Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie kosmetykow, w tym szamponow, masek, odzywek itp.

Polecane posty

Gość gość

Tak mnie naszlo, bo teraz sprzatalam w lazience i sie zastanawiam kiedy ja to wszystko kupilam, mieszkam w tym domu dopiero od 9 miesiecy, a niezla kolekcje juz mam :D. Mimo, ze z poprzedniego nie zabralam NIC. Czy to juz przegiecie? Szampony x8 Odzywki x5 Maski x2 Zele do mycia x3 Oleje do wlosow x4 + serum na koncowki krem do twarzy x4 Fluid x3 Tusze do rzes x3 Pomadki do ust x5 Paleta cieni do oczu x2 Perfumy i dezodoranty x8 Kredka do oczu x3 Krem do depilacji Pianka x2 Balsam do cialaa x2 Lakiery do paznokci x6 Pudry sypkie x3 Roze, bronzery na takiej palecie Moj facet mowi, ze cala lazienke zagracam i chyba ma racje, czy tylko ja tak przeginam ilosciowo? :D

Gość gość
mam jeszcze więcej :( ale wcale się z tego nie cieszę... najgorzej to u mnie z żelami bo mam ok 15... maskamu do włosów bo mam ok 10 w tym większość ok 0,5-1 litrowe.. o cieniach nie wspomnę... ale je to wręcz kocham ;)) zakupów nie planuje i pielęgnację zużyję raz dwa chyba ;)))

Gość gość
duzo tylko szmaponow i odzywek a reszta w normie albo nawet mniej niz wiekszosc kobiet. to nie trzymaj w lazience wszytkiego tylko kup kosmetyczki i tam trzymaj kosmetyki jednej kategorii np do makijazu w jednej lub dwoch przybory do paznkoci w osobne itp

Gość on chyba tylko
Hehe lakierów to ja mam jakieś 20 razy tyle :P Też miałam manię ale powiedziałam sobie STOP i zaczęłam zużywać. Kupowałam bo tak naprawdę nie mogłam dobrać odpowiedniej pielęgnacji. Teraz już trafiłam na produkty dla mnie niemal idealne i nawet nie jestem zainteresowana specjalnie kupowaniem tylu nowych rzeczy.