Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1borgia

czyzby moja obecnosc sprawila

Polecane posty

Gość 1borgia

ze na forum publicznym w odpowiedzi do ciebie, ekki czytam:"Nie podobają się? To co tu jeszcze bladz olginowa, ścierwo putlerowskie robisz? Won do siebie, starszynie prowadzącemu rowa lizać, bydlaku polskojęzyczny! INX, gnoju kacapski ! " ekki i co z tym zrobisz? masz kilka mozliwosci: - zerwac w sposob absolutny kontakt ze mna; - zerwac kontakt z innymi forami, nigdzie poza jej forum nie pisywac a juz na pewno nie z mlodzikami; -otrzec opluta twarz i przeprosic jasnie pania dame i arystokratke i na kolanach prosc o wybaczenie jak rowniezo ciag dalszy obleg (im mniej wybredne tym lepiej); -znalezc sobie jakiegos kozla ofiarnego (moge byc ja na wypadek gdyby mlodzi-obcy nie udzwigneli ciezaru twojego nieszczescia) lub samemu sie policzkowac wzorem przykladnego masochisty; -pozwolic jej na tym forum lub na innych (niezaleznych od glownego wspomnianego) pisac w sposob jak zacytowany i wchodzic w dyskusje na a) jej poziomie, b) nie znizajacym sie do niej, by nie pokonala cie doswiadczeniem; - nie wchodzic z nia w zadne dalsze dyskusje na zadnych poziomach ani tam ani tu ani nigdzie indziej pozwalajac w milczeniu na ulewanie sie nienawisci w dowolnym stopniu i ilosci. -inne niewymienione; co wybierasz? znasz mnie troche - mozesz sie domyslec jaki punkcik wybieram ja:-) borgia

Gość 1borgia
:-D :-D i tak trzymac! do zas! borgia