Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który nie szanuje byłych nie będzie szanował nas

Polecane posty

Gość gość

Zgadzacie się z tą teorię? Jak dla mnie, póki co, sprawdza się w 100%. Wszyscy faceci którzy nie chcieli źle mówić o swoich byłych partnerkach byli fajnym materiałem na partnera. Mieli dużo szacunku dla kobiet.

Gość gość
Zadne odkrycie. :)

Gość gość
ale wiele kobiet wręcz oczekuje tego, że będzie się jechało bo ex jak po łysek kobyle ;), czują się wtedy bardziej wartościowe. Totalnie tego nie rozumiem.

Gość gość
Tylko jak mówisz o byłej dobrze to źle reagujecie. Więc czasem trzeba inaczej. Robimy wam dobrze to potem znów wam źle. Nie dogodzisz.

Gość gość
To działa w obie strony, jak laska obgaduje swojego byłego, wyśmiewa go krytykuje, to tak samo zrobi z Tobą :) Takie osoby mają problemy ze sobą, bo skoro były związane z osobami które im nie pasowały, to chyba jasne że trzeba być niezłym debilem aby z kimś takim się wiązać.

Gość gość
Zalezy jaka ta byla byla. Jak kontrolowala partnera a sama zle mowila o innych to nawet lepiej uprzedzic nastepnych aby wiedzieli co ich czeka.

Gość gość
Jesli opisywal byla jak najgorsza dziwke, mozesz oczekiwac ..a moze i nie? :)

Gość gość
Byle chca aby facet nie gadal o nich ale same pisze ze jest brzydki i sie nim brzydza.

Gość gość
Ja nie cierpie jak facet o byłych opowiada.Wiec jak coś zaczyna mówić to ucinam gatke.Nie chce słuchać ani dobrze ani źle.

Gość gość
Najlepiej jest po prostu nie wywlekać tematu byłej, po co o kimś w ogóle opowiadać za plecami tej osoby?