Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geraczxxcz

29 letni prawiczek bez związku czy zostaje mi tylko samobójstwo??!?

Polecane posty

Gość geraczxxcz

Mam 29 lat i jestem prawiczkiem. Mam tego dosyć!!!! Co robić. Kiedyś zaprosiłem dziewczynę do mnie. Piliśmy kawę, pogadaliśmy, poznała moich rodziców i już więcej nigdy się nie odezwała. Innym razem poszedłem na randkę z dziewczyną do kina, ona w trakcie filmu powiedziała, że musi do toalety. Poszła i już nie wróciła. To samo co wyżej. Dlaczego takie są kobiety, ja ani szkaradny, mam swoje auto, mam swoje mieszkanie, całe piętro dla mnie, chwilowo jestem bezrobotny, szukam pracy. Mam zdiagnozowaną depresje, ale lecze się, a mimo wszystko każda kobieta ucieka ode mnie i to bez słowa. W nowy rok pozostaje mi samobójstwo

Gość gość
Zacznij od znalezienia pracy. A o czym z nimi rozmawiałeś, czy to były znajomości internetowe i widziały cię po raz pierwszy? Jakoś ciężko mi uwierzyć taką ucieczkę. Masz znajomych?

Gość gość
idź na dziffki

Gość gość
to sie powieś

Gość gość
zrób to co piszesz

Gość gość
moze jestes brzydki ? i dlatego uciekaly

Gość gość
a widziales sie wczesniej z tymi dziewczynami ? czy uciekły po pierwszej randce ?

Gość geraczxxcz
Jedna była z internetu, a druga z pobliskiej miejscowości. Normalna rozmowa jak to na pierwszym spotkaniu bywa, taka zapoznawcza, miła atmosfera, zależało mi żeby czuła się swobodnie, ale jednak wszystko było do bani, bo się nie odezwała. Ta z kina to mnie tak załatwiła, że ciężko to przeżyłem. Mam znajomych, mój sąsiad to przyjaciel, nasze hobby to wędkarstwo. Ja nie wiem co źle robie, przez to wpadłem w depresje. Nie chce isc ma d****** chcę stały normalny związek!!!!! Wiecznie mnie odrzucają mam wrazenie ze jak sie zabije to zrobie kobietom przysluge. Jestem smieciem i nieudacznikiem. Jestem nikim. Chlop bez kobiety w takim wieku i prawiczek to p***a a nie chlop.

Gość gość
" Ta z kina to mnie tak załatwiła, że ciężko to przeżyłem" x co Ci zrobila ?

Gość gość
No uciekła, autor wrażliwy jest po prostu :-)

Gość gość
A rodzeństwo, ich partnerzy, ich znajomi, twoi znajomi itd nie mają żadnej wolnej koleżanki, z która mogliby cię poznać ?

Gość gość
ja mam podobnie tyle ze kilka lat młodszy

Gość gość
Podrzucenie mu dziewczyny przez kogoś przecież nie gwarantuje że nie czmychnie. X Za to nie szukanie dziewczyny gwarantuje, że jej nie znajdzie. Chyba lepiej spróbować wszystkich możliwych opcji.

Gość gość
nie przezywaj, ludzie sie duzo gorzej potrafia zachowac niz ta dziewczyna z kina tylko jeden sie usmieje, ze tak trafil, a drugi przezywa miesiacami potrzebujesz wiekszego luzu, dystansu, bo sie wykonczysz moze uciekaja, bo czuja, ze chcesz po prostu dziewczyne, nie konkretnie ta, z ktora sie umaiwasz, ale w ogole dziewczyne

Gość gość
"ze chlopak ktory walczy o dziewczyne, ma dobre intencje a ta ma go gdzies, natomiast chlopak ktory chce tylko wydymac panne -ta wprosc wpada mu w rece... " czesto dziewczyny chca "tego", ale nie wypada im mowic o tym, wiec sie angazuja z gburami

Gość gość
LOL. Dlaczego kobiety sa takie naiwne i lykaja takie provo, jak pelikan? Wracajac do tematu, poszedlbym za ciosem. Mam juz powoli dosc tych zenujacych prowokacji samotnych kobiet, ktorym odbija szajba. Spadam odebrac garniak z pralni. Jutro niezle sie zabawie na Sylwestrze. A wy prowokatorki, jak jutro spedzicie Sylwestra? Z kotem?

Gość gość
O jak w garniaku to jak sądzę będzie wystrzałowa impreza 🖐️

Gość gość
On będzie w obsłudze więc garniak musi być :-D

Gość gość
Garniak niepotrzebny. Samotne paszteciary z kaffe chodza wszedzie w wyciagnietym swetrze, ktorym tuszuja 25>kg nadwage.

Gość gość
Ty nawet na taką paszteciarę jesteś za cienki :-D

Gość gość
LOL. Z zona mamy wspolna beke z paszteciar z kaffe, ktore musza klasc 1mm pasty na pysk, aby zakryc wszystkie syfy i przebarwienia. Moja wspaniala zona twierdzi, ze paszteciary z kaffe maja ostro zryta banie przez wieloletnia walke z samotnoscia oraz syndrom wiecznego niewydymania.

Gość gość
Oj tam, zawsze mozna na czacie kogoś poznać . Daj sobie szanse i szukaj , prawdziwy facet nigdy sie nie poddAje. A co ty myślałeś ,ze po dwóch spotkaniach juz będziesz miał dziewczynę . Na randkę wykap sie , ubierz świeża bieliznę , świeże ubranie . Dobra woda kolońska lub perfumy tez pomagają , nie siedź tez jak niemota tylko rozmawiaj a jak nie wiesz o czym to zadawaj pytania i gadka sie potoczy . Chlopak jeszcze kilka żab pocałujesz zanim spotkasz księżniczkę . Powodzenia :)

Gość gość
LOL. Z zona mamy wspolna beke z paszteciar z kaffe, ktore musza klasc 1mm pasty na pysk, aby zakryc wszystkie syfy i przebarwienia. Moja wspaniala zona twierdzi, ze paszteciary z kaffe maja ostro zryta banie przez wieloletnia walke z samotnoscia oraz syndrom wiecznego niewydymania. P R A W I K M I T O M A N :-D żenada :-D:-D:-D

Gość gość
Czy masz rowno pod sufitem idiotko? Jestem od ponad 10 lat w zwiazku malzenskim. Zagladam na kaffe raz w tygodniu i zawsze mam beke z takich pieprznietych prowokatorek. Na Ciebie nie spojrzy nawet wyglodnialy prawik samotny pasztecie.

Gość gość
Tak, tak :-) prawa ręka to "żona", a lewa to "kochanka". Obie cię bardzo kochają :-D

Gość gość
Nie bawie sie w kochanki pasztecie, ale Ty z pewnoscia bedziesz musiala sie pogodzic z bycia "ta druga" w przyszlosci, o ile znajdzie sie frajer, ktory podejmie ryzyko zwiazac sie z taka karykatura kobiety, jaka jestes Ty.