Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WheyWhey

Orgazm u Pań

Polecane posty

Gość WheyWhey

Witam serdecznie, mam takie pytanie odnośnie waszego orgazmu i prosiłabym serdecznie o odpowiedzi szczere i rozwinięte. Przeczytałam sporo szukając w internecie, jednak zazwyczaj są to odpowiedzi w stylu "każda kobieta jest inna" tak wiem to ale chce znać mniej więcej czasowo kiedy osiągacie orgazm i wiem też, że nikt nie zabiera ze sobą stopera ;) 1 Zakładam, że macie zadowalającą grę wstępną, - ile potrzebujecie czasu żeby osiągnąć orgazm poprzez penetracje. 2 Z Ciekawości już :) - waszym zdaniem dobra gra wstępna trwa ? (minut) - Moim myślę w granicy 10-12 minut :)

Gość gość
mialam orgazmy w czasie gry wstepnej i penetracji. jak to liczyc po jakim czasie od poczatku zabawy? czy po jakim czasie pomiedzy?

Gość WheyWhey
Chodzi mi w sumie o doznanie do pierwszego orgazmu powiedzmy :) Bo wiem, że można mieć kilka. Krótko mówiąc jak długo wasz partner pracował członkiem żebyście osiągnęły orgazm.

Gość WheyWhey
Tak wiem to i taka odpowiedź mi nic nie daje. Chociaż dzięki za próbę chociaż wiem, że ktoś czyta :) Dlatego mówię przy założeniu, że gra wstępna była "dobra" ile wam to potrwa ? :) Można powiedzieć średnio albo nie wiem sprecyzować swoją odpowiedź pokrojem : "Gdy jestem zmęczona 10 minut jak mam ochotę 5 minut" Po prostu niewielkie rozwinięcie mi wystarczy. Mam drobny problem którego się trochę wstydzę stąd takie pytania :/

Gość WheyWhey
OCZYWIŚCIE CHCE ZNAĆ ODPOWIEDŹ NA POWYŻSZE PYTANIA :) No ale skoro jestem powiedzmy anonimowa :/ Bo chodzi o to, że nie miałam jeszcze pierwszego stosunku jestem z chłopakiem pół roku jest świetny, zabawny czuły i nieprzewidywalny. Ale się boje jakoś... Pieszczoty są od 3 miesięcy i osiągam orgazm różnie czasem jest to około 7 minut czasem 10 poprzez stymulacje łechtaczki. On wytrzymuje na prawdę w kratkę czasem około 4, 8, 10 minut ... Niewiadoma. Chciałabym przeżywać doznania i mieć ten orgazm podczas stosunku z nim bo właśnie się przymierzamy trochę ale boje się, że jego organizm może nie "wystarczyć". Jednym słowem boje się, że będzie za krótko dla mnie. I chciałabym mieć takie rozeznanie wśród kobiet ile one potrzebują.

Gość gość
czyli masz faceta krotkodystansowca. On musi nad soba popracowac. A na razie ciesz sie, ze potrafi cie doprowadzic do orgazmu inaczej. Druga sprawa, za drugim razem tez jest tak szybko?

Gość WheyWhey
Nie wiem w sumie bo on czasem doprowadzał mnie 2razy raz się zdarzyło trzy. Ale ja byłam trochę bardziej samolubna hehe i nie próbowałam więcej jak raz mu dogodzić oczywiście mówię podczas jednego nocnego spotkania :) Jest mi z nim świetnie no ale teraz wiecie skąd obawy :/

Gość gość Z
to spróbuj, za drugim razem będzie mógł dłużej

Gość WheyWhey
No a te wasze upragnione doznania ? Ile czasu potrzebujecie ?

Gość gość
dalej zadna nie odpowiedziala na pytania. baby...

Gość gość
Też jestem CIEKAWA :) Panie ?

Gość gość Piotr
ja tez jestem ciekaw

Gość łapacz sutków
ekskjuzmi❤️ penetruję Cię myślami

Gość gość
razem: 5 lat wpolzyjemy: od 4 lat on wytrzymuje zazwyczaj okolo 40 min doprowadza mnie do orgazmu roznie, nieraz szybko nieraz pod koniec. na poczatku tez nie dochodzilam, a on szybko konczyl. ale to minie

Whey! Skoro on tak szybko kończy, rozciągnijcie grę wstępną. Mi najwięcej przyjemności sprawia długa gra wstępna. Lubię to robić tak długo, aż mnie kobieta sama zacznie prosić, żebym już wszedł. To jest cudowna prośba i daje niezłego kopa emocjonalnego :-)

Gość WheyWhey
Ostatnio pobawiliśmy się i taka chytra jestem, że spoglądałam na zegarek było 13 minut :D tyle zabawy podczas tego przysłowiowego "loda" myślę, że jeśli tyle by wytrzymywał we mnie byłabym w stanie osiągnąć ten szczyt chociaż jeszcze tego nie robiłam i nie mogę tego stwierdzić jestem mimo to jakoś pocieszona bo potrafi się mną bardzo miło zająć jest bbaaardzo przyjemnie. Dziękuje za jedną odpowiedź a inne panie ? ile potrzebujecie ?

Gość gość
Mi 13 wystarczy dacie radę :)