta w twoim wieku oczekuje sie juz dojrzalosci i pewnego doswiadczenia.Osobiście nie zaryzykowałabym związku z facet z 35 letnim,ktory nie stworzył nigdy żadnego związku.Bałabym się,że ma jakieś problemy z relacjami międzyludzkimi.

Gość gość
Stary kawaler czy rozwodnik 30+ to EGOIŚCI,którzy myślą tylko o sobie,trudni we współżyciu itd.potworności.

Gość dziwny jest świat
Zauważam jedną wspólną cechę facetów po 30 którzy są samotni. Są sfiksowani na tle własnej osoby, mają jakieś dziwne wydumane problemy,zachowują się egoistycznie, są wybredni w wyborze kandydatów na partnerki życiowe do szaleństwa - często mierzą w zbyt wysokie dla siebie półki,uważają się za dar od boga. Nie wiem tylko, czy od początku byli tacy, dlatego mają problemy ze znalezieniem partnera, czy też samotne życie uczyniło ich takimi.

Gość dupniety_na_umysle
Poza tym kto każe ci się przyznawać że nie byłeś w związku? xxx Przez uczciwość, a niech skreślają, nie wiedzą co tracą. Mnie tam do związku nie ciśnie. :)

Gość Sztab Karpowa
Samotne zycie uczynilo ich takimi. Ludzie ktorzy nie maja sie kim zajmowac zajmuja sie soba i to im potem mocno wchodzi w krew.

Gość gość
20:28 swieta prawda

Gość gość
Samotnicy 30+ mają problemy z głową,sfrustrowani, mają pretensje do całego swiata że im w życiu nie wyszło,złośliwi,zaborczy jak już kogoś poznają,ogólnie trudni z zaburzeniami psychicznymi,samotność im w głowie przewróciła.

Gość gość
Nie! Facet nie może mieć swoich nawyków bo potem trudno go tresować. Nie słucha się, nie aportuje i nie przybiega do nogi. Czasem zastanawiam się czy kobiety to ludzie...

Gość Sztab Karpowa
20.44 Jak sie dajesz tresowac i takie Cie kreca to tak masz. O co zal do swiata

Gość gość
Ręce opadają. Kobieto, wiesz co to sarkazm?

Gość gość
idiotka co ty chcesz ode mnie ?!!! bleee:O

Gość gość
głupie jesteście :-) każdy przypadek jest inny ,ja zawsze byłam twardą samotnicą i taki właśnie mnie zaczarował ,tak samo ohydnie wybredny jak ja i jest cuuudowny aha jesteśmy po 30

Gość gość
Zauważam jedną wspólną cechę facetów po 30 którzy są samotni. Są sfiksowani na tle własnej osoby, mają jakieś dziwne wydumane problemy,zachowują się egoistycznie, są wybredni w wyborze kandydatów na partnerki życiowe do szaleństwa - często mierzą w zbyt wysokie dla siebie półki,uważają się za dar od boga. x Dokładnie to samo dotyczy kobiet, dlaczego są po 30 i nadal są same? Bo uważają się za pępek świata i oczekują ideału ze znacznie wyższej półki. Trochę inaczej ma się sprawa z introwertykami, tu można spotkać całkiem fajne osoby, choć trzeba lubić ten typ osób.