Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie kosmetyków?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wiem, czy nie jestem maniaczką ;p Ile balsamów/ maseł? Ile kremów do twarzy? Ile żeli do mycia twarzy? Ile żeli pod prysznic? Peelingów? A może kolekcjonujecie coś innego?

Gość gość
0 2 1 1 0

Gość gość
niczego nie kolekcjonuję, mam po jednym kosmetyku do danego celu i kupuję tylko takie, których używam. nie ma u mnie takich sytuacji, ze stoi u mnie 5 żeli do mycia twarzy o tym samym działaniu. jeżeli mam kilka kremów do twarzy, to znaczy, że kazdy jest do innego celu, czyli np nawilzający do podstawowej pielegnacji plus jakieś specjalistyczne na konkretny problem. oczywiście mam czasem 2-3 butelki perfum, bo uzywam różnych zapachów w zalezności od nastroju, to samo z balsamami - często mam wiecej niż 1 tez ze względu na zapach.

Gość gość
Ok, jestem chora...

Gość gość
Ile balsamów/ maseł? 6 Ile kremów do twarzy? 6 (zalezy jaka pora roku i czy mam bardzo przesuszoną skórę, wypryski itd) Ile żeli do mycia twarzy? 1 Ile żeli pod prysznic? 5 Peelingów? 3 A może kolekcjonujecie coś innego? Ja mam (za) dużo kolorowych kosmetyków. Sporo mi się nazbierało przez gwiazdkę, ogólnie to staram się na bieżąco zużywać.

Gość gość
Ile balsamów/ maseł?- 8 Ile kremów do twarzy?- 4 plus 2 pod oczy Ile żeli do mycia twarzy?- 1 Ile żeli pod prysznic?- 4 w tym do higieny intymnej Peelingów?- 2 do twarzy, 2 do ciała inne- kosmetyki do włosów, dużo za dużo... 3 szampony, 3 odżywki do spłukiwania, 2 maski, 1 serum, 2 odżywki bez spłukiwania, wcierka, olejek, poza tym 8 różnych produktów do układania włosów, do tego 3 lakiery, nabłyszczacz... no i niezliczona ilość lakierów do paznokci... mam na imię Ada, jestem kosmetykoholiczką:-)

Ja mam: - 15 balsamów i 5 maseł (dodatkowo jeszcze z 5 takich naturalnych; kokosowe, kakaowe i inne) - 7 kremów do twarzy - 5 żeli do twarzy - 4 żeli pod prysznic i 3 do higieny intymnej - 4 peelingi (dodatkowo sypki korund, łupki orzecha i z 5 innych) i 2 enzymatyczne Poza tym kosmetyki do włosów: 5 szamponów, 2 suche szampony, 9 odżywek, maseł, olejków, 7 past do zebów, kremy do rak, pomadki, kolorówka i masa gotowych maseczek w torebeczkach... I'm sick... W tym roku juz nie kupie zadnego kosmetyku!!