Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodsza dziewczyna?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem pewną dziewczynę ja mam 23 lata, ona niedługo skończy 19 czyli rocznik 96, oceniając jej wypowiedzi jak na ten wiek jest bardzo dojrzała. Szczerze mówiąc podoba mi się. Ja raczej już mam poważne podejście do życia ,ona tak na prawdę ma mnóstwo przed sobą, przede wszystkim studia, które potrafią mocno zmienić człowieka. Czy to ma sens?

Gość gość
Pójdzie na studia,będzie mieszkała daleko od ciebie, pozna tam chłopaka a ciebie zostawi.

Gość gość
Obydwoje jesteśmy z Warszawy.

Gość gość
chłopie wszystko da rade trzeba chcieć :) ja z moim mezem 8 lat roznicy heeh :D poznalismy sie ja mialam 15 on 22 haha :) jestesmy razem, mimo trudnosci :) chodz mieszkalismy od siebie prawie 300 km

Gość gość
Kurwa okazało się, że niedługo kończy 18 lat. No ja p*****le, już myślałem, że kogoś całkiem fajnego znalazłem, a tu chuj. Swoją drogą i tak jest pełen podziwu bo się super z nią rozmawia;)

Gość gość
Gdzie ją poznałeś ?

Gość gość
Sympatia. Napisała do mnie i jakoś od kilku dni gadamy ze sobą, teraz przenieśliśmy się na skype'a i się dopytałem. Gada mi się z nią o wiele lepiej niż z drugą dziewczyną w moim wieku.

Gość gość
spierdzialam sie

Gość gość
Na zdrowie, tylko nie wąchaj.

Gość gość
Jakieś rady, zeby sie nie przejechać? Powiem tak, jest bardzo ładna i podoba mi się. Fajnie mi sie z nią rozmawia, wiele rzeczy nas łączy o dziwo. Tylko ten wiek... Gdyby była starsza dwa lata, bym sie nie zastanawiał tylko rzucił wszystko i sie z nią umówił.