Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huuda

Mega orgazm po przerwie

Polecane posty

Gość huuda

Przez ponad 2 tyg mialam przerwe od pieszczot. Gdy naszla mnie ochota zaczelam sie bawic delikatnie i powoli. Masowalam lechtaczke powolnymi ******* trwal to jakies 20 min. Podniecenie caly czas roslo i na jakas chwile przed kulminacja zrobilo mi sie ciemno przed oczami, troche sie wystraszylam ale nie przestalam sie piescic doprowadzajac sie do meeega odlotu. Nie dosc ze trwalo to dluuugo to bylo baaardzo intensywne. Mial ktos z was tak kiedys ?

Gość gość
Ja po takiej przerwie mam w dwie minuty :) Ale robi mi to mój facet. Sama nie muszę. U mnie przerwą można nazwać dwa dni bez :)

Gość gość
Kobieto. Napalona. byłaś i dlatego

Gość gość
zawsze rozwalaja mnie teksty typu "mam od tego faceta, sama NIE MUSZE" :D:D a kto musi? nikt. Wszyscy chcemy. :D Chcemy to robimy. :D

Gość gość
Jestem facetem i też często robię sobie sam, ale nikt mi nie powie, że ręcznie lepiej niż normalny stosunek. Ludzie tacy co nie mają i nie są w stanie kogoś wyrwać muszą sami się zadowalać i wmawiają sobie, że to jest wspaniałe.

Gość gość
owszem, tylko po co podkreskac to "muszenie"? nikt nie musi, ja tez nie muszę, nawet jak jestem sam. jak sie zachce to robie. :D

Gość gość
poza tym walą równiez tacy ktorzy maja kobitę siedzącą z boku na wyciagniecie reki - pełno tu takich jęków od kobiet. ciekawe czy oni "muszą"? chyba tez raczej "chcą". :D

Gość gość
Dobrze ze niektóre kobiety czekają aż ich facet zaspokoi swoją reką