Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sukienkę na studniówkę i żałuję

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam czarną krótką sukienkę z dekoltem i srebrym paskiem po środku. Podoba mi się , ale boje się ,że pojawią się zaraz negatywne komentarze ze strony kochanych koleżanek. Będą mówić że za krótka,albo że zbyt mało elegancka. Ale nie mogłam znalezc żadnej która by mi sie spodobała , kupiłam już tą i nie moge jej oddac a na inną nie mam kasy Sama mam wątpliwości , czy nie lepiej było kupić taka bez dekoltu albo jakąś bardziej usztywnianą czy coś.. Chciałam się cieszyć chociaz z tej sukienki na studniówke :( Ale wychodzi na to , że wszystko to tylko stres

Żałuję tych czasów kiedy to był naprawdę bal studniówkowy, a nie zwykła impreza. I zakładało się długie suknie, a nie miniówki. A ogólna zasada jest taka, że jak pokazujesz nogi(czyli kiecka jest krótsza niż 5 cm powyżej kolana) to zasłaniasz dekolt.

Gość gość
no pocieszasz mnie... Ja naprawdę nie mogłam znalezc nic odpowiedniego , albo rozmiar zły ,albo zle leżała itd itd... Na szycie nie było mnie stać Więc kupiłam tą bo dobrze się w niej czułam , podobała mi sie , a sprzedawczyni zachęcała mnie własnie do tej Ale w domu jak przymierzylam jeszcze raz to zaczęłam mieć wątpliwości

Gość gość
w Johannesburgu jak masz na bilet :classic_cool:

Gość gość
Agnieszka93 no chciałabym się nie przejmować tym,co ktoś powie , ale taka już jestem z natury że każdy negatywny komentarz mnie dotyka Nie chce słuchac uwag w stylu "ale się ubrałaś , jak na zwykła impreze" albo zbyt wyzywająco. Uważam że skoro to taki ważny dzień to tym bardziej powinniśmy się ubrać tak jak chcemy , a nie tak jak sie powinno Podobają mi się długie eleganckie sukienki , ale na mnie zle leżą.. :(

Gość gość
Zrób zdjęcie tej sukienki na sobie tak, żeby nie było widać twarzy, wrzuć tutaj to doradzimy Ci czy jest ok czy nie.

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=ma%C5%82a+czarna&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qwGjVNXwPIPiaK-agZAM&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=little+black+dress&facrc=_&imgdii=_&imgrc=bpx7_MiSqgZ29M%253A%3B3_zu68aNizZ9rM%3Bhttp%253A%252F%252Ffashionsy.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2014%252F04%252Fblack-dress-BB-JC-COLINA-JC38015-a1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ffashionsy.com%252Flittle-black-dress-perfect-occasion%252F%3B1000%3B1663 Coś podobnego tylko ma u góry cienkie ramiączka i jest może z 1-2 cm dłuższa , noi ma srebrny pasek po środku, a materiał cały czarny

Gość gość
oś podobnego tylko ma u góry cienkie ramiączka i jest może z 1-2 cm dłuższa , noi ma srebrny pasek po środku, a materiał cały czarny.

przynajmniej już masz sukienkę w moim przypadku to ciągle jestem przed wyborem i kupnem a dni są policzone

Gość gość
ja miałam studniówkę w roku 99 i nie był, to żaden bal- polonez na otwarcie, a później normalne disco- jak to dla kogoś jest bal, to ja jestem królowa angielska.. chyba, że ktoś tu pisze o latach 60-tych, bo balu, to jest na 15 minut w czasach nowozytnych:D. Sama miałam krótką sukienkę i nie byłam jedyna, a najgorzej, to wyglądały laski, które odstawiły się jak na bal w operze: wielkie suknie na kołach, wysokie koki, teatralny makijaż. Nie przejmuj się, bo nie bedziesz sie wyrózniać, sukienkę juz masz więc nie ma co rozkminiać- nigdy wszystkim nie dogodzisz i zawsze sie znajdzie ktoś komu sie twoja sukienka nie spodoba, jakbys miała długa, to tez ktoś by powiedział, że cię skraca itd.

Gość gość
Jezeli jestes niska I nie masz duzego biustu to nawet dekolt I miniowa przejda. Tylko nie rob zbyt mocnego makijazu ani nie zakladaj 15 cm szpilek. Stonuj kreacje dodatkami, fryzura I makijazem.

Gość gość
mam 165 cm i mam biust C

Gość Maśkaśka
Sukienkę kupujesz dla siebie, ja kupiłam sobie też czarną krótką z koronką i nie przejmuję się co powiedzą koleżanki. Kupiłam na allinside.pl, możesz sobie wejść i poszukać, jest prosta, zwykla, krótka, to nie bal sprzed 200 lat by ubierać się nie wiadomo jak