Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Golden2013

Czy to Normalne???

Polecane posty

Witam Koleżanki i Koledzy jestem tu nowa tak ze przepraszam za temat ale nie wiedzialam gdzie go umiescic. Mam niestety malutki problem bym powiedziala albo duzy zalezy z ktorej strony na to patrzec. Od jakiegos czasu zauważylam ze moj narzeczony placze prawie na kazdym filmie jaki oglada ze mna :-/ Uwielbiam filmy o milosci ogolnie o tematyce romantycznej. moj chlopak ma 28 lat i nigdy nie widzialam u niego łez , tymbardziej ze 14 lat trenuje zawodowo box w 2010 zostal wice mistrzem europy i nawet wdedy nie pokazal lez tylko zachowywal sie jak jakis twardziel :( Od jakiegos czasu nie moge go namowic na wyjscie do kina poniewaz wyjdzie ubeczany jak male dziecko, pytalam sie co sprawia ze tak sie rozczula? ale standardowo twierdzi ze nic mu nie jest tylko ze ma zapalenie spojówek ;( dostaje to chyba od tv. :) powiedzcie mi czy to normalne ze Faceci moga sie tak rozczulac czy moze ma jakis problem ze soba ??? NIe wiem jak go rozwiazac. Znamy sie od 7 lat z tego mieszkamy 4 razem. Dopowiem ze ogladalismy Film Ostatnia PIOSENKA :)

Gość gość
Nie dziwię się że nie chce ci powiedzieć; jak ty zaraz to rozpeplasz po jakimś forum dla psychicznych jakim jest kafeteria. Znać że poznał się na tobie a ty szukasz odpowiedzi od starych panien i zdewocialych małolatów. Oraz koniobijcow myślących że są rycerzami na białych koniach, popieprzonych schizofrenikow i lgarzy, którzy na koniec ci powiedzą żebyś lepiej umówiła się z nimi a nie jakimś beksą.