Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samice są nielogiczne

Polecane posty

Gość gość
gość 2014.01.06 Dlatego bo mam porównanie jak traktował mnie były, którego kochałam, a jak traktuje mnie ten, którego nie kocham. Były żałował na mnie pieniędzy, nic mi nie kupował, nigdzie nie zabierał. Poza tym matka była dla niego ważniejsza ode mnie. A z kolei ten z którym teraz jestem nie żałuje na mnie pieniędzy, zabiera mnie na wycieczki, on płaci za wszystko, opiekuje się mną, ja jestem dla niego najważniejsza, a nie matka czy koledzy. Jest dla mnie dobry, opiekuńczy, dlatego z nim jestem, choć nie jestem zakochana ale to nie ma znaczenia, bo ogólnie dobrze się czuję w jego towarzystwie usmiech.gif

Gość gość
facet nigdy nie zrozumie kobiety i na odwrot

Gość gość
one sa bardzo logiczne tylko wystarczy poczytac kafe

Gość gość
Autora zatkało :classic_cool:

Gość gość
a czemu nielogiczne ?

Gość gość
jesteśmy bardzo logiczne,tylko że dla innych kobiet Wy jesteście zrzutem z innej planety więc skąd macie niby "czytać" nasze gesty i rozumieć co się do Was mówi

Gość gość
Zwlaszcza jak kobieta kreci i udaje to trudno cos zrozumiec.

Gość gość
Zwlaszcza jak kobieta kreci i udaje to trudno cos zrozumiec. x my nie kręcimy to Wy nie rozumiecie ,co się do Was mówi

Gość gość
buhahahaha

Gość gość
jesteśmy inteligentniejsze taka prawda czasami schodzimy do poziomu,typowego samca wtedy jest jakiś dialog,ale po prostu kobiecie musi się chcieć zejść :P

Gość gość
No dobra. A czy oprocz tej 22.12 sa tu jakies inne kobiety? Tylko tym razem juz takie z ktorymi mozna normalnie fajnie pogadac.

Gość gość
nie ma:) jestem głosem wszystkich kobiet tylko ja zawsze mówię(piszę) co myślę,a reszta udaje głupsze niż są wiadomo po co... miłego wieczoru🖐️

Gość gość
A w jakim aspekcie jesteśmy nielogiczne? spraw damsko-męskich?

Gość gość
E tam zaraz nielogiczne. Jak kobieta mowi prawde, nie jest obludna i nie udaje to jest logiczna. Jak kreci, kombinuje, wali sie z innym za plecami a nie chce sie do tego przyznac to jest nielogiczna.Widocznie kobieta autora wali go w ciula

Gość gość
"kabel do wtyczki wczoraj po co mi smycz? wystarczy kaganiec i wybieg". I to jest Twoja najtrafniejsza, jedyna mądra wypowiedź. Kaganiec Tobie jest potrzebny, żebyś nie kłapał ozorem, bo tak samo nie szanujesz kobiet, jak i mężczyzn (od kiedy oni są "samicą" i "samcem"?). A wybieg będziesz mieć w pkoju bez okien i bez klamek, gdzie jest miejsce takich pseudoludzi jak Ty, których powinno się izolować od spoleczeństwa. I to kończy ten Twój durny temat oraz wiele innych Twoich wypocin.

Gość kabel do wtyczki
drogie samice chciały byście mieć racje i zawsze będziecie się bronić , jednak życie pokazuje co innego , a wasze postawy są tego dowodem - zakłamane , nawet same w sobie istotki , nigdy nie zaznają wewnętrznego spokoju , a jedynie doprowadzają do ruiny innych - a zasłanianie się tym , że "samiec nie rozumie" to typowa zagrywka słabej i udającej silną samicy , która silnego samca , może doprowadzić do poprawienia humoru p.s. dla wyjaśnienia podam , że żadna samica mnie nie zostawiła i nie mam żadnych problemów z wami , bo tu niektórych wyobraźnia o własnych marzeniach się wybujała

Gość gość
Po co całe to zamieszanie? Przecież to właśnie te różnice między nami nas w sobie pociągają.

Gość gość
"a wasze postawy są tego dowodem - zakłamane , nawet same w sobie istotki , nigdy nie zaznają wewnętrznego spokoju , a jedynie doprowadzają do ruiny innych - a zasłanianie się tym , że "samiec nie rozumie" to typowa zagrywka słabej i udającej silną samicy , która silnego samca , może doprowadzić do poprawienia humoru " X NASZE? czy tobie się kolego coś nie po/je/bało? to, że twoja baba jest jakąś histeryczną, zakłamaną samicą to TWÓJ wyłączny problem. od innych się odczep, bo ze wszystkimi kobietami nie żyłeś na pewno, ergo samczyku - nie znasz ich. X nie umiesz ustawić swojej baby? to siedź cicho pod jej obcasem i dawaj sobą pomiatać. tylko szczekanie na forum ci zostało, bo w domu musisz mieć gębę zamkniętą na kłódkę i oddawać całą wypłatę, co nie, "mężczyzno"? :P

Gość kabel do wtyczki
gość dziś i znowu nielogicznie , czepiła się jakieś "mojej samicy" której obraz sama sobie wytworzyła na podstawie własnego , a to już zakłada o chorobę psychiczną, lecz w tym wypadku się nie dziwię

Gość kabel do wtyczki
gość dziś pewnie , że przyciągają i dlatego zobacz tą awanturę i plucie w moim kierunku - bo samiec , który się odezwie w roju samic , zawsze będzie podziwiany i opluty

Gość gość
"gość dziś i znowu nielogicznie , czepiła się jakieś "mojej samicy" której obraz sama sobie wytworzyła na podstawie własnego , a to już zakłada o chorobę psychiczną, lecz w tym wypadku się nie dziwię " X To PO CO się tu wypłakujesz? :D nie masz lepszych zajęć na koniec roku? I nie żebym wygarniała, ale TO TY przylazłeś tu czepiając się WSZYSTKICH samic na podstawie... no, czego? bo takie czepianie z uogólnianiem też zakrawa na chorobę psychiczną - skoro już tak sobie przerzucamy piłeczkę. X jak ci przeszkadza plucie to idź się zalić na forum DLA MĘŻCZYZN, może tam ci otrą łezki "mężczyzno" :)

Gość gość
Swojej babie on nie podskoczy. Musi cicho siedzieć, bo go rzuci :classic_cool:

Gość kabel do wtyczki
gość dziś ale ja nigdzie nie płaczę samico , nie narzekam , wręcz przeciwnie , pełen luz , uogólniam o was i nie piszę o was indywidualnie , tymczasem tobie to łatwo przychodzi z frustracji, w moja stronę i wymyślasz swoje historie

Pociągają, czytaj uważniej. I nie chodziło mi o podziwiane czy opluwanie jakiegoś samca. Po co całe to pierniczenie, jaka jest rola w życiu kobiety, jaka mężczyzny, co komu wolno a co nie, kto jest lepszy, a kto gorszy... Takie podejście mają niedojrzałe i patologiczne (w pierwotnym rozumieniu tego słowa) jednostki. To oczywiste, że jesteśmy różni i nie dlatego, że tak jest lepiej albo gorzej, tylko dlatego, że tak nas ukształtowała natura, właśnie po to, żeby cechy, których nie posiadamy, a które ma płeć przeciwna, były dla nas atrakcyjne i pociągające. To wyżej, to był mój post.

Gość kabel do wtyczki
idźcie się szykować na sylwestra lepiej , bo jak nie , to nikt was nie będzie chciał dziś oglądać

Gość kabel do wtyczki
Bonny MacLaren dziś jakoś nas nie pociągają cechy i różnice , które w tym temacie opisałem - inne cechy na pewno tak

Gość gość
Ty się lepiej martw, czy ciebie będzie chciał ktoś oglądać. Żalisz się i to jest oczywiste. Nie masz odwagi zmienić czegoś w swoim życiu, więc chociaż sobie na forum poszczekasz. Z********a i wyluzuj bo zaraz pękniesz od nadmiaru frustracji.

Gość kabel do wtyczki
gość dziś dla Ciebie to zal , dla mnie dyskusja i wymiana poglądów i o mnie się nie martw - od samic odgonic sie czasem , nie mogę

Gość kabel do wtyczki
a teraz Życzę Wam Wszystkiego Dobrego i Spełnienia Waszych Marzeń ! Powodzenia!