Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy dziecko 1,5 roku nie chce spać w nocy

Polecane posty

Gość gość

miesiąc temu moja 1,5 roczna córka zaczeła póżno zasypiac około 22. potem nawet 22.30 denerwowałam się gdyż nie miałam wogóle wieczoru dla siebie pracuje zawodowo też potrzebuję odpoczynku , na początku budziłam ją wcześniej czyli o 7.00 żeby wcześniej chodziła spać nic to nie dawało Było tak wstawała około 7-8, drzemka od 12-13 a spac chodziła o 22 lub 22.30 w końcu zrezygnowałam z drzemki w dzień . 3 noce było super chodziła wczesnie czyli 20.30 spać wstawała około 8.00 ale teraz jest koszmar bo idzie spać około 20.15-20.30 a budzi się w nocy i nie spi 2 godziny . co mam zrobić doradzcie jestem koszmarnie niewyspana

Gość gość
nikt nie miał podobnej sytuacji??

Gość gość
Dziwne ze wstaje tak szybko, nie spi w dzien a wieczorem walczy do pozna. 1,5 roku to male dziecko jednak. Chodzi na dlugie spacery? Nic tak nie meczy jak swieze powietrze. Moj syn majac ponad dwa lata spal w dzien a wieczorem chodzil spac o przyzwoitej porze.

Gość gość
Bo właśnie potrzebna jest ta drzemka w dzień, to z powodu jej braku tak się dzieje, choć to brzmi nielogiczne, ale tak jest

Gość gość
Im dziecko bardziej zmęczone tym gorzej śpi. Nie zabierając jej drzemki w dzień, mój tez tak ma jak nie ustnie w dzień to choć padnie szybko to często się w nocy budzi