Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandyzowanykrólik

Nie mam pieniędzy na życie, myślę żeby się zabić.

Polecane posty

Gość gość
co cie obchodzi autorka tematu kup sobie nowy plaszczyk :classic_cool:

Gość gość
NIE OBRAŻAJ MNIE! Pytasz to naucz się pisać! Ja nie jestem jasnowidzem żeby wiedzieć kto i o co pyta. Zakładam że rozmawiam z inteligentną osobą nie biorę pod uwagę trolli i nieudaczników.

Gość gość
Wróżbita Maciej przepowiada że od Nowego Roku będzie lepiej i rozwiążesz swoje problemy:)) Zaczekaj z tym samobójstwem bo głupio by było przegapić taką szansę od losu.

Gość kandyzowanykrólik
mąż pracuje ale zarabia tylko 2500

Gość gość
musisz poprostu aplikowa do dobrych firm a napewno sie uda i na rozmowie z pracodawca powiedziec ze byłas na wysokim stanowisku a firma zbankrtowała musisz uwierzyc w siebie

Gość kandyzowanykrólik
już mam ogromne poczucie beznadziei i uważam ze do niczego się nie nadaje

Gość gość
nadajesz sie nadajesz sie najpierw to czeba deprsje wyleczyc a potem działac

Gość gość
Ludzie maja miniej i nie płaczą jak ty. Wez się w garść.

Gość gość
Autorko nie dziwie sie że jestes biedna z twoim nastawieniem i poglądem na życie zostałas wychowana przez ludzi żyjących w komunie którzy wpoili ci że trzeba sie uczyć to będziesz mieć pieniądze mieszkam w dużym mieście i wiele ludzi , większość daje sobie radę bo "biora byka za rogi " i nie łażą za pracą za tysiaka i nie skamlają jak ty , a na końcu sie powiesisz działa sie na swój rachunek, reklamujesz się na fb, zakładasz sobie stronę , robisz wizytówki , masz uśmiech na twarzy , działasz Rozumiem że nie każdy jest bystry i są takie niedorajdy jak ty ale musisz wyjść do świata i coś działać mam koleżankę która skończyła tylko zawodówkę, ma swoje biuro, pracuje, jest elegancka , bizneswoman, jeździ nowym autem mam kolegę stolarza który robi kuchnie w zabudowie , ma dużo zleceń ,reklamuje się , dla niego zarobek miesięczny 4 tysiące to nieudany miesiąc a ty masz dwa kierunki z mgr i nie wiesz co robić ? no sorry ale nikt za ciebie życia nie przeżyje, musisz sama to zrobić

Gość gość
nie pisz na kafeteri tylko od nowego roku do lekarza leczenie depresji i poszukiwanie pracy

Gość gość
Chodź na rozmowy tylko na stanowiska kierownicze. Nie przyznawaj sie ze pracujesz na niskim szczeblu, powiedz ze zarzadzasz ludźmi, dajmy na to grupa 5 osób. Kierownicy sa poszukiwani ale musza wiedzieć co robią. Ty masz niskie poczucie wartości. Ktoś dobrze radzi, korepetycje z czegoś na czym sie znasz...

Gość Fryzii
Witam. Jestem szefem 3 firm. Podstawa przy aplikowaniu to świadomość celu i możliwości firmy. Jako pracodawca; ktoś po wielu kursach ma być drogi, ale czy mnie stać na takiego i jak ta osoba mnie przekona że zarobie na niej mimo dużej wypłaty, no ale 1200 to.. szanuj się. powodzenie, mam nadzieje że pomogłem.

Gość gość
Też nie mam kasy. Mąż jest na rencie ja mam 1700zl, mam 500+ ale co to jest skoro mam opłat 2tys a gdzie życie. Teraz brałam urlop żeby jeździć w truskawki na zarobek, musiałam prosić się obcych żeby pomogli przy małej bo mąż jest po operacji kręgosłupa. Do tej pory na raty miałam z oszczędności to jakoś ciułalismy. Ale teraz wszystko pokonczylo się.