Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizzkaa

pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość
Faceci to stopmaniacy

I tutaj nie sposób sie nie zgodzić, ze coraz więcej jest nas takich stopomaniaków ktorzy potrafią sie do tego przyznać i byc z tego zadowoleni np ja:) Trafiają się jeszcze tacy co wchopdza, spam robia i wyzywaja ze to chore, a tak naprawde piszą to bo nie maja wyobraźni, nie maja własnego zdania, i boja sięoceny spoleczenstwa a raczej tego, ze nie potrafiliby się bronic. W kAzdym razie, jesli my juz staram sie dbac kobiece stopki to raczej robimy to tak aby kobieta miala z tego przyjemność, bo ja skorto mam taki fetysz to i tak swietnie bede sie czul. Mam nadzieje, ze mi sie nigdy nie znudzi to upodobanie, a wy kobiety obyscie czesciej tego chcially:)

Gość gość
Po prostu go nie kręcą stopy. Ja naprzykład cieszyła bym się z takiego faceta bo tego nie lubię. Znam takiego jednego co dziewczyna się pytała czy razi go sucha skóra na piętach czy paznokcie niepomalowane to powiedział, że na tą część ciała nie zwraca w ogóle uwagi - czyli nie jest fetyszystą i ma u mnie plusa. Nienawidze fetyszystów obojętnie czego.

Gość gość
Ja już miałam doczynienia z fetyszystami różnych rzeczy min stóp, wystających kości biodrowych, mikroskopijnego biustu, chudości itd i to nic dobrego.

Gość gość
wielbiciele damskich stóp nie są groźni. Mam takiego w domu i nawet polubiłam to. Pieści całe moje ciało nie omijając stóp i jest to przyjemne.

Gość gość
To prawda że nie są groźni :) ale jak kto lubi :) ja bym wolała mieć fetyszyste tyłka jakbym miała faceta to jest duuuużo przyjemniejsze ;)

Gość gość
gość dziś czyli większa przyjemność z pieszczot pupy? dotykanie, lizanie,kąsanie ? Nie masz faceta?

Gość gość
Wydaje mi się, że tak ;) fetyszystów tyłków również nie brakuje ;) no faceta nie mam...

Co to za facet ktory ma w łożku seksowna kobietkę z cudzymi nożkami i skupia sie jedynie na czystym akcie bez pieszczot i zaspokajańia kobiety w 100%... Żal mi trochę takich facetów, to strasznie płytkie, nieczułe i moim zdaniem żadna kobieta na dłuższa metę z kimś takim niczego stałego nie zbuduje. Uwielbiam kobiece ciało, każdy milimetr, gdy piescisz kobietę a ona wije sie w spazmach rozkoszy, widzisz jak przygryza wargi, gdy jej ciało drży gdy palcami i językiem błądzisz po jej ciele.... Ahh to wielka nagroda. Dla faceta oczywiście ;). Pozdrowienia dla wszystkich seksownych kobiet. Bo każda z was jest kociakiem, potrzebujecie tylko odpowiedniego faceta by wyciągnąć pazurki....

Gość gość
Malkgab zgadzam się w 100% ;)