Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flakonikperfumik

Jak wyglądają wasze dzieci?

Polecane posty

Gość flakonikperfumik

Pytam z ciekawości, absolutnie nie po to by się przechwalać czy kłócić. Wiadomo, że każda mama, mówi, że jej słodziak jest najpiękniejszy, ale chodzi mi wyłącznie o wygląd zewnętrzny i płeć, ewentualnie wiek. Chodzi mi o aspekty takie jak: wzrost, włosy, buzia, budowa ciała, oczy, czy noszą okulary, itp. Nie chcę abyście oceniały wygląd dzieci, ale powiedziały jak one na prawdę wyglądają. Mój 8-letni synek jest średnio wysoki, szczupły, ma ciemne, duże oczy, długie rzęsy i proste średnio długie bardzo jasny blond włosy i drobniutką, jasną buźkę. Za to drugi synek ma 2 latka i jak to dziecko w tym wieku jest bardziej przy kości, ale ma mięciutkie ciałko, troszkę ciemniejszą buzię z dużymi policzkami, włoski długie, kręcone, kasztanowy ze złotymi pasmami. Jest na razie też niski dość. I ma niebieskie, duże oczy.

Gość gość
Moja córeczka 6 lat jest szczyplutka,taka filigranowa ,tylko nogi ma po samą szyje.Cere ma ciemną, akurat to ma po mnie,mały nosek i duze piwne oczy i rzesiska,jak mała zyrafka hi hi .Włosy, ktore sa jej duma ma za pupe,w kolorze ciemnego blondu z jasniejszymi pasemkami,ogolnie jest śliczna i nie jest to tylko moja opinia, ale ogolnie w kazdym dziecku nawet tym mniej urodnym znajdzie się cos fajnegi i słodkiego

Gość magdamagdapola
Moja córcia ma 26 miesięcy i ma kręcone dość długie rudo-kasztanowe włoski z miodowymi, złotymi pasemkami. Jest grubiutka troszkę i jest bardzo wysoka jak na swój wiek, ma mały nosek, oczy wielkie zielone... Buźkę w kształcie księżyca, napakowane policzki jak chomiczek... I chodzi narazie ze stópkami do wewnątrz, byliśmy z tym u ortopedy, powiedział, że to minie, ale na razie to wygląda słodko, bo łydki i golonki też ma nabite... :)